Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

8senedir beraberiz evde olmadığı zaman benim canım sıkılıyor horlama konusuna gelince normalde horlamam bi keresinde hem alt kati hem kendi evimi ayni gün içinde temizlemistim o gece ölü gibi uyumuşum hatta horlamisim esim ses kaydına almis sabah beraber dinleyip kahkahalar atmıştık insanız sonuçta oda yapıyor aynısını neden cekineyim ya da tiksineyim takılmayın bu kadar

Ay saçmalamayin ya ne demek gaz çıkarmam geğirmem. İyice salak yerine koydunuz yani insanları içinizde mi patlıyor yani çıkıyor bir şekilde.

Bunları ben de düşünüp evlenmicem ben rahat insanım yapamam vs diyodum. Kocam benden de rahat çıktığı için hiç zorlanmıyorum

Yooo zor değil bazen sinirlendirse de severim keratayıne güzel sarmaş dolaş uyuruz mis gibi

Aksine utanmıyorsun en samimi rahat olduğun insan oluyo afedersin seni çıplak görüyo sende onu insanız gazımız da var kokumuz da elbette öküz gibi ortalıkta yapılmaz özenli olmak lazım ama oluyo alışıyorsun oda sana mesela hasta olduğumda lavaboya bile eşim götürmüştü kapıda beklemişti düşmeyeyim diye üzerimi değişmişti beni yıkamıştı bunlar bi zaman sonra utanılacak şeyler olmuyo ama dediğim gibi özensiz davranmamakta önemli

Bende çok merak ediyorum ve bir de uzun yıllar birlikte olanlar sıkılmıyor mu hiç? Yalnızlık inanılmaz konforlu gerçekten..
İlla ki sıkılıyorlar . Evliler bekarlar kadar rahat ve mutlu değiller. Bi kere dertleri hiç bitmiyor

Her şeyi anladım da tırnak kesmek size iğrenç mi geliyor ki bu kadar garipsediniz?

Hepsinin insanlığın doğasından beri var olan konular olduğunu düşünerek başlamak lazım işe. Biz sevgiliyken aynı evde çok vakit geçirdik, o evdeyken tuvalete gidemezdim. Zamanla gitmeye başladım ama suyu da açıyordum. Birkaç kere unutmuşum açık hatta.

Sonra dedim yav benim işeyip kakişlemem çok mu anormal bu adam da yapıyor bunu? Şu an gidip yanında yapamam onu da yapanlar varmış da bana garip gelir. Ama onun dışında çekinecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, zaten bir süre sonra sanki hayatımda hep varmış, onsuz bir hayatım olmamış gibi hissettiğim için yanında yaptıklarım da garip gelmiyor.

yabancının tırnak kesmesi ve kesilmiş tırnağı herhangi biryerde görmem bana tiksinç geldiği için belki bu sadece bana özeldir

ama çıplak görmek başka birşey bunlar sexi... Yada hastalık nedeni ile kusmak, s.çmak ve birbirine destek olmak ayrı.. her iki taraf içinde. Ama gaz çıkarmak, büyük tuvalet sesi, horlamak, ağız kokması, yada farketmeden burun karıştırmak başka şeyler..

bana göre sırf evdeyim yalnızım diye duşa girmeyenin burnuna saygısı yoktur evdekiler kokup duruyor mu ter yani öyle şeyler yazdın ki gülsem mii midem mi bulansa bilemedim

bana göre sırf evdeyim yalnızım diye duşa girmeyenin burnuna saygısı yoktur evdekiler kokup duruyor mu ter yani öyle şeyler yazdın ki gülsem mii midem mi bulansa bilemedim
ya bilmiyorum Hiç yalnız yaşadınız mı? Ben 11 yıldır yaşıyorum. Bazen sadece kendi kendinize olduğunuz için yalnızken, çoğu şeyi göz ardı edebiliyorsunuz, eringeçlikten. Bende 10 gün banyosuz durup bitlenecek hale gelmiyorum ama 3. gün falan koku hissetsem bile halim yoksa, dışarı çıkmayacağımdan ve yalnız olduğumdan gözardı edip banyo yapmayıp erteleyebiliyorum.
Tiksinç gelebilir ama her yalnızın durumu bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…