Evlilige alışmak

Herkes gerdek vs demis belki kiz ozel gununde bilemeyiz ki ayrica duygusal olmasi normal annesi agladi ise etkilenmis olabilir. Ilk gun her konuda zordur is olsun okul olsun evlilik olsun ayni. Bana biri dedi ki gun geliyo baba evine bile gelsen kendi evini ozluyorsun diye. Evlilik boyle birsey dedi alisirsin. canim zaten sevdigin adamla evlendiysen o seni yalniz birakmaz onun icinde yeni bir baslagic zaten. Hayirli olsun daim olsun. Mutluluklar.

Hassas bi yapınız var anladığım kadarıyla bugün de duygularınız tavan yapmış. Bazen ufak bi taşınma bile bazı insanlarda travma gibi algılanıp endişe yaratabiliyor. Çok normal duygular bunlar hiç büyütmeyin ve geçeceğini bilin yeter. Ilık bi duş alın, melisa ya da papatya çayı için sonra da bi film açın kafanızı dağıtın. Ayrıca kendi evinizde kendi rutininizde daha önce ne yapıyorsanız onları yapın şuan yani basit düşünün. Büyük bi değişiklik oldu paniği yaratıp zihninizde endişeler üretmeyin.

Çoğunluk anormal bulmuş bu durumu ama bence çok normal.Benimde yazın düğünüm var,başka şehire gideceğim,şimdiden dertlenmeye başladım, nasıl alışıcam,çok özlerim annemleri diye durup durup ağlayasım geliyor,üniversiteyide dışarda okumuştum,ve ilk gün hayatımın en zor günlerinden biriydi,boşluğa düşmüştüm,çok çok zor geçti alışana kadar,ama sonra iyi ki dedim başka şehirde okumuşum o kadar çok katkısı oldu ki bana.Şimdide kendimi bunu düşünüp teselli ediyorum.Zaman herşeyin ilacıdır,insan herşeye alışıyor.

Evlendim. Evim annemin üst sokağında hemen. 2 dakika mesafede. Camdan bakınca görüyorum baba evimi.

Ilk zamanlar sürekli camdan bakıyordum. Camdan içeri girmiyordum. Her fırsatta baba evimi dikizliyordum. Evimi odami özlüyordum.

2 senelik evliyim. Babamin evindeki uykuyu hiç uyuyamadım
Cok başkaydı. Ve cok başka kalacak...

Babamın evi halen daha çok özeldir benim için. Daha demin ordaydım.

Bu kadar yakınken bile başlarda bana cok zor gelmişti.

Ama insanın en belirgin özelliği alışmasıdır.

Zaman ver. Alışacaksın. Kendini doldurma. Bi de ésinle meşgaleler bulun

Yürüyüş yapın. Film izleyin . Evinize malzeme alıp yemek yapin tatli yapin. Küsün barışın. Ne bileyim uydurun bi şeyler.

Ben eşimle yakalamacilik oynuyordum . Cok egleniyordum.

Allah kalbine ferahlık versin.

Öncelikle mutluluklar Banada aynısı olmuştu. Nasıl ağlıyodum annemi özledim diye hemde aynı şehirdeyiz 2-3 aya alışıyosun. Kendi evine düzenine. Evime gidip uzanıyım diyosun.

Bu yaşadıkların çok normal endişelenme ben de eve girdiğimin akşamında yatağa yattığımda ağlamak geldi annemlerden ayrıldığım için sanki bir daha hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi gelmişti uyuyamamıştım o ilk haftalar yerimi yadırgamıştım ama alışıyorsun zamanla

Öncelikle mutluluklar Banada aynısı olmuştu. Nasıl ağlıyodum annemi özledim diye hemde aynı şehirdeyiz 2-3 aya alışıyosun. Kendi evine düzenine. Evime gidip uzanıyım diyosun.
Ben de öyle hatta arka sokağa evlendiğim halde ağlamıştım onlardan ayrı kalıcam diye artık

Ailenle uzak mi oturuyorsunuz.
Alisirsiniz çok yeni daha.

Benim 1 sene olucak simdi, annemden evime geldigimde bazenn, ohh bee evim gibisi yok diyorum

Daha çok yenisin zamanla herşeye alışırsın ben nikahımda bile ağlamadım sadece annemle babam vefat ettiği için yokluklarını hissettim üzüldüm benim yerime sağolsun beni istemeyen kayınvalidem ağlamıştı nikahta çokta çabuk alıştım evime yuvama sen dua et Allah anneni babanı başından eksik etmesin istediğin zaman görebileceksin ben göremiyorumda ama çok şükür eşim hem annem hem babam eşim dostum sırdaşım herşeyim oldu Allah başımdan eksik etmesin.

Banada olmustu aynisi cok normal bir tepki hayatiniz birgunde degisiyor yapi olarak degisimler ekolay ayak uyduramayan biriyseniz daha da etkiler ben 2 hafta surecinde alismistim tabi oncesinde esimin her dedigine aglardim :)) kendimi yanliz hissetmistim ama gecici simdi o gunlere guluyorum akisina birakin herseyi

Vay anasını sayın seyirciler millet evlenebiliyor ama bu sefer alışamıyor.
Ya nasib..

Valla ben yeni evlendiğimde bırak foruma girmeyi kendimce dert yazmayı bilmiyodum bile burayı artık bı evin var öyle düşünsene daha doğrusu yeni bı evin var 6 aya kalmadan annenin babanın evine gidince 1 haftadan sonra evine gitmek isteyeceksin emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…