- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi justtmarried
-
Ben arkadaşlarımlayken istersem ailem de gelir, istemezsem gelmez. Biz istemeden dibimizde bitemezler. Bu evliliğe ters. kişisel bir şey değil ki.
siz de her gün beraber değilmişsiniz ben o yüzden öyle anladım. Ayrıca yemekler beraber yense de, tv beraber izlense de yatak odası en sonunda çifte özeldir.
herkes mum ışından zevk almak zorunda değil.
çekirdekçileri görelim.çekirdekçiler el kaldırsınnn
Herşey bir muma bakmıyor,elde tepsiyle giden bir türk kahvesi bile çok işe yarıyor ..
ayy ben yazacaktım dansmarue ,belkide onlar paylaşımlarını yatak odasında yapmaktan hoşlanıyor. yani siz güzel romantik yemeklerden mumlardan seksi geceliklerden baş başa tv izlemekten hoşlanıyorsunuz bu tarz sürprizler yapıyorsunuz ,seviyorsunuz ve arkadaşınız veya herhangi biri yapmıyor diye onu mutsuz, beklentisiz ilan edemeyiz ki..
A
Bir arkadaşımın eşiyle hiçbir paylaşımının olmaması ve özencinin olmaması dikkatimi çekti. Bununla ilgili düşüncelerimi paylaştım. Buda onun tercihidir tabiki.
Niye olmasın arkadaşım ya :)
Biz burda mumu tartışmıyoruz ki :)
Eşle geçirilen özel zamanı kastediyorum ben.
Arkadaşımın aileleri dışında eşiyle bi paylaşımı olmadığını görmek bana ilginç geldi, örneklemelerle bunu anlattım. Mumlu veya mumsuz.
Kurufasulyeylede paylaşım yapılabilir muma gerek yok.
Espri yaptığınızı düşünüyorum :)
Mum sadece bi örneklemeydi.
Bende kocamla oturup çekirdek çitlemekten keyif alıyorum tabiki. Bacaklarımı uzatıp tv karşısında. OOhh miss! :)
Ama o sırada yanımda kaynım kaynanam varsa o benim için keyif olmaz. Ve bu her kocamla çekirdek çitlediğimde böyleyse :)
Kastettiğim buydu.
Allah aşkına eşle isteyen istediğini paylasır.Neden herkes muma takmış anlamıyorum. Mum sadece bi örneklemeydi. Ben başbaşa yapılan birşeyleri kastettim.
Evet kahve çay kestane herşey olabilir. Cümbürcemaat vakit geçirmektense eşle birlikte vakit geçirmeyi kastettim. Özel günler hariç.
Espri yaptığınızı düşünüyorum :)
Mum sadece bi örneklemeydi.
Bende kocamla oturup çekirdek çitlemekten keyif alıyorum tabiki. Bacaklarımı uzatıp tv karşısında. OOhh miss! :)
Ama o sırada yanımda kaynım kaynanam varsa o benim için keyif olmaz. Ve bu her kocamla çekirdek çitlediğimde böyleyse :)
Kastettiğim buydu.
bence hiç biriniz konu sahibini anlamamış yada sadece laf cümbüşü olsun diye konuşup duruyorsunuz!!!
çok doğru bir konuya deginmiş
hayattan çok fazla beklentisi yüksek olan insan mutsuz oluyor.
çok doğru sölüyor bence
beklentilerimizi ne kadar düşürürsek o kadar mutlu oluruz
her gün evine hediyeyle çiçekle gelen bir adamdan hep bekleriz ama alıştığmız için bu duruma pek de mutlu etmez.
Ama arada bir de olsa özel gününü hatırlayan bir adam bir çiçekle gelse dünyalar bizim olur bu gibi örnekler çogaltılabilir bence
dikkatinizi çekerim mutsuz ilan etmedim zaten. Aksine mutlu dedim.
bence hiç biriniz konu sahibini anlamamış yada sadece laf cümbüşü olsun diye konuşup duruyorsunuz!!!
çok doğru bir konuya deginmiş
hayattan çok fazla beklentisi yüksek olan insan mutsuz oluyor.
çok doğru sölüyor bence
beklentilerimizi ne kadar düşürürsek o kadar mutlu oluruz
her gün evine hediyeyle çiçekle gelen bir adamdan hep bekleriz ama alıştığmız için bu duruma pek de mutlu etmez.
Ama arada bir de olsa özel gününü hatırlayan bir adam bir çiçekle gelse dünyalar bizim olur bu gibi örnekler çogaltılabilir bence
tabiki espiri. sen sadece mumlu kısmı biraz ballı kaymaklı anlatmışsın.sanırım ondan kaynaklı
''Benim yaşantımın yarısını yaşamıyor, ama mutlu.'' demişsiniz ya bende sizin yaşadıklarınızı yaşamıyor diye mutsuz mu olması gerekliydi ki demek istedim!
Çok alındım valla herkes mumuma takmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?