umarım sadece saldırma amacıyla yaklaşan arkadaşlar dediğiniz gibi yapmazlar.
psikolojimi bozmayın ne olur=) sadece içimden geçenleri söyledim ben.
kendınızde söylemişsiniz.. kayışı koparmışsınız.. diger lınkte anlattıgınız gıbı nışanlınız varsa zaten normal degil.. normal şeyleri redderek kendınız özel hıssetmeye açlişiyorsunuz.. siz ayrılın onda.. yenı bırıyle beraber olun, o zaman evlenmek istersenızz
mal bulmuş mağribi gibi başka bir başlığa atlamışsınız fakat o başlığı açan ben değilim, bazen burada yazan bir arkadaşım.
ben çok şükür ki sevgilimi asla başkasından hoşlanmayacak kadar seviyorum. gün olur aşkım biterse de ayrılırız. bu konuda hala evliliğin yeri yok benim gözümde.
ne demiş şair:
ayrılık da sevdaya dahil...
evlilik de sevdaya dahil dememiş ya
epey bi karmaşık gördüm ben halinizi umarım bundan sonrası için dogru kararlar alabilirsiniz
şu linkte nişanlınızla olan problemleri konu etmişssiniz burda daha önceki yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla o cok bahsettiğiniz sevgi aşk kavramı zaman zaman çeşitli sorunlarla görmezden gelinebiliyor
işte o zaman ben alır başımı giderim resmi bi engelimde yok nasılsa diyorsanız kimse size itiraz etmez evet bu sadece nereye kadar böyle devam eder
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/429423-nisanlimin-psikolojik-sorunlari-var.html
Hıı..
Hep böyle derler o başlığı benim amcamın oğlunun kuzeni açmıştı
Kaç ruh var içinizde bir kullanıcı adını kaçyüz kişi kullanıyorsunuz?
sadece evliliği toplumun yarattığı bir formalite olarak görüyorum. doğada böyle bir şey yok. doğada olan, esas olan aşktır, sevgidir. benim de tek istediğim bunlar.
mal bulmuş mağribi gibi başka bir başlığa atlamışsınız fakat o başlığı açan ben değilim, bazen burada yazan bir arkadaşım.
ben çok şükür ki sevgilimi asla başkasından hoşlanmayacak kadar seviyorum. gün olur aşkım biterse de ayrılırız. bu konuda hala evliliğin yeri yok benim gözümde.
ne demiş şair:
ayrılık da sevdaya dahil...
evlilik de sevdaya dahil dememiş ya
Kimse kimsenin hayat görüşünü beğenmek zorunda değil ve öyle yaşamak zorunda da değil.Saygı duyalım ve hakaret etmeden konu hakkındaki görüşlerimizi belirtelim.
Eğer konuyu beğenmiyor ve sizin hayat tarzınıza ters geliyorsa başka konulara yönelebilirsiniz.
Saygı çerçevesinde,güzel paylaşımlar dilerim :)
Bu sizin kendi tercihiniz kimse karışamaz.
Böyle bir özgürlük olmasaydı insanlar bunalım takılırlardı birilerinin etkisi altında.
Eğer aileler uygun görüyorsa birlikte yaşayın mesela.
Sizin yada sevgilinizin ailesinden birisi gelse evinize o anda nasıl apar topar olursunuz değil mi?
Anneniz yada babanız nasıl çekinerek gelir giderler evinize.Tabi bunlar bir örnek beraber yaşamayada bilirsiniz.
Ölene kadar ortak bir yerde birşeyleri paylaşıp ortak alandan çıkar baba evine dönersiniz belirli günlerde yada her gün.Böyle birşeyde ne kadar yorucu olurdu değil mi?
İşte evlilik bunlar için çok ama çok gerekli.
Birşeyleri resmileştirmek örf ve adettendir.
Evlilikte cinselliği özgürce yaşamak başta olmak üzere gelen yakınlarınızında özgürlük içinde nefes alarak size gelip gitmesidir bana göre evlilik.Bi ton şey aslında ama bunlar en önemlileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?