Evlilige adım atmıs kızların havalanması

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
ya dikkat ettigim birsey var hani cevremde 5 kisi evleniyosa 3 'unde mutlaka bu durum oluyor heleki nisan ve evlilik gunlerinde normalde yakın oldugum tanıdıgın insanlar o gun bir havalara giriyor acaba diyorum psikolojisimi boyle ukala tavırlar sanki dunyada ilk o evleniyormus gibi nagmeler falan sinir oluyorum ya yakın zamanda bir tanıdıgım evlendi oda oyleydi sizde dikkat ediyormusunuz bu duruma yoksa bu sadece benim tespitimmi

Son düzenleme:
Benim çevremde de var maalesef. Çok büyük bir iş başarmış havasına girenler oluyor maalesef. Ben seçildim evde kalmadım diye naralar atacaklar utanmasalar...

bunun bilinçli ya da kötü niyetli olarak yapıldığını düşünmüyorum...o gün ilgi odağı elbette gelindir onların günüdür ve genelde onlar da doğal olarak bu özel, belki de bir daha hiç yaşayamayacakları günlerinde kendilerinden başka kimseye odaklanamazlar...ben çok görmüyorum ve takılmaya gerek yok diye düşünüyorum..

tabiki ogunun heyecanı farklı olur ama kapıyı kitleyip tebrk etmek isteyenleri iceri almayanları veyahut opmeye yaklastıgında ay opme hic makyajım bozulcak simdi diye insanları toplumda bozum edenleri gordum dahasıda varda o yuzden acaba genelimi boyle dedim

evet benimde en son bir arkadaşım nişanlandı... sonrada benim nişanıma laf etti bence baban vermez diye... sağol ya çok moral verdn dedim... ne haddineyse moralimi neden bozmak istedi anlayamadım

aynen sana katiliyorum

evet benimde en son bir arkadaşım nişanlandı... sonrada benim nişanıma laf etti bence baban vermez diye... sağol ya çok moral verdn dedim... ne haddineyse moralimi neden bozmak istedi anlayamadım

neden cunku bazı insanlarda ilk ben evlencem yada o evlendi hemen benimde evlenmem lazım gibi bir dusunce oluyor

neden cunku bazı insanlarda ilk ben evlencem yada o evlendi hemen benimde evlenmem lazım gibi bir dusunce oluyor

yani ben o gün nişanına gitmemiştim arkadaşımın şehir dışındaydım ama sonra görüştüm nişan hakkında detay almak istedm benimde olacağı için... bana bu yorumu yaptı. iyi de ben ona fikrini sormadım ki...

Onların bilimsel olarak ismi:Kezban.Hayattaki tek gayeleri evlenip kocalarına bir çocuk peydahlayıp o çocukla geleceklerini garantilediklerini düşünmek.İlk çocuklarını doğurduktan sonra yiyip yiyip iyice şişerek günlerde dedikodular yapmak.Bundan böyle havalara giriyolardır.
Evlenince mutlu olursun bu çok normal ama sanki dünyada evlenen ilk kişiymiş gibi artislenmek mantık dışı.

Onların bilimsel olarak ismi:Kezban.Hayattaki tek gayeleri evlenip kocalarına bir çocuk peydahlayıp o çocukla geleceklerini garantilediklerini düşünmek.İlk çocuklarını doğurduktan sonra yiyip yiyip iyice şişerek günlerde dedikodular yapmak.Bundan böyle havalara giriyolardır.
Evlenince mutlu olursun bu çok normal ama sanki dünyada evlenen ilk kişiymiş gibi artislenmek mantık dışı.

maleseff..inş bizde ööle edebaz olmayız bizim komşumuz bi ara oturmaya geldi kızıda sözlenmiş bi tavırlar başka muhabbet yok 3saat bunu dinledik babamların yanında bile gevşek gevşek anlattılar resmen..bi görseniz kızlar sümsüğünde biri bi önceki gelişinde dersten sınavdan iş hayatından (yani sahte toz pembe hayat havasında olmayarak) gerçek muhabbet eden adam o gn çay doldurmaya gidince bile peşimden gelip duyurmaya çalışıyodu bunlar anlatırken ben içerdeydim ama duyuyodm bu duymadığımı düşünerek peşimde dolaştı bütün akşam sonunda durup hayırlı olsun dedim sen malmısın tmm anladık der gibi bi tavırla ama yine anlamadı saf işte işin kötü yanı biz tepki gösterip kıskanıyo gibi bi duruma düşüyorz ona uyuz oluyorm yoksa çok şükür bizimde var yani ne bu haller

ha bide heralde etraftaki insanları arkadaşları filan çocuk görüyolar heralde hani bak ben evlenecek durumdayım büyüdüm boş muhabbet zamanım değil gibi bitavır oluyo da bikaç ay sonra göryoz yolunmuş tavuk gibi gelip gene bize anlatıyolar yok kaynanam ööle dedi yok bu bööle yaptı diye

kesinlikle öyle.
bir tanıdığım kız evlendi ve hava tavan

o anda senı ve arkadaşlarını görmüyor
sanki dünya kendı etrafında dönüyor

benim kardesim evlendigi gun kuzenim ona bende evlencem hemen dedi ama kızın ne erkek arkadası vardı nede gorustugu biri bir baktım 2-3 ay gecti kız sozleniyor ya yok boyle birsey benim tum arkadaslarım benden once evlendi ustelik benden sonra tanısmıslardı hep adamlarla simdi benim bu olay karsısında kafayı yememmi lazım daha gecen gittik kına gecesine gelinide cok iyi tanıyoruz yani suratımıza bakmadı ya nasıl gıcık oldum

kesinlikle öyle.
bir tanıdığım kız evlendi ve hava tavan

o anda senı ve arkadaşlarını görmüyor
sanki dünya kendı etrafında dönüyor

bide cevresine bagrıs cagrıs tripleri olur ya sunu getir bunu getir diye :26: umarım boyle olmam olursamda agzıma cakın bir iki diyorum

birde nişanlıyken ,sözlüyken hava tavan ,sanki ilk erkek onlarınki yani sadece dugun gunu olsa ok dicem ama ozamana kadar kimseyi gormemeleri tanımamaları yokmu ....bomba

hakkatende aynen öle oluyor benımde tam tersi gelmişti başıma ben nişanlandım dıye çok samımı arkadaşım küsmüştü evine gıdıyordum sankı onu nişanlımla aldatıyorum gıbı tripler falan annesine sordum hayırdır ne oluyor dıye sen ondan önce koca buldunya ondan dedii hiç aklıma böyle düşüneceği gelmemişti bikaç yıl sonra oda evlendıı benden önce çocuğu olduda geçti siniri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…