Evliliğe dair bir tespitim var !

Aaa kk güzellerimizin kocişlerini ve evliliklerini övecekleri güzide bir konu daha.

Benim tespitim ise şu; her evde tencere kaynar ama icindeki dert mi et mi kimse bilmez

ya var ya şu diziler ne kötü etkiliyor insanları hayat diziler gibi değildir...oradaki hem yakışıklı, hem zengin, hem romantik, hem de kadına tapan erkekler sadece dizilerde oluyor...
ben de hiç eşimi mumla karşılamadım.. ama hayatımız harika.. mumsuz olmuyor mu bu işler...

Tabiki gidiyoruz arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz. Ama farzedin ki siz arkadaşlarınızlaykende aileniz yanınızda bitiyor.

Benim kastettiğim şeyi tam olarak anlayamamışsınız gibi geldi bana.
Tabiki aileylede vakit geçirilir. Beraber yemekler yenilir, sohbet edilir.
Ama bunun bir standart olarak hergüne yayılmasından söz ettim ben.

bir kere kimseye hesap vermeden yaşam sürmek beklenti değil olması gereken birşeydir.
evlilik iş hayatı değildir. ona buna hesap vermeyi gerektirmez.
senin evin ,hanen bellidir. zaten olağanı doğasında olanı eşinle beraber geçirmektir.. Özel zaman geçirmek beklenti değil olması gereken birşeydir evlilikte..

olağan şeyleri zorlaştırıp beklenti kılıfına sokmanız saçma.

Niye olmasın arkadaşım ya :)
Biz burda mumu tartışmıyoruz ki :)
Eşle geçirilen özel zamanı kastediyorum ben.

Arkadaşımın aileleri dışında eşiyle bi paylaşımı olmadığını görmek bana ilginç geldi, örneklemelerle bunu anlattım. Mumlu veya mumsuz.
Kurufasulyeylede paylaşım yapılabilir muma gerek yok.

Ne güzel söylemişsiniz. İşte bu olağan şeyler elinden alınınca beklenti olarak hayatına giriyor.

Umarım beni anlamışsınızdır.

hayat herkesin kendi seçimi ben anlamadım neyin tespiti bu yani az beklenti çok mutluluk tespitimi:44 kızın mutlu olduğunu nerden biliyorsunuz belki içinde fırtınalar kopuyor ama evliliği tehlikeye girmesin diye dışarıya oyun oynuyor mutluyum diyor... bence bırakın başkalarının hayatını siz kendi evliliğinize bakın daha mutlu olursunuz...

hayattan az beklenti değil eşten az beklenti içinde olmalıyız bence ama bu süprizler vs anlamında olmalı....sürekli bir süpriz bekleyen eşinden hergün elinde çiçekle gelmesini bekleyen kadın mutsuz olur mu mutsuzluk evliliğine yansır benim 7 aydır evlilikten öğrendiğim bueşten ne kadar az beklenti o kadar mutluluk

Ben arkadaşlarımlayken istersem ailem de gelir, istemezsem gelmez. Biz istemeden dibimizde bitemezler. Bu evliliğe ters. kişisel bir şey değil ki.

siz de her gün beraber değilmişsiniz ben o yüzden öyle anladım. Ayrıca yemekler beraber yense de, tv beraber izlense de yatak odası en sonunda çifte özeldir.

Son düzenleme:
Ne güzel söylemişsiniz. İşte bu olağan şeyler elinden alınınca beklenti olarak hayatına giriyor.

Umarım beni anlamışsınızdır.

elinden alanlara kapı gibi evlendirme cüzdanı örnegini sunarsın.
yetmezse ifade edersin bazı sınırları aşma ihlali
ha
burada eşinin tavırları önemli. seni ve ailesini idare etme yöntemi...

çok zor değil bir pazar sabahı ailesiyle 3 saat geçirmek. bu her zaman olacak diye endişeniz varsa ona planlarınızdan bahsedersiniz. ailecek geçirmek istenen vakitten..

AMA mutlu görünüp olmayanlarda var ben inanmıyorum illa bi yerde yeter artık diceklerdir bence.. ÇEvremde çok gördüm malesef.. Ki bizde senin kafadanız eşimle beraber güzel vakit geçirme konusunda ne işimiz var başkalarıyla 3 yıllık evliyiz bu arada bi bebeğimiz var ikinciye niyetlendik ama bize göre daha çok yeniyiz evliliğimizde :))) Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin :))

ayy ben yazacaktım dansmarue ,belkide onlar paylaşımlarını yatak odasında yapmaktan hoşlanıyor. yani siz güzel romantik yemeklerden mumlardan seksi geceliklerden baş başa tv izlemekten hoşlanıyorsunuz bu tarz sürprizler yapıyorsunuz ,seviyorsunuz ve arkadaşınız veya herhangi biri yapmıyor diye onu mutsuz, beklentisiz ilan edemeyiz ki..

şu anda pazarlarınızı ikiniz geçiriyor olduğunuz için seviniyorsunuz ama zaman geçincede kapınız çalsın biri ,bir bardak çay içmeye gelsin iki sohpet etdelim diye kulakkarınız kapıda kalır

yanlızlık insana bir şey katmaz tam tersine bir süre sonra ilişki monotonlaşıp bir birinizden sıkılabilirsiniz !inşallah böyle birşey olmaz tabi

Herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı bence.
Neden bu kadar kafaya taktığınızı anlayamadım arkadaşınızın evliliğini.:26:
Herkes mutluysa sorun yok.
Size de mutluluklar dilerim.

Böyle bir tanıdığım var.
Kadının şehir merkezinde dayalı döşeli evi var, ama o kayınvalidesiyle oturuyor ve kocası evimize gidelim demesine rağmen gitmiyor :)
çünkü gelin kayınvalidesini öz annesinden çok seviyor, kayınvalidesi ise gelinini oğlundan daha çok seviyor...

Evlilik aynı dediğin gibi, ne bekliyorsan o ölçüde mutlu eder seni.
Benim için akşam içilen sıcak bir çaydır, başkası için gidilen romantik bir sinemadır. Kimisi için de cümbür cemaat bir ailedir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…