Evlilige alışmak

Ben düğünden sonra kendi evimize geldiğimizde çok ağlamıştım, aynı semtte oturmamıza rağmen annem aklıma gelip ağlıyordum, hatta eşim istersen gidelim anneni bir gör demişti ilk zamanlar çok agladigimdan ne yapacağını bilemiyordu garibim, kendini suçlu hissediyordu.

İlk günden burada evliliğe alışmak diye konu açmanız garip geliyor belki bize ama geçici hisler bunlar, geçiyor ve sonra gülerek hatırlıyorsun i günlerdeki ruh halini.

Yahu bir durun, bir tadını çıkarın. Ne ara bunalıma girdiniz Allah aşkına? Sanki 5 yaşında çocuk musunuz da hüngür hüngür ağlıyorsunuz. Yani Evlenip ilk gün buraya yorum açanı da gördü ya bu gözler artık hiç bir şeye şaşırmam.

Bunalıma girmeyin, şükredin, mutlu olun. Allah bilir düğün süper geçmiştir, şimdi evinizde her eşyanız tamdır. Ne güzel bunların tadını çıkarmak varken nedir bu bunalım hevesi.

Evlenır evlenmez buraya mı kostun konu acmaya bacım:)
Alısıyor sonucta,3 ay sonra annenin evine git kosa kosa evime gideyım diceksin sasmaz:)

Bak ne güzel herşey sorunsuz ilerlemiş. Mis gibi kendi evine girmişsin. Regl olman, yaşamında ki değişim, evlenmenin duygusallığı bir araya gelmiş. Duygusala bağlamışsın biraz. Negatif düşünceleri at kafandan, kötü enerjiyle başlama evliliğine.
Sevdiğin insanla kendine ait bir evin, düzenin olacak. Hayatında yeni bir dönem başlıyor tadını çıkar. Balayına falan gitmeyecek misiniz? Planlamadıysanız bile en azından 1-2 günlük bir kaçamak yapın. Gitmezseniz dışarı çıkın hava mis, İstanbulda iseniz bir boğaz turu yapın. Akşam yemeğini ye, film izle, sarılıp uyuyun. İstediğiniz zaman anne babanızı gider görürsünüz zaten. Hayırlı olsun, mutluluklar.

Valla ilk evlendiğim bir haftam yada 3-4 gunmuydu tam hatrlamiyorum ama guzeldi ta ki kv eve gelene kadar.cok çabuk özlemişsin,biraz duygusallığın fazla.tadını çıkarmaya bak,cunki hiç bir zaman unutamayacağım ve en güzel zamanlariniz sonra. monotonlasir zaten evlilik.

canım seni çok iyi anlıyorum, benimde ilk evlediğim günlerde içimde acayip bir sıkıntı vardı, normalde çok düşkün olmasamda evlenince il günler ailemi çok özlüyordum, ne yapıyorlar, ne yiyorlar ne içiyorlar, içimde çok garip bir hüzün vardı, merak etme zamanla geçiyor canım bu arada yaşın kaç, hemen çocuk düşünme olur mu evliliğiniz iyice otursun, çalışıyor musun, işe gidersen de kafan filan dağılır iyi gelir yani

saka mi bu? Psikolojiniz pamuk ipligine bagli galiba, sasirilasi.

Bende Gariplik var galiba ben ne evime nede evliligime alisma süreci gibi birsey yasadim.

Evlenir evlenmez konu mu açtınız Evlendiğimde eşimde bende ilk 3 ay yabancı bir evde olmaya alışamadık, başkasının evinde misafir zannediyorduk kendimizi

Şimdi bi yerde 2 saat oturalım hadi eve gidelim diye koşturuyoruz alışırsınız. Anne baba kısmına bir şey diyemeyeceğim, hayattalar sonuçta şükür görüşürsünüz yani.

Çok normal bir süreç bu sakin kalın lütfen, geçecek.
Zorla evlenmediniz , sevdiğinizle yeni bir aile kurdunuz ama tüm düzeninizde bozuldu hissettikleriniz çok insani, sabır lütfen

Büyütmeyin, evlendiniz diye ailenizi bir daha görmeyecek değilsiniz. Ailenizden ayrı hiç mi kalmadınız ilk günden böyle oldu? Zamanla alışırsınız zaten ama şimdi bu kadar ağlayıp sorun etmeniz eşinizi de kötü etkiler. Alışana kadar ailelerinize sık gidersiniz, sonra zaten hayat telaşından haftada bir bile vakit ayıramayacağınız günler gelir. Eşinize odaklanın, adam sizi zorla alıkoyuyormuş gibi hissettirmeyin bence.

Ben de uzağa gelin gelmiştim. Anne baba yoktu üvey anne ve kardeşlerim vardı. Ama yine de çok özlemiştim evimi. Bir ay sonra okul ile alakalı bir durum olduğu için baba evine geldim. Bir hafta kaldım. Yastigimi da aldım dönerken. sonra esimin yanına döndüm. Baktım o özlemim bitmiş. Yani biraz eşinle vakit geçir. Sonra bir kaç gün baba evinde kal sonra dön daha kolay alışırsın.

Hiçmi ailenizden ayrı bir gün gecirmediniz hicmi tatile tek gitmediniz ne bileyim bu ne acele yahu 24 saat dolmamıs

Ayy ben de yastığımı alıp gelmiştim ilk ziyaret edişimde

bu ilk günleri de özleyeceksin yerinde olsam romantik dakikalara kaldığım yerden devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…