Evlilige adım atmıs kızların havalanması

Evet ya, gwencooper, bu durumu bende fark ettim..

evlenmeden önce, yok kaynanam asagi kaynanam yukari soyle dedi soyle yapti, herkesle iyi olmalar, evlendikten sonra kocam asagi kocam yukari... görmemis gibi oluyo biraz :$:$:$

Ama ben bisey demek istemiyorum, cunku bekar kizim sonuçta kimseyi kinamiyorum, kinamak'ta istemiyorum Allah korusun. InsaAllah biz ilerde böyle olmayiz...

Bir arkadas bu durumun normal oldugunu yazmis, ilgi odagi gelin oluyo filan demis, bir yandan oda dogru ama.. aman ne bilim o an ki psikolojileri nasil oluyo

Sadece, ben evleniyorum, sen'de (bekar olana) bulursun, hiç ummadigin anda oluyor hihihi gibi gicik haller gereksiz kiskandiriyorum zannedip, aslinda mal gibi oluyolar biraz !

o anki telaştan yoğunluktan yapmıştır diycem ama yok anacım bi haller oluyo bunlara

birden bire koca kadın havası oluyor evet ayhh ben artık nisanlıyım bekar degilizki falan diye karsıdakini ezme politikları oluyor ya ben boyle herseyden nem kapan biri degilim ama insanların bir kelimesini bile soylerkenki halleriyle anlasılıyor ne yapmak istedikleri

ööle moronların yüzünden bizde bizimkilere yükleniyoz sonra bak o evlendibu çocuk doğurdu bizde tık yok diye adamları çıldırtıyoz kendimizle beraber

benim 12 yıllk arkadasım nişanlandı artık benımle konusmuyor.
hatta ortak arkadas oldugumuz kimseyle belki 1 2 tane vardır konustugu

Evleniyosun sadece... İnsanlık tarihinde ilkmişsin gibi davranmanın mantığı nedir? '' eveeeet insanlık adına bu adımı atıyorum tahmin ediyorumki benden sonra devam edecektir ama kimse benim gibi gelin olamayacaktır''..

ben ne gerizekalılar gördüm aynı dediğin gibi davranan, hatta yakın zamanda arkadaşım 10 programlı bulaşık makinası alınmadı diye olay çıkardı. evlenip statü atladığını sanıyorlar, bu tavrı ancak hazımsız boş karakterler sergileyebilir.

benım çevremdede mevcut bu tarz insanlar ama boşanan ayrılan okadar çok kii düğüne gittiğimde cok mutlu olurdum heveslenırdım ay evlenıyolar diye şimdi gene oynayın oynayın nasıl olsa bikaç aya bıkacaksınız sorunlar başlayacak diye düşünüyorum vallaha

hele düğün günü
yanındakı adamı bile gözü görmüyorD

''ben'' varım ve burdayım
en güzelim
arkadaşlarım peşimde dolanın
herkes benım için oynasın
gelsın takılar ,,,kameraman ıyı çek kim ne takmış görelim.
dans müziğimde gözler benım üzerimde yine yakıyorum ortalığı aman allahım.
aaa, şu arkadaşım benım kolyemden takmıs gıcık oldum
ne kadar sevsem de kendısını, x arkadaşım kesın kıskandı .

ayy şu solıst kıza gıcık oldum sürekli bize bakıyor

yalnız hepimiz saldırmış durumdayız evli biri hiç gelip yorum yapmıyor

bulaşık makınasının 10 programlısımı çıkmış benımki 3 programlı 9 senelik napıyomuş okadar program çok merak ettım konu dışı olmasın eğitimli eğitimsiz genelinde oluyor bu gelin hanımların sınıf atladıklarını düşünyorlar tabı kvdenın gerçek yüzünü görene kadar

evet buda var cok sakin sessiz gordugum kızların illa en iyisi olucak diye trip yaptıklarınıda biliyorum..aman ne statu ya valla boyle dusunenler cok var ama cok sacma ya

arkadaşım ne konu açtın ya bu saatte bütün KK burda yatmayada gidemiyorm çok hareretli oldu gece gece vallainsanın yazdıkça yazası geliyo

insanlık için küçük
kendısı için büyük bir adım

Aynen hemde nasil anlasiliyo !
O an saçini basini yolasin geliyo hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…