Evliliğe dair bir tespitim var !

konu sahibi yerinde ben olsam çoktan banlanmıştım. :26:

şimdi dedeyle çekirdek çitlemenin nesi komik?
eşi işten geç gelen bir kadının 3 pazarı kayınvalidesiyle geçirmekten rahatsız olmasının neresinden kahvaltı yaptığı kişileri sevmediğini çıkarıyorsunuz?
çok beklenti = mutsuz olmak kısmına katılmayanlara soruyorum, her gün çiçek bekleseniz ve eşiniz getirmese yaşasın bugün de çiçek getirmedi mi dersiniz?
son olarak hiç mumla karşılamayanlar, bi kez karşılayın da rahatlayın bari. kıskanmayın konu sahibini

Son düzenleme:

Açıkcası benim cazibem için muma ihtiyacım yok biz mumu elektrik kesildiğinde yakıyoruz

Açıkcası benim cazibem için muma ihtiyacım yok biz mumu elektrik kesildiğinde yakıyoruz

koptumm yaa süpersinnn vallaaaa

Dedeyle çekirdek çitleme olayına gülen konusahibi biz değiliz

bence üçü de
a) evlilikte sadece gece yatak odasında geçirilen on dakikayla romantizm olmaz. evlenir evlenmez çocuk yapan insanlar ya hemen çocuk yaptık evliliğin tadını çıkaramadık der ya da Nur topu gibi evladımız oldu Allah olmayana da nasip etsin der. olaya ikinci pencereden bakan taraf evlilikte romantizm (on dakika hariç) olması gerektiğini bilmediğinden on dakikayla mutlu olur.
b) eşinizin işten geç geldiği 3 hafta boyunca pazarları kayın valide ile geçirip bu durumdan memnunsanız yukarıdaki on dakikacılar tayfasında yerinizi alırsınız. on dakikacılardan değilseniz bu kayınvalidenizi sevmediğiniz anlamına gelmez.
c) evet. konunun özeti.

biz de ama mum yakandan da neden rahatsız olunuyor anlamıyorum. filmlerdeki mumlu sahnelerde duygu değişikliği yaşamayacak kadın tanımıyorum. kadın hoşluk yapıyor ne var.
hem herkesin beklentileri farklıdır deyip mumu eleştirmek bana tutarlı gelmiyor.

jooker 10 dakikayı biraz az koydun yuvarlak yarım saatten bahsedelim
ama kabulde edelim şimdi bende altlı üstlü oturmak istemezdim kocam evde olmasa romantik dakikalar yaşamıyorda olsam aynı ev yada altlı üstlü düşünemezdim
rahat büyüdüm dubleks bir evde büyüdüm diyeyim annemlerle sadece yemeğimiz birdi abimle üst kattaydık biz , evlenince aynı eve yada altlı üstlü gitseydim herhalde bunalımın dibini yaşabilirdim

ama gel görki bizlerden daha çok aile bağları kuvvetli oluyor diye düşünüyorum kişi hayatından memnuniyetsizliğini çok ön plana cıkarmıyorsa

Aslında kimse mumu eleştirmez de, konu sahibi mum yakmayana şaşırıyor.. Ondan geldi bu tepkiler..

dedeyle çekirdek çitlenmesini komik bulan konu sahibi ,kahvaltı yaptığı kişilerden rahatsız olan ve onlara duyduğunun sevgi olmadığını sevgi sandığını söyleyende konu sahibi evlilikten beklentileri olanda konu sahibi

son olarak da mum ışığı gibi romantizmlerden ,her gün çiçek getiren devamlı aşk böcüğü havalarında takılan erkeklerden de nefret ederim bunlar da benim görüşüm.artı romantizm yaşayanları ve sevenleri de yadırgamam veya gülmem

Son düzenleme:

Erkek dediğin yumruga masasını vurdumu kadının dizleri boşalıp yere düşecek :)

benim eşimde duygusaldır ama ben daha duygusalım zırt pırt bıryerden not kagıdı yazılar bıseyler cıkaran benım kendısının romantızımı bana şöyle dönüyor
benim rujum + tuvalet aynası

mesela benim eşimde iş yerinde atıyorum kadayıf cıksa yemez bize getirir , ne bilim bazen kış ayında çilek çıkar getirir
bazen cok acayip şeyler alır :) ihtiyacımı alsa da güzel olur mesela pembe kulaklık, veya cilt temizleyiciler alıyor
onun yerine para verse daha romantik olur benmde bir paraya düşkünlüğüm varki sormayıbn çok acık oldum

Her gün çitlenirse yağ bağlanır
her gün mum yanarsa gözlere zarar.
azı karar çoğu zarar benim tespitim de bu

Ortası bulunucak bunun,yağlanmasın gözde bozulmasın

Başbaşa iken de kahve içilebilir,mumu o kadar da dert etmedim ben açıkcası..
Herşey eş ile vakit geçirmek değildir,aile denilen kavram da vardır evlilik hayatında..

Aslında kimse mumu eleştirmez de, konu sahibi mum yakmayana şaşırıyor.. Ondan geldi bu tepkiler..
nerede mum yakmayana şaşırıyorum demiş, görmedim. ben mumu özel hayatının sınırı ile ilgili bir örnek olarak aldım. saten geceliği de öyle. çünkü bunlar çat kapı aile ilişkilerine ters. sonuçta ne mum ne de gecelik benim için olmazsa olmaz bir kıstas değil. konu sahibi için de öyle gibi gördüm ben. özel hayat çizgisinde herkesin tarzı farklıdır kimi battaniye altında film izler kimi açar acunun programlarını izler koynuş koynuş kimi saten gecelik ve mum gibi simgelerden haz duyar. konu sahibinin bunlar ilgi alanıdır başkasının başkadır. sonuç olarak aileleriyle sürekli birlikte yaşayanların kişisel ilgi alanlarıyla ilgili rutinleri pek azdır ya da yoktur. buna da özel hayat diyoruz işte. mumdu satendi böyle ayrıntılara takılmamak gerek. hem ekleyeyim, satene takılan yok muma takılan çok. neden? saten giyen çok mum yakan yok. insanlar yapmadıklarına takılıyor. takılmayın diyorum ben de.

Jooker ; bir acıklama getireyim yıl olmuş 2014 , mumlar düşmüş züccaciyelere
mummu kalmış hepimizin evinde ya asma tavan ıcıne gomulu renklı! spotlar , olmadı yatak odası takımının bır yerlerınde sagolsun mobılyacılar bızı dusunmus ısıklandırmalar olmadı degısık led gece lambaları ay oda olmadı mum gorunumu veren ufak pilli fenerler var
mum varda bizmi yakmıyoruz

ama şuda bir gerçek hepimiz şimdi burada ... bombası gibi konuşuyoruz ne güzel onu sahibide bence son 3 ayda 5 taneden fazla saten gecelik giymemiştir zaten bir yerlerimiz donuyor battaniye salon aksesuarı olmuş hayatımızda sonracıma kocamız evde yok sanki saten fantazi geceliklerle dolanıyoruz hayır canımm camasır sulu lekelı pıjemalarımız uzun kalın polar coraplarımızla hava akısını engellıyoruz uzerımızde orgu yelegımız onundede tellı tokayla tutturuyoruz tamam özel hayat

insanlar yapmadıklarından ziyade sürekli pembe dizi tadındaki anlatım ve tespite takıldı..

dedeyle çekirdek çitleyen ve kv'den çıkmayan gelin.. ilk ay hamile kalan gelin..

konu sahibine 3 pazar kahvaltıya gelen kv'si....

evde satenlerle mumlarla başbaşa özenç ! yaşam..

çıkan sonuç :44:

bize göre herkes istediği şekilde yaşar yani nasıl mutluysa..
başkalarıyla kendini kıyaslamaya sokmakla mutlu olunmuyor..

herkesin kişiliği karakteri farklı.. dolayısıyla hayatı da.. kimse kimseyi yargılayamaz bu yüzden.

aynen de öyle bir kıyaslama içine girmeye gerek yok ne yani o kv beraber oturuo diye keseleri bir diye ne bileyim mutlu olamaz mı ki bu kadar şaşırıyor ve benim yaptıklarımı yapmadığı halde mutlu diyebiliyor bizim takıldığımız bu konu sahibi kocasıyla başbaşa vakit geçirmek istiyor diye bir şey demiyoruz ki, diyemeyizde zaten ona..isteyen istediği şekilde vakit geçirebilir olay bu herkes kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle yaşar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…