Evlilige adım atmıs kızların havalanması

ööle moronların yüzünden bizde bizimkilere yükleniyoz sonra bak o evlendibu çocuk doğurdu bizde tık yok diye adamları çıldırtıyoz kendimizle beraber

benim simdilik yok, yani hem var hem yok gibi
Olsada ne bilim, kizarmiydim acep bak herkes evleniyo diye... bilmiyorum :44:
Aman bosver, bunlara merakli gibi gorunmicen !

nişan olduktan sonra
nişanlısının ailesinden başka melek yok sanıyorlar

sürekli
övgü,övgü,övgü...ne yere, ne göğe sığıyor o insanlar

düğünden sonra işler tamamen değişiyor
onlardan kötüsü , bencili, hadsizi yok

Evet evlenirken bir havalıydım ki sormayın kızlar, oooh canıma değsin

Ben şahsen bir "kocişim" olacağını cümle aleme ilan etmiştim...
Bunu yaparken de bekar hatunlara "hey sizi gidi müzede küflenmiş kız kuruları, evleniyorum ben, işim gücüm var, çekilin karşımdan" diyerek kendimi epey tatmin etmişliğim olmuştu

hatta aklıma ne geldi yaaa. erkek arkadaşmın abisi kız çok şımarık diye ilşkisini bitirmişti. kız yalvar yakar ne ettiyse abi dönmedi...
en son sevgisine yenik düştü abi döndü. şimdi nişanlandılar.o salya sümük ağlayan kız şimdi bana şu kadar altın bana bu kadar bilezik diye ahkam kesiyormuş....nişan tarihinide kimseye sormadan aldılar... o tar,hte o salon boşmuş değişemezmiş... benmki gidemedi... babası gidemedi...
eltim olursa halim harap

benim simdilik yok, yani hem var hem yok gibi
Olsada ne bilim, kizarmiydim acep bak herkes evleniyo diye... bilmiyorum :44:
Aman bosver, bunlara merakli gibi gorunmicen !

evet oluyor oyle bide sana gelip aaa siz daha dusunmuyormusunuz valla benimki fazla uzatmayalım ne gerek var dedi deyip havasını yapmaya calısıyor

Son düzenleme:
ne doğru bir tespit gweeennnn
aynen de öyle oluyorlar
hatta evlenmeye gerek yok,her köşe başında satılan çakma alyanslardan mı taktı sevgilisi
uuvvvvv
yanına yaklaşılmıyo havasından :)

Senin yine arkadaşınmış ,benim oda arkadaşım evlenmişti okul biter bitmez..Ailesinin istediği biriydi; annesi arıyo pohpohluyo,kaynanası arıyo pohpohluyo,sevgilis arıyo pohpohluyo...öyle ki kendini kraliçe zannediyodu bi afralar bi tafralar...Ne zaman çocukla kavga etse insanlığa dönüş yapıyodu totoüstü,sohbet falan ediyoduk,yediğini kaldırıyodu :) aaa barıştı mı? çocuk özür mü diledi??Bizim kız yine prenses,yine havalarda :123::123:

hahahh güldürdün beni aklıma teyzemle kuzenım geldi kuzenımın sevgilisinin annesi yanı mustakbel kayınvalidesi 'evlenınce mini eteklerle gezdiricem seni kısacık etekler alıcam sana bitanem aşkım canım' diyormuşş bizimkilerde bunu bi halt sanıp her gördüklerinde överek anlatıyorlar

bi de bu türler kademe kademe :)
ilk ciddi ilişkileri olur,görüşmeyi kesmezler ama bi mesafe koyarlar, artık farklıdır kendince haspam
sonra yüzük takarlar, sana gelip bi ahkam kesmeler "kızım bul artık birini, beğenemeye beğenemeye evde kalcan, yalnız yalnız nereye kadar bla bla bla."
nişandan sonra yüz yüze görüşebilmek imkansızdır, telefonda falan lütfederse konuşurlar onda da bi havalar bi havalar sürekli gelinlikten çeyizden bahsetmeler, akıl vermeye çalışmalar.. genellikle de çok seçici olma, senin gözün çok yükseklerde geyikleri:) bu muhabbet de düğüne doğru, sanki ben istiyomuşum da bulamıyomuşum moduna dönüyor, sen de bulursun tarzı teselli verircesine laflar. cidden çok komikler çok.
çevremde ne çok kezban varmış, sayelerinde öğrendim:)
ve düğünnnn ben artık bu tür arkadaşlarımın düğünlerine gitmeyi son vazifemi yapıyormuşum gibi algılıyorum:)) taktığım takılar da kesinlikle dönüşü olmayan ölü yatırım ama eski arkdaştır diyosun boş geçemiyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
evet oluyor oyle bide sana gelip aaa siz daha dusunmuyormusunuz valla benimki fazla uzatmayalım ne gerek var dedi deyip havasını yapmaya calısıyor

Iyi yapiyo :)

arkadas bu insanlar ne cins !
Istiyorsalar sey diyelim, hangi tarihte evlenmemizi istersin ona gore tarih ayarlayalim ?

onlara neyse................

ben gitmeyi düşünemiyorum hele bu topicten sonra...
o zamanda kıskandı gelmedi derler

bence nedeni devamlı el üstünde tutulup,iltifatlar almaları..
aynı şey sevgilisi olan insanlarda da oluyo
ben mesela :)))
hergün iltifatlar,ne harikasın,sen melek misin,gözünün üstündeki kaş nasıl da güzel bak rabbimin nimetine felan
insanın biyerleri kalkıyo :)))
o yüzük de bunun tescillenmiş hali 28:

bir de o düğün anında görümceyle kırk yıllık dostmuş gibi içli dışlı olunur
arkadaşlar el olur

ben gitmeyi düşünemiyorum hele bu topicten sonra...
o zamanda kıskandı gelmedi derler

ben de geçmişin hatırna gidiyorum zaten.
bi de kıskandı demesinler diye:) yoksa düğün ortamlarından oldum olası hazetmedim.
ilerde evlensem bile düğünsüz nasıl atlatırım planlarındayım:)

ya bide evlenmeden once nisanlısından evi var durumları cok iyi ailesi zengin diye bahsedenlerin sonrasında o aileye dugun masraflarını aylık borc gibi belli bir miktarda odemek zorunda bırakılmalarıda oluyor o insana gidip anlattında sisirdinde noldu iste ya diyesim geliyo

Yuh yaaa
Nasıl buldumcuk bu insanlar böyle.Ben düğünlere bile gitmiyorum zaten sırf bu yüzden.Evlenmeyi bir yetenek filan sanıyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…