- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- 103
Ay saçmalamayin ya ne demek gaz çıkarmam geğirmem. İyice salak yerine koydunuz yani insanlarıEvde tek başımada olsamda gaz çıkarmam, geğirmem ve burun karıştırmam. Siz biraz kendinizi salmış gibisiniz. Ayrıca evli insanlarda 7/24 bir arada olmuyorlar yani evde tek başınıza kaldığınızda ağda gibi işlerinizi halledebilirsiniz.
Hatta eski sevgilim benim evimde üç gün bile kalsa psikolojik olarak asla kaka yapamıyordum
Bende seviyorum benide ekleyin.Kocacılıkta senle kapışırız borellus
Benden daha çok evliliği seven bir de sen varsın koca sitede
Yooo zor değil bazen sinirlendirse de severim keratayıAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Aksine utanmıyorsun en samimi rahat olduğun insan oluyo afedersin seni çıplak görüyo sende onu insanız gazımız da var kokumuz da elbette öküz gibi ortalıkta yapılmaz özenli olmak lazım ama oluyo alışıyorsun oda sana mesela hasta olduğumda lavaboya bile eşim götürmüştü kapıda beklemişti düşmeyeyim diye üzerimi değişmişti beni yıkamıştı bunlar bi zaman sonra utanılacak şeyler olmuyo ama dediğim gibi özensiz davranmamakta önemliAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
İlla ki sıkılıyorlar . Evliler bekarlar kadar rahat ve mutlu değiller. Bi kere dertleri hiç bitmiyorBende çok merak ediyorum ve bir de uzun yıllar birlikte olanlar sıkılmıyor mu hiç? Yalnızlık inanılmaz konforlu gerçekten..
Geçenlerde buna benzer bir konu bende açmıştım ve linç edilmiştim
Evlilik saçmalık değil mi konulu bi paylaşım yapmıştım epey linç edildim
Ben üslupta bi hata göremedimMesele üsluptu ama yine siz bilirsiniz.
yabancının tırnak kesmesi ve kesilmiş tırnağı herhangi biryerde görmem bana tiksinç geldiği için belki bu sadece bana özeldirHer şeyi anladım da tırnak kesmek size iğrenç mi geliyor ki bu kadar garipsediniz?
Hepsinin insanlığın doğasından beri var olan konular olduğunu düşünerek başlamak lazım işe. Biz sevgiliyken aynı evde çok vakit geçirdik, o evdeyken tuvalete gidemezdim. Zamanla gitmeye başladım ama suyu da açıyordum. Birkaç kere unutmuşum açık hatta.
Sonra dedim yav benim işeyip kakişlemem çok mu anormal bu adam da yapıyor bunu? Şu an gidip yanında yapamam onu da yapanlar varmış da bana garip gelir. Ama onun dışında çekinecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, zaten bir süre sonra sanki hayatımda hep varmış, onsuz bir hayatım olmamış gibi hissettiğim için yanında yaptıklarım da garip gelmiyor.
ama çıplak görmek başka birşeyAksine utanmıyorsun en samimi rahat olduğun insan oluyo afedersin seni çıplak görüyo sende onu insanız gazımız da var kokumuz da elbette öküz gibi ortalıkta yapılmaz özenli olmak lazım ama oluyo alışıyorsun oda sana mesela hasta olduğumda lavaboya bile eşim götürmüştü kapıda beklemişti düşmeyeyim diye üzerimi değişmişti beni yıkamıştı bunlar bi zaman sonra utanılacak şeyler olmuyo ama dediğim gibi özensiz davranmamakta önemli
Sizin ki daha farklıydı. Bende hatta siz evlenmeyin demiştimEvlilik saçmalık değil mi konulu bi paylaşım yapmıştım epey linç edildim
Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Bende ya 3 gün bir yere gideyim 3 gün çıkmamTuvalet olayi bende de vardi sonradan gecti ama hala başkalarinin evinde kaka yapamam kolay kolay, okulda vs yapamazdim.
ya bilmiyorumbana göre sırf evdeyim yalnızım diye duşa girmeyenin burnuna saygısı yoktur evdekiler kokup duruyor mu ter yani öyle şeyler yazdın ki gülsem mii midem mi bulansa bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?