- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
-
Öyle olmuyor ne yazıkki nisanlimlaaram açılıyor. Yanimda olmadığını gördükçe daha da eziliyorumAllah yardımcın olsun. Annen haklı kendi elleriyle ateşe atıyor. Susma ne derlerse cevap ver altta kalma terbiyesiz desinler takma bile nişanlında çok onları tutarsa at yüzüğü ayril ..
Böyle de sessiz sakin kalıp kafayı mı yiceksin. Araniz açılsın arkadaşım yazık sana laf ye sus nereye kadarÖyle olmuyor ne yazıkki nisanlimlaaram açılıyor. Yanimda olmadığını gördükçe daha da eziliyorum
Öyle olmalıyım sanirim. Onların gelin anlayışı gelin çok konuşmaz gibi. Onların ailesine gidilip gelinecekmiskabul tamam. Ama benim aileme fazla gidersek mesela bu bile laf olacak. K ayinvalidem dediBöyle de sessiz sakin kalıp kafayı mı yiceksin. Araniz açılsın arkadaşım yazık sana laf ye sus nereye kadar
Çok seviyorum. Kendime güvenmiyorum. Ağlıyorum üzülüyorum. İlk olduğu için sanirim.Bir tek bana mı garip geliyor acaba?
Baktın ki farklı kültürlerdesiniz,bu sizi şimdi üzüyor,ileride daha da sorun çıkacak belli.
Neden inatla sürdürme çabası?
Tamam çok seviyorsun da mutlu olamadıktan sonra sevgi de tükenir ki zamanla.Çok seviyorum. Kendime güvenmiyorum. Ağlıyorum üzülüyorum. İlk olduğu için sanirim.
Cevirmdeki herkes istisnasız öyle diyor. Nisan sonrası ailelerimiz hiç görüşmedi. Yeni eve taşındık hayırlı olsuna gelmediler. Nisanlima diyincede olaylar sıcak diyor. Ee böyle devam mi edecek dedim. Tinlamiyorlar açıkçası ailemi. Ailem ses cikarmadikca bisi demiyorlar sanıyorlar ama herkes farkindaTamam çok seviyorsun da mutlu olamadıktan sonra sevgi de tükenir ki zamanla.
İnsanların sana saygısı yok farkındaysan.
Sana saygısı olmayan insanları nasıl seveceksin?
Yok ailesi önemli değil biz ikimiz mutlu oluruz diyorsan fazla hayal kuruyorsun derim.
Çünkü bu iki kişilik,ailesiz hayat herkesin başarabileceği bir düzen değil.
Eeee tamam işte!Cevirmdeki herkes istisnasız öyle diyor. Nisan sonrası ailelerimiz hiç görüşmedi. Yeni eve taşındık hayırlı olsuna gelmediler. Nisanlima diyincede olaylar sıcak diyor. Ee böyle devam mi edecek dedim. Tinlamiyorlar açıkçası ailemi. Ailem ses cikarmadikca bisi demiyorlar sanıyorlar ama herkes farkinda
Yuzume karşı öyle değiller aslında. Bilmiyorum. Belki ben aptallık ediyorum.Eeee tamam işte!
Daha ne yapsınlar senden de ailenden de hoşlanmadıklarını göstermek için?
Atlatamamaktan korkuyorum. Elim kolum kalkmıyor tartisinca bile. Öyle baglanmisim ki. Nefes gibi sankiEeee tamam işte!
Daha ne yapsınlar senden de ailenden de hoşlanmadıklarını göstermek için?
Hayret yani çok şaşırıyorum.Atlatamamaktan korkuyorum. Elim kolum kalkmıyor tartisinca bile. Öyle baglanmisim ki. Nefes gibi sanki
Çok haklısınız belli ki tecrübe sahibisiniz. Herkes arkamda ailem herkes. Bana attığı mesaj dün 19 da abimlere gelecek misin yemege. Telefonum kapaliydi. Aramamis bile sanirim. Arayanın mesajı geliyor çünkü.Hayret yani çok şaşırıyorum.
Gençler neden bu kadar çok bağlanıyorlar,sanki başka erkek yok gibi?
Neden üzüleceklerini bile bile devam ediyorlar?
Neyse ya hayat senin.
Uzgunum ama Ailenizi geçin başta sizi tınlamıyorlar. Nişanlınızın ailesidir saygısızlık yapamaz o ayrı ama saygısızlık yapmadan da sizi savunabilir. Hatta en başında öyle bir ayarlamalıydı ki hiç böyle sorunlar olmamalıydı. Onlara gelince evet evlenirseniz her yaptığınız sorun olacak sizde eşinizle tartışacaksınız bu yüzden ve sonunda sevgi aşk kurtaramayacak malesef. En iyisi yol yakınken kendinizi de ailenizi de yıpratmayın yıprattırmayınCevirmdeki herkes istisnasız öyle diyor. Nisan sonrası ailelerimiz hiç görüşmedi. Yeni eve taşındık hayırlı olsuna gelmediler. Nisanlima diyincede olaylar sıcak diyor. Ee böyle devam mi edecek dedim. Tinlamiyorlar açıkçası ailemi. Ailem ses cikarmadikca bisi demiyorlar sanıyorlar ama herkes farkinda
Bitti şu an. Ağlama nöbetleri geliyor. Geçecek elbet ama sancılı..Konularımı oku lütfen aynı kayın valide akrabalık aynı uzak dur canım
Bitirdik sanirim aileler de devreye girdi. Farklı hissediyorum.Uzgunum ama Ailenizi geçin başta sizi tınlamıyorlar. Nişanlınızın ailesidir saygısızlık yapamaz o ayrı ama saygısızlık yapmadan da sizi savunabilir. Hatta en başında öyle bir ayarlamalıydı ki hiç böyle sorunlar olmamalıydı. Onlara gelince evet evlenirseniz her yaptığınız sorun olacak sizde eşinizle tartışacaksınız bu yüzden ve sonunda sevgi aşk kurtaramayacak malesef. En iyisi yol yakınken kendinizi de ailenizi de yıpratmayın yıprattırmayın
Hayırlısı olsun hakkınızda. Yıllar ve yaşanmışlıklar var tabiki zor olacak ama hiçbirşey insanın kendisinden daha değerli değil zamanla anlarsınız dogru karar verdiğiniziBitirdik sanirim aileler de devreye girdi. Farklı hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?