Evliliğe alışamamak

Sevindim sizin adınıza umarım bende birgün bu boşluğu doldurabilirim ve evet yeni bir iş hayatı beni kendime getirecektir.

Evet bunları bizde yapıyoruz ama benim anlatmak istediğim bekarlık gibi olmuyor belli başlı sorumlulukları var evliliğin her iki taraf içinde benim anlatmak istediğim evlilik her insan göre değil maalesef belkide bende bu insanlardan biriyim yani sadece gece yarılarına kadar arkadaşlarla takılmak değil derdim ailemide çok özlüyorum nerdeyse hergün gidiyoruz ama yetmiyor aşamıyorum bi türlü alışamıyorum henüz daha çok yeniyim bilemiyorum..

Arkadaş çevrem ve ailem eski iş yerlerinden dostlarım aile evim çok neşeli ve kalabalıktır babam abimler ablamlar komiklerdir baya şuan bunları yazarken onları hayal ettim tebessüm oluştu suratımda :)

Daha önce hiç ailenizden ayrı yaşamadınız mı?Kurs,okul..
7 yıl boyunca yazları hep ayrıydık onlar yazlıkta benim ise çalışma hayatım olduğu için yıllık izinlerde gidiyordum yanlarına ama inanın aynı şey değil evlilik çok başka :) bugün hala annemlerin evine gittiğimde ağlarım eski odama bakıp aşamıyorum maalesef bunu belki birazcık daha zamana ihtiyacım var bilemiyorum

Arkadaş çevrem ve ailem eski iş yerlerinden dostlarım aile evim çok neşeli ve kalabalıktır babam abimler ablamlar komiklerdir baya şuan bunları yazarken onları hayal ettim tebessüm oluştu suratımda :)
Sizin sorununuz evliliğe alışamamak değil ki,ailenizi özlemek.Kafanızı biraz meşgul edecek bir iş bulursanız alışırsınız.Daha çok erken.

İyi de o zaman da evinizdeymişsiniz ki.Yani başka bir evde yaşamamışsınız.Başka bir şehirde 4 yıl ayrı okul için kalmamışsınız.O yüzden çok normal.

İyi de o zaman da evinizdeymişsiniz ki.Yani başka bir evde yaşamamışsınız.Başka bir şehirde 4 yıl ayrı okul için kalmamışsınız.O yüzden çok normal.
Evet yazları ayrıydık çokta ayrılık sayılmaz zaten evet kesinlikle belkide üniyi şehir dışında okusaydım bu kadar zorlanmazdım

Evet yazları ayrıydık çokta ayrılık sayılmaz zaten evet kesinlikle belkide üniyi şehir dışında okusaydım bu kadar zorlanmazdım
Alışırsınız merak etmeyin ama kendinize uğraş bulun.Zamanla geçecek.

O zaman tek yapmanız zamana bırakmanız olacak. Elbet alışırsınız. Hatta kendinize bir hobi, kurs, zamanınızı değerlendirebilecek bir uğraş bulmanız alışmanızı hızlandırır. Üniversiteye şehir dışına okumaya gittiğimizde bile ailemizi özlüyoruz ama bizi okula ve şehre alıştıran sınavlar, arkadaşlarla vakit geçirmemiz oluyor. Fark etmeden oraya ait olduğunu hissediyorsun.

Öncelikle bence kendine ne istediğini sormalısın bulamıyorsan bir terapiste gidebilirsin mesela ben evlenmeden önce çok hareketli bir yaşam tarzım vardı evlendikten sonra da birşey değişmedi yine istediğim kişi ile buluştum o da buluştu geç kaldığımız oldu vs eşimle vakit geçirmek benim için mutluluk mesela daha çok eğleniyorum birlikte keyif aldığımız arkadaşlar ile vakit geçiriyoruz ama ayrı bir hayatımız da var daha yenisin bunu kurman gerekıyor unutma en başından nasıl alışırsanız o şekil de ilerliyor

Birşey söyliyeyim canım ben üniversiteyı ayrı okudum iş bulduğumda da ayrıydım ailemden ama evlendiğim ilk zamanlar onları özleyip ağlıyordum evlilileğe alıştıkça kendi düzenimi kurdukça geçiyor gözümüz korkuyor sanırım evlilik sorumluluk demek vs ailenin evin de el bebek gül bebek olmak istiyorsun ama bunları zamanla alıştıkça aşacaksın inan bana

Feminist duygularınız kabarmış ama beni asla anlamamışsınız yada olaylara bakış açınız hep böyle.
Öncelikle eşimi asla bir cüzdan yada banka olarak görmedim eğer öyle görseydim bugün tek derdim yarın hangi mekana gideceğim olurdu buraya içimi dökmeye gelmezdim. İşim çok stresliydi aslında iş değil patronum üzerimde çok mobbing uygulayan bir kadındı ee ne demişler kadının düşmanı yine kadındır..
Ayrıca iş yerinde ki ortamımda çok güzeldi ama mobbing den çok yorulmuştum yeni evime yol da çok ters olunca eşimle konuşup çıkma kararı aldım evlendikten en fazla 1 ay sonra tekrar işe başlayacaktım yerimde hazırdı ama olmadı bu süreçte bir kaç iş görüşmesi daha yaptım ama onlarda pek olumlu geçmedi maalesef hayat her zaman plânladığımız gibi gitmiyor.
Yani bende bir kadının ayakları üzerinde durmasından yanayım sonuna kadar ve iş arayışımda asla bitmeyecek. Lütfen sırf ego tatmin etmek için yazmayın önce dinleyin anlayın

İnanın bizde öyleyiz her hafta bişeyler yaparız arkadaş gruplarımızla baya eğleniyoruz ama şuanlık bana yetmiyor evet eşimi seviyorum ama bekar hayatımıda ve aile evimi çok özlüyorum dediğiniz gibi daha çok yeniyim çok kalabalık bi aileden şimdi iki kişilik bi ailedeyim belkide zamanla alışırım..

İçimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim umarım aşabilirim sizin gibi :)

İçimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim umarım aşabilirim sizin gibi :)

Allahın izniyle alışırsın ben ilk evlendiğim de mesela eşim uyurken çok döner yatakta deprem oluyor sanıyordum sonra saçım uzundu kolu bi bakıyordum saçım da falan zamanla alışıyorsun inan bana istersen evlilik terapistine gidebilirsin bu ara da bir de şöyle birşey var kendinden ödün verme sen busun bu şekil de ol ama ikinizin de birbirinize alışma süreci var inan bana düzelecek herşey Allahın izniyle dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…