Umarım öyle olur şuan en önceliğim yeni bir iş yeni bir ortamAlışırsınız merak etmeyin ama kendinize uğraş bulun.Zamanla geçecek.
Bende bir tek benim ki öyle sanıyordum meğer hepsi dönünce deprem etkisi yaratıyormuşçook teşekkür ederim yorum yapıp moral verdiğiniz için halimden, beni gerçekten anlayanları gördükçe mutlu oluyorum
Bence normal değil. Şimdi tekrar dönüyorum ama aklım onlarda. Hele ki bu depremden sonra onları hiç bırakmak istemiyorumSonunda benimle aynı şeyleri yaşayan birisinin yorumu bekarlar için bir çok şeyi söylemek çok kolay bende evlenmeden önce atıp tutuyordum ama evlenince öyle atıp tuttuğumuz gibi olmuyor maalesef çoğu şey :) sizinle yakın olmayı çok isterdim konuşup içimizi dökmeyi çünkü o kadar iyi anlıyorum ki sizi keşke bende aileme bu kadar düşkün olmasam o zaman belki daha kolay olurdu herşey bu kadar özlem duymamız normal mi peki
Feminist duygularınız kabarmış ama beni asla anlamamışsınız yada olaylara bakış açınız hep böyle.
Öncelikle eşimi asla bir cüzdan yada banka olarak görmedim eğer öyle görseydim bugün tek derdim yarın hangi mekana gideceğim olurdu buraya içimi dökmeye gelmezdim. İşim çok stresliydi aslında iş değil patronum üzerimde çok mobbing uygulayan bir kadındı ee ne demişler kadının düşmanı yine kadındır..
Ayrıca iş yerinde ki ortamımda çok güzeldi ama mobbing den çok yorulmuştum yeni evime yol da çok ters olunca eşimle konuşup çıkma kararı aldım evlendikten en fazla 1 ay sonra tekrar işe başlayacaktım yerimde hazırdı ama olmadı bu süreçte bir kaç iş görüşmesi daha yaptım ama onlarda pek olumlu geçmedi maalesef hayat her zaman plânladığımız gibi gitmiyor.
Yani bende bir kadının ayakları üzerinde durmasından yanayım sonuna kadar ve iş arayışımda asla bitmeyecek. Lütfen sırf ego tatmin etmek için yazmayın önce dinleyin anlayın
Aynı mesajıma ilk haklısınız diye başlayan cevabınızı yazdıktan sonra yine aynı mesajıma bu sefer bu şekilde bir geri dönüş yapmanız neyin kafası acaba??Feminist duygularınız kabarmış ama beni asla anlamamışsınız yada olaylara bakış açınız hep böyle.
Öncelikle eşimi asla bir cüzdan yada banka olarak görmedim eğer öyle görseydim bugün tek derdim yarın hangi mekana gideceğim olurdu buraya içimi dökmeye gelmezdim. İşim çok stresliydi aslında iş değil patronum üzerimde çok mobbing uygulayan bir kadındı ee ne demişler kadının düşmanı yine kadındır..
Ayrıca iş yerinde ki ortamımda çok güzeldi ama mobbing den çok yorulmuştum yeni evime yol da çok ters olunca eşimle konuşup çıkma kararı aldım evlendikten en fazla 1 ay sonra tekrar işe başlayacaktım yerimde hazırdı ama olmadı bu süreçte bir kaç iş görüşmesi daha yaptım ama onlarda pek olumlu geçmedi maalesef hayat her zaman plânladığımız gibi gitmiyor.
Yani bende bir kadının ayakları üzerinde durmasından yanayım sonuna kadar ve iş arayışımda asla bitmeyecek. Lütfen sırf ego tatmin etmek için yazmayın önce dinleyin anlayın
Evet o da bu. Burada dursun belli ki sizde ya unutkanlık var ya çift hesap var bilemedim.Evet kesinlikle haklısınız işi bırakmamın sebebi sadece yol değil tabi ki müthiş stresli ve baskılı bir ortamdaydım eşimle evlenmeden öncede hepsini konuştuk zaten evlendikten sonra farklı bir iş bakıcaktık sağolsun birlikte bakıyoruzda zaten ama henüz uygun bir iş bulamadım. Yoksa ben hiç bir zaman kocamın parasını yiyip orda burda gezerim diye evlenmedim zaten eşim için onun parası diye birşey yok bizim paramız var ama kesinlikle bir kadın ayakları üstünde durmalı hem maddi olarak iyi geliyor hem manevi kendimi bu kadar mutsuz hiç hayal etmemiştim eğer edebilseydim işede katlanırdım bi şekilde o zaman belki farklı olurdu herşey..
Evet haklısınız şu konuda haklısınız hiç bir kadın eşini cüzdan olarak görmemeli kendi ayakları üzerinde durmalı bunda okey sıkıntı yok ama sizin yazdığınızı tekrar okuduğumda benim içinde bulunduğum durumdan çok farklı şekilde konuyu başka yerlere çekerek yorumlamışsınız o yüzden sessiz kalamadım size göre evlenen herkes eşini cüzdan olarak görüyor benim derdim o değil ki benim derdim alışamamak aile özlemim bekar hayatım zaten çalışmak istediğimi her fırsatta söyleyen ve arayan birisiyim işi bırakmamın sebeplerinide açıkladım :)Evet o da bu. Burada dursun belli ki sizde ya unutkanlık var ya çift hesap var bilemedim.
Kesinlikle en iyi gelecek şey iş ama şuan pek olumlu gitmedi olsun yılmak yokİşi bırak çevreyi bırak tıkıl eve evlilik bu olmamalı tabiki bunalırsın alışamazsın bence en kısa sürede bi işe girip sosyal çevre oluşturmalısın
olumlu gitmiyo diye sıkma sakın canını ülkenin hali malum illaki olur birinden biriKesinlikle en iyi gelecek şey iş ama şuan pek olumlu gitmedi olsun yılmak yok
Deprem bize bir kere daha hatırlattı hayatta sevgiden başka herşeyin yalan olduğunu o yüzden bende senin gibi bu süreçlerde hep onlarla olmak isterdim gün içinde gidiyorum ama yetmiyor..Bence normal değil. Şimdi tekrar dönüyorum ama aklım onlarda. Hele ki bu depremden sonra onları hiç bırakmak istemiyorum
Çok haklısınız illaki benim zamanımda gelecekolumlu gitmiyo diye sıkma sakın canını ülkenin hali malum illaki olur birinden biri
Aynen öyle illaki bir işe giricem benimde zamanım gelecek o zaman herşey daha güzel olacak inanıyorumNe demek canım benim yaz bana her zaman ne sormak istersen Allahın izniyle burdayım bu bir süreç herşey zamanla işe girmek istiyorsan kesinlikle çalışmalısın ben de o süreçler de çalışıyordum inan bana bu süreçte yardımcı oluyor
Evlenen değil evlendikten sonra işini bırakan herkes eşini cüzdan olarak görüyor bana göre evet.Evet haklısınız şu konuda haklısınız hiç bir kadın eşini cüzdan olarak görmemeli kendi ayakları üzerinde durmalı bunda okey sıkıntı yok ama sizin yazdığınızı tekrar okuduğumda benim içinde bulunduğum durumdan çok farklı şekilde konuyu başka yerlere çekerek yorumlamışsınız o yüzden sessiz kalamadım size göre evlenen herkes eşini cüzdan olarak görüyor benim derdim o değil ki benim derdim alışamamak aile özlemim bekar hayatım zaten çalışmak istediğimi her fırsatta söyleyen ve arayan birisiyim işi bırakmamın sebeplerinide açıkladım :)
Evlenen değil evlendikten sonra işini bırakan herkes eşini cüzdan olarak görüyor bana göre evet.
Çünkü normal durumda insanlar mobbinge de uğrasa zorluklar da olsa napiyor? O esnada iş arıyor yeni iş bulunca diğerinin ihbar süresi sonrası işten ayrılıyor.
Ama evlenenler napiyor? Nasıl olsa eve para giriyor dur ben ayrılayım diyor. Çalışmak istiyorsanız bunu söylemeye devam etmenize gerek yok, is başvurularınızı profesyonel yapın, sayısını artırın odak bu olursa elbet bulunur.
Kolay olacak diye kimse demiyor zaten ama sırf zor diye bir şeyler yapmayı bırakana da kimse saygı duymuyor. Onlar da saygı duymuyor emin olun, ben önden doğruları söyledim diye beni düşmanınız sanıyorsanız varsın öyle sanın.
Ama burada çok var, yok atanabilecekken atanmadım üstüne çocuk yaptım şimdi ayrılmak istiyorum ya da eşim istiyor vs napicam bilmiyorum mesajları.
Herkes kendine yakistirdigi hayatı yaşar. Kadın kadının kurdudur tarzı söyleminiz de doğruları söyleyen bana değil, düşmenize göz yuman kişiler için geçerli bir söz asıl. Siz bilirsiniz hayat sizin nasıl biliyorsanız öyle yaşayın ama bu gidişat sizi sadece kendinizin de deneyimledigi gibi mutsuz yapar.
Üçüncü defa mesajımı okuyup bu sefer de farklı bir yorum yapmaya karar vermezseniz de sevinirim :)
İşten cikarilmissinizdir zaten uzun süredir evlisinizdir haklısınız ikinizin parası tabii ki ortak ve çiftlerin hayatında bu tarz dönemler olabilir. Şu anda siz bu dönemdesiniz yarın öbür gün eşiniz olur siz de ona destek olursunuz.Ben sürekli iş başvurusun da bulunuyorum ama hala işsizim yani sizin yorumunuza göre her çalışmayan insan kocasının parasını mı yiyor cüzdan olarak mı görüyor bu düşünce yapısına kesinlikle katılmıyorum ben çalıştığım zamanlar da ikimizin parası da ortaktı şimdi ben mi yanlış anladım sizi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?