- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Merhaba arkadaşlar ben bugün evlendim. Evlendiğim ve bu eve girdigim ana kadar iple çekiyordum. Şimdi bu eve girince büyük bir boşluğa düştüm. Ailemi şimdiden çok ozeldim. Sanki evlilik bana göre değil gibi geldi bi anda. Eşimle çok iyiyiz çok mutluyuz ama bunalıma girdim bir anda. Evimi çok özlüyorum ve çok ağlıyorum. Babam ve annemi bu derece sevdiğimi bugün anladim. Çok değişik duygular içindeyim lütfen akıl verin. Şimdiden teşekkürler
Evlenır evlenmez buraya mı kostun konu acmaya bacım:)Merhaba arkadaşlar ben bugün evlendim. Evlendiğim ve bu eve girdigim ana kadar iple çekiyordum. Şimdi bu eve girince büyük bir boşluğa düştüm. Ailemi şimdiden çok ozeldim. Sanki evlilik bana göre değil gibi geldi bi anda. Eşimle çok iyiyiz çok mutluyuz ama bunalıma girdim bir anda. Evimi çok özlüyorum ve çok ağlıyorum. Babam ve annemi bu derece sevdiğimi bugün anladim. Çok değişik duygular içindeyim lütfen akıl verin. Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar ben bugün evlendim. Evlendiğim ve bu eve girdigim ana kadar iple çekiyordum. Şimdi bu eve girince büyük bir boşluğa düştüm. Ailemi şimdiden çok ozeldim. Sanki evlilik bana göre değil gibi geldi bi anda. Eşimle çok iyiyiz çok mutluyuz ama bunalıma girdim bir anda. Evimi çok özlüyorum ve çok ağlıyorum. Babam ve annemi bu derece sevdiğimi bugün anladim. Çok değişik duygular içindeyim lütfen akıl verin. Şimdiden teşekkürler
Ben hiç ağlamamıştım
ben aglak bir insanim normalde ama kinamda bile aglamamistim ya :)
Ayy ben de yastığımı alıp gelmiştim ilk ziyaret edişimdeBen de uzağa gelin gelmiştim. Anne baba yoktu üvey anne ve kardeşlerim vardı. Ama yine de çok özlemiştim evimi. Bir ay sonra okul ile alakalı bir durum olduğu için baba evine geldim. Bir hafta kaldım. Yastigimi da aldım dönerken.sonra esimin yanına döndüm. Baktım o özlemim bitmiş. Yani biraz eşinle vakit geçir. Sonra bir kaç gün baba evinde kal sonra dön daha kolay alışırsın.
Katılıyorummmmbu ilk günleri de özleyeceksin yerinde olsam romantik dakikalara kaldığım yerden devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?