- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi justtmarried
-
konu sahibi yerinde ben olsam çoktan banlanmıştım. :26:
şimdi dedeyle çekirdek çitlemenin nesi komik?
eşi işten geç gelen bir kadının 3 pazarı kayınvalidesiyle geçirmekten rahatsız olmasının neresinden kahvaltı yaptığı kişileri sevmediğini çıkarıyorsunuz?
çok beklenti = mutsuz olmak kısmına katılmayanlara soruyorum, her gün çiçek bekleseniz ve eşiniz getirmese yaşasın bugün de çiçek getirmedi mi dersiniz?
son olarak hiç mumla karşılamayanlar, bi kez karşılayın da rahatlayın bari. kıskanmayın konu sahibini
Acıkcası neyi kıyaslamış anladıgımı yazsam şöyle ;
bizim cinsel hayatımız mükemmel kahvaltıda 2 saat oturacagımıza odamızda güzel dakikalar geciriyoruz , ama onlar dedeyle çekirdek çitliyorlar
konu sahibi cinselliğe bendende fazla önem veriyor anlaşılanCek burda olsada görse
Açıkcası benim cazibem için muma ihtiyacım yok biz mumu elektrik kesildiğinde yakıyoruz
eşi işten geç gelen bir kadının 3 pazarı kayınvalidesiyle geçirmekten rahatsız olmasının neresinden kahvaltı yaptığı kişileri sevmediğini çıkarıyorsunuz?
çok beklenti = mutsuz olmak kısmına katılmayanlara soruyorum, her gün çiçek bekleseniz ve eşiniz getirmese yaşasın bugün de çiçek getirmedi mi dersiniz?
son olarak hiç mumla karşılamayanlar, bi kez karşılayın da rahatlayın bari. kıskanmayın konu sahibini
bence üçü deO kadar sayfadır konu sahibinin ne anlatmak istediğini anlayan var mı acaba?
a.) Derdi ilk ay hamile kalan kocası akşamları kahveye giden arkadaşı
b.) Derdi kendisiyle aynı binada oturan çok sevdiği ama görmek dahi istemediği kvalide familyası
c.) Derdi kocasıyla özel zaman geçirmek.
Hangisi sizce?
onu konu sahibine sordum zatenDedeyle çekirdek çitleme olayına gülen konusahibi biz değiliz
biz deAçıkcası benim cazibem için muma ihtiyacım yok biz mumu elektrik kesildiğinde yakıyoruz
biz deama mum yakandan da neden rahatsız olunuyor anlamıyorum. filmlerdeki mumlu sahnelerde duygu değişikliği yaşamayacak kadın tanımıyorum. kadın hoşluk yapıyor ne var.
hem herkesin beklentileri farklıdır deyip mumu eleştirmek bana tutarlı gelmiyor.
dedeyle çekirdek çitlenmesini komik bulan konu sahibi ,kahvaltı yaptığı kişilerden rahatsız olan ve onlara duyduğunun sevgi olmadığını sevgi sandığını söyleyende konu sahibi evlilikten beklentileri olanda konu sahibi
son olarak da mum ışığı gibi romantizmlerden ,her gün çiçek getiren devamlı aşk böcüğü havalarında takılan erkeklerden de nefret ederim bunlar da benim görüşüm.artı romantizm yaşayanları ve sevenleri de yadırgamam veya gülmem
Her gün çitlenirse yağ bağlanır
her gün mum yanarsa gözlere zarar.
azı karar çoğu zarar benim tespitim de bu
Neden herkes muma takmış anlamıyorum. Mum sadece bi örneklemeydi. Ben başbaşa yapılan birşeyleri kastettim.
Evet kahve çay kestane herşey olabilir. Cümbürcemaat vakit geçirmektense eşle birlikte vakit geçirmeyi kastettim. Özel günler hariç.
nerede mum yakmayana şaşırıyorum demiş, görmedim. ben mumu özel hayatının sınırı ile ilgili bir örnek olarak aldım. saten geceliği de öyle. çünkü bunlar çat kapı aile ilişkilerine ters. sonuçta ne mum ne de gecelik benim için olmazsa olmaz bir kıstas değil. konu sahibi için de öyle gibi gördüm ben. özel hayat çizgisinde herkesin tarzı farklıdır kimi battaniye altında film izler kimi açar acunun programlarını izler koynuş koynuşAslında kimse mumu eleştirmez de, konu sahibi mum yakmayana şaşırıyor.. Ondan geldi bu tepkiler..
ben de kahve diyorum başganımOrtası bulunucak bunun,yağlanmasın gözde bozulmasın
Başbaşa iken de kahve içilebilir,mumu o kadar da dert etmedim ben açıkcası..
Herşey eş ile vakit geçirmek değildir,aile denilen kavram da vardır evlilik hayatında..
nerede mum yakmayana şaşırıyorum demiş, görmedim. ben mumu özel hayatının sınırı ile ilgili bir örnek olarak aldım. saten geceliği de öyle. çünkü bunlar çat kapı aile ilişkilerine ters. sonuçta ne mum ne de gecelik benim için olmazsa olmaz bir kıstas değil. konu sahibi için de öyle gibi gördüm ben. özel hayat çizgisinde herkesin tarzı farklıdır kimi battaniye altında film izler kimi açar acunun programlarını izler koynuş koynuşkimi saten gecelik ve mum gibi simgelerden haz duyar. konu sahibinin bunlar ilgi alanıdır başkasının başkadır. sonuç olarak aileleriyle sürekli birlikte yaşayanların kişisel ilgi alanlarıyla ilgili rutinleri pek azdır ya da yoktur. buna da özel hayat diyoruz işte. mumdu satendi böyle ayrıntılara takılmamak gerek. hem ekleyeyim, satene takılan yok muma takılan çok. neden? saten giyen çok mum yakan yok. insanlar yapmadıklarına takılıyor. takılmayın diyorum ben de.
nerede mum yakmayana şaşırıyorum demiş, görmedim. ben mumu özel hayatının sınırı ile ilgili bir örnek olarak aldım. saten geceliği de öyle. çünkü bunlar çat kapı aile ilişkilerine ters. sonuçta ne mum ne de gecelik benim için olmazsa olmaz bir kıstas değil. konu sahibi için de öyle gibi gördüm ben. özel hayat çizgisinde herkesin tarzı farklıdır kimi battaniye altında film izler kimi açar acunun programlarını izler koynuş koynuşkimi saten gecelik ve mum gibi simgelerden haz duyar. konu sahibinin bunlar ilgi alanıdır başkasının başkadır. sonuç olarak aileleriyle sürekli birlikte yaşayanların kişisel ilgi alanlarıyla ilgili rutinleri pek azdır ya da yoktur. buna da özel hayat diyoruz işte. mumdu satendi böyle ayrıntılara takılmamak gerek. hem ekleyeyim, satene takılan yok muma takılan çok. neden? saten giyen çok mum yakan yok. insanlar yapmadıklarına takılıyor. takılmayın diyorum ben de.
ben de kahve diyorum başganım
insanlar yapmadıklarından ziyade sürekli pembe dizi tadındaki anlatım ve tespite takıldı..
dedeyle çekirdek çitleyen ve kv'den çıkmayan gelin.. ilk ay hamile kalan gelin..
konu sahibine 3 pazar kahvaltıya gelen kv'si....
evde satenlerle mumlarla başbaşa özenç ! yaşam..
çıkan sonuç :44:
bize göre herkes istediği şekilde yaşar yani nasıl mutluysa..
başkalarıyla kendini kıyaslamaya sokmakla mutlu olunmuyor..
herkesin kişiliği karakteri farklı.. dolayısıyla hayatı da.. kimse kimseyi yargılayamaz bu yüzden.
Kahve içeken de fantezi edilebilir yani
kesinlikle yaşanabilir hatta çocuk isteyen bayanlara sesleniyorum türk kahvesi fantezi yaşamadan önce çok iyi geliyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?