- 13 Haziran 2015
- 544
- 935
- 103
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Öncelikle mutluluklarMerhaba arkadaşlar ben bugün evlendim. Evlendiğim ve bu eve girdigim ana kadar iple çekiyordum. Şimdi bu eve girince büyük bir boşluğa düştüm. Ailemi şimdiden çok ozeldim. Sanki evlilik bana göre değil gibi geldi bi anda. Eşimle çok iyiyiz çok mutluyuz ama bunalıma girdim bir anda. Evimi çok özlüyorum ve çok ağlıyorum. Babam ve annemi bu derece sevdiğimi bugün anladim. Çok değişik duygular içindeyim lütfen akıl verin. Şimdiden teşekkürler
Ben de öyle hatta arka sokağa evlendiğim halde ağlamıştım onlardan ayrı kalıcam diye artıkÖncelikle mutluluklarBanada aynısı olmuştu. Nasıl ağlıyodum annemi özledim diye hemde aynı şehirdeyiz 2-3 aya alışıyosun. Kendi evine düzenine. Evime gidip uzanıyım diyosun.
Valla ben yeni evlendiğimde bırak foruma girmeyi kendimce dert yazmayı bilmiyodum bile burayı artık bı evin var öyle düşünsene daha doğrusu yeni bı evin var 6 aya kalmadan annenin babanın evine gidince 1 haftadan sonra evine gitmek isteyeceksin emin olMerhaba arkadaşlar ben bugün evlendim. Evlendiğim ve bu eve girdigim ana kadar iple çekiyordum. Şimdi bu eve girince büyük bir boşluğa düştüm. Ailemi şimdiden çok ozeldim. Sanki evlilik bana göre değil gibi geldi bi anda. Eşimle çok iyiyiz çok mutluyuz ama bunalıma girdim bir anda. Evimi çok özlüyorum ve çok ağlıyorum. Babam ve annemi bu derece sevdiğimi bugün anladim. Çok değişik duygular içindeyim lütfen akıl verin. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?