- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi gwencooper
-
arkadaşım ne konu açtın ya bu saatte bütün KK burda yatmayada gidemiyorm çok hareretli oldu gece gece vallainsanın yazdıkça yazası geliyo
ööle moronların yüzünden bizde bizimkilere yükleniyoz sonra bak o evlendibu çocuk doğurdu bizde tık yok diye adamları çıldırtıyoz kendimizle beraber
benim simdilik yok, yani hem var hem yok gibi
Olsada ne bilim, kizarmiydim acep bak herkes evleniyo diye... bilmiyorum :44:
Aman bosver, bunlara merakli gibi gorunmicen !
hahahh güldürdün beninişan olduktan sonra
nişanlısının ailesinden başka melek yok sanıyorlar
sürekli
övgü,övgü,övgü...ne yere, ne göğe sığıyor o insanlar
düğünden sonra işler tamamen değişiyor
onlardan kötüsü , bencili, hadsizi yok
evet oluyor oyle bide sana gelip aaa siz daha dusunmuyormusunuz valla benimki fazla uzatmayalım ne gerek var dedideyip havasını yapmaya calısıyor
evet oluyor oyle bide sana gelip aaa siz daha dusunmuyormusunuz valla benimki fazla uzatmayalım ne gerek var dedideyip havasını yapmaya calısıyor
bi de bu türler kademe kademe :)
ilk ciddi ilişkileri olur,görüşmeyi kesmezler ama bi mesafe koyarlar, artık farklıdır kendince haspam
sonra yüzük takarlar, sana gelip bi ahkam kesmeler "kızım bul artık birini, beğenemeye beğenemeye evde kalcan, yalnız yalnız nereye kadar bla bla bla."
nişandan sonra yüz yüze görüşebilmek imkansızdır, telefonda falan lütfederse konuşurlar onda da bi havalar bi havalar sürekli gelinlikten çeyizden bahsetmeler, akıl vermeye çalışmalar.. genellikle de çok seçici olma, senin gözün çok yükseklerde geyikleri:)))
ve düğünnnn ben artık bu tür arkadaşlarımın düğünlerine gitmeyi son vazifemi yapıyormuşum gibi algılıyorum:)) taktığım takılar da kesinlikle dönüşü olmayan ölü yatırım ama eski arkdaştır diyosun boş geçemiyorsun
ben gitmeyi düşünemiyorum hele bu topicten sonra...
o zamanda kıskandı gelmedi derler
bir de o düğün anında görümceyle kırk yıllık dostmuş gibi içli dışlı olunur
arkadaşlar el olur
haaa evet ya dıslanırsın orada bakmaz yuzune halbuki cok yakınsınızdır
benim kardesim evlendigi gun kuzenim ona bende evlencem hemen dedi ama kızın ne erkek arkadası vardı nede gorustugu biri bir baktım 2-3 ay gecti kız sozleniyorya yok boyle birsey benim tum arkadaslarım benden once evlendi ustelik benden sonra tanısmıslardı hep adamlarla simdi benim bu olay karsısında kafayı yememmi lazım daha gecen gittik kına gecesine gelinide cok iyi tanıyoruz yani suratımıza bakmadı ya nasıl gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?