o konuyu sorduğumda tekrar bir kredi çekecekmiş tabii o artık fazla çekemeyeceği için benim de bir miktar çekip nasılsa evlendiğimiz için beraber ödeyeceğimizi söyledi.. ben bunu yapsam bile biz zaten kredilerden borçlardan hiçbir şey yapamayız ki ev de kira.. ayrıca ailem bu duruma tepki gösterirerkek arkadaşınızın düğünle alakalı planı ne ? yani parası var mı başka düğünü karşılayacak ?
Masraflar birikmeden arabayı da alıp aradan çıkarmak istemiştir belki de, evliliğinize neden mani olsun ki, sıkışırsa satar. Kafana takmana gerek yok bence. Sonuçta onun içinde tarih değişmedi diyorsun.
kızlar haklısınız sizinki çok mantıklı ama benim arkadaşım satmakla ilgili hiçbir şey soylemedi konusu dahi olmadıe canim sikisirsaniz satar borcunuzu da kapatirsiniz hem ustune de para kalir. biz de oyle yaptik. 2 sene kredi odeyip araba aldik. simdi dugun zamani ola ki bir sikisiklik durumunda kenarda birikmis paramiz oldu. biz acikcasi araba icin kredi cekmeseydik para biriktiremeyiz diye yatirim amacli yaptik. belki erkek arkadasinin da kafasinda oyle bir plan vardir
o konuyu sorduğumda tekrar bir kredi çekecekmiş tabii o artık fazla çekemeyeceği için benim de bir miktar çekip nasılsa evlendiğimiz için beraber ödeyeceğimizi söyledi.. ben bunu yapsam bile biz zaten kredilerden borçlardan hiçbir şey yapamayız ki ev de kira.. ayrıca ailem bu duruma tepki gösterir
Açıkçası sorumsuz bir davranış olmuş ...Ama evlenirken siz kredi çekmeseniz de aileniz size yardım etse çekeceğiniz kredi kadar böylelikle iki kredi ödememiş olursunuz ..Ya da arabayı satar diğer krediyi kapatırsınız bilemedim ki şimdi ben olsam ben de mutsuz olurdum.Allah ev kuracak olana yardım eder ama üzülmeyin çıkar yol bulunur elbet ...[/QUOT
maalesef ailem geleneksel düşünen bir yapıya sahip yatak odası mutfk eşyaları gibi konularda bana yardım ederler ama karşı taraf keyfi kredi çekip sorumluluğunu yapmazsa bunu anlayışla karşılamazlar eminimteşekkürler umarım her şey yoluna girer
Maaşalarınız krediye giderse ne yiyip ne içeceksiniz oturup detaylıca konuşursunuz o zaman, o yapacağı masrafın falan farkında değil ondan böyle planlar yapıyordur. İş ciddiye binince değişir.kızlar haklısınız sizinki çok mantıklı ama benim arkadaşım satmakla ilgili hiçbir şey soylemedi konusu dahi olmadıişte onun fikri benim ve onun tekrar kredi çekmesi üzerine ..
Maaşalarınız krediye giderse ne yiyip ne içeceksiniz oturup detaylıca konuşursunuz o zaman, o yapacağı masrafın falan farkında değil ondan böyle planlar yapıyordur. İş ciddiye binince değişir.
İşte o şimdi biraz hevesini alsın, masraflar bunaltacaktır, senden önce satayım arabayı der merak etmeumarım dediğiniz gibi olur zaten şu haliyle beni istemeye bile gelemez kredi ve araç masraflarından elde bir şey kalmıyor
Ay ne güzel ne üzülüyosunuz derdiniz de hep böyle olsun
Düğünü işleri ona göre ayarlarsınız arabanızla gezersiniz mis gibi siz biribirinizi seviyomusunuz _?
Eşinizin Sağlam bir işi var mı daha ne
ilerde onu da satar altınlarınızı da ekler ev alırsınız
Üzmeyin kendinizi beterin beteri benim eşim evlendikten sonra borcun üstüne aldı erkeklerden bizim gibi düşünmesini beklemeyin parasını çarçur etmedi ya Üzmeyin kendinizi
o konuyu sorduğumda tekrar bir kredi çekecekmiş tabii o artık fazla çekemeyeceği için benim de bir miktar çekip nasılsa evlendiğimiz için beraber ödeyeceğimizi söyledi.. ben bunu yapsam bile biz zaten kredilerden borçlardan hiçbir şey yapamayız ki ev de kira.. ayrıca ailem bu duruma tepki gösterir
İşte o şimdi biraz hevesini alsın, masraflar bunaltacaktır, senden önce satayım arabayı der merak etmeAma ileriye doğru yatırımlar yaparken seninde fikrini almaya özen göstersin bunu vurgula.
kafasında tek başına plan yapmış,sen alma demene rağmen arabayı alıyor ama gerisi için maşallah seni de ödeme planına sormadan dahil ediyor.İnsan önce bir para biriktirir eşyaları vs alır evlenir, geliri giderini hesaplayıp ona göre araba mı alırsın ev mi alırsın oturur karınla beraber karar verip plan yapıp onu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?