- Konu Sahibi gwencooper
-
bunun bilinçli ya da kötü niyetli olarak yapıldığını düşünmüyorum...o gün ilgi odağı elbette gelindir onların günüdür ve genelde onlar da doğal olarak bu özel, belki de bir daha hiç yaşayamayacakları günlerinde kendilerinden başka kimseye odaklanamazlar...ben çok görmüyorum ve takılmaya gerek yok diye düşünüyorum..
bunun bilinçli ya da kötü niyetli olarak yapıldığını düşünmüyorum...o gün ilgi odağı elbette gelindir onların günüdür ve genelde onlar da doğal olarak bu özel, belki de bir daha hiç yaşayamayacakları günlerinde kendilerinden başka kimseye odaklanamazlar...ben çok görmüyorum ve takılmaya gerek yok diye düşünüyorum..
evet benimde en son bir arkadaşım nişanlandı... sonrada benim nişanıma laf etti bence baban vermez diye... sağol ya çok moral verdn dedim... ne haddineyse moralimi neden bozmak istedi anlayamadım
neden cunku bazı insanlarda ilk ben evlencem yada o evlendi hemen benimde evlenmem lazım gibi bir dusunce oluyor
ya dikkat ettigim birsey var hani cevremde 5 kisi evleniyosa 3 'unde mutlaka bu durum oluyor heleki nisan ve evlilik gunlerinde normalde yakın oldugum tanıdıgın insanlar o gun bir havalara giriyor acaba diyorum psikolojisimi boyle ukala tavırlar sanki dunyada ilk o evleniyormus gibi nagmeler falan sinir oluyorum ya yakın zamanda bir tanıdıgım evlendi oda oyleydisizde dikkat ediyormusunuz bu duruma yoksa bu sadece benim tespitimmi
Onların bilimsel olarak ismi:Kezban.Hayattaki tek gayeleri evlenip kocalarına bir çocuk peydahlayıp o çocukla geleceklerini garantilediklerini düşünmek.İlk çocuklarını doğurduktan sonra yiyip yiyip iyice şişerek günlerde dedikodular yapmak.Bundan böyle havalara giriyolardır.
Evlenince mutlu olursun bu çok normal ama sanki dünyada evlenen ilk kişiymiş gibi artislenmek mantık dışı.
kesinlikle öyle.
bir tanıdığım kız evlendi ve hava tavan
o anda senı ve arkadaşlarını görmüyor
sanki dünya kendı etrafında dönüyor
bide cevresine bagrıs cagrıs tripleri olur ya sunu getir bunu getir diye :26: umarım boyle olmam olursamda agzıma cakın bir iki diyorum
bide cevresine bagrıs cagrıs tripleri olur ya sunu getir bunu getir diye :26: umarım boyle olmam olursamda agzıma cakın bir iki diyorum
ha bide heralde etraftaki insanları arkadaşları filan çocuk görüyolar heralde hani bak ben evlenecek durumdayım büyüdüm boş muhabbet zamanım değil gibi bitavır oluyo da bikaç ay sonra göryoz yolunmuş tavuk gibi gelip gene bize anlatıyolar yok kaynanam ööle dedi yok bu bööle yaptı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?