Herkese merhaba uzun süreli bir ilişkim var evlilik olabilir ileride. Fakat benim evlilik konusuyla ilgili en canımı sıkan şeylerden biri eşimin ailesiyle görüşme durumları. Ben yapı olarak İç içe olmaktan hazeden biri değilim,kendi akrabalarımla da iletişimim yok. Telefonu açmadığımda, gitmediğimde vs kimse sorgulamaz mesela öyle kabul edildim. Sitem edilse de dert etmem. Sevgilimin aile ilişkileri ise bana göre daha çok var ve bu benim şimdiden ruhumu sıkıyor. Geçenlerde bayram ziyaretlerinden konu açıldı ben de eğer yıl içinde tek tatil ve baş başa kalma fırsatımız bayramlar olacaksa ben aile ziyareti değil seninle bir şeyler yapmak isterim zaten hiç hoşlanmıyorum bu muhabbetlerden biliyorsun dedim .benim ailemle de istersen hiç görüşme benim için sorun yok kendin ailenle ne zaman istersen görüş ama ben her zaman eşlik edemem dedim. Bayramda ailelere gidilir öyle şeymi olur falan dedi. Normal zamanlarda sık görüşmek ben de zaten istemem (meçhul) ama bayramda senin ailenle de vakit geçirmek isterim, kendi aileme de gitmek isterim ailem kardeşlerim onların eşleri olursa çocuklar yeğenler sen ben vs kalabalık bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum önem veriyorum bunlara dedi. Normalde sık görüşmeyiz diyor ama mesela her haftasonu yengesiyle abisi onlara geliyor mesela.yani gitme gelme alışkanlıkları gayet de var. Benim bunları düşündükçe içim sıkılıyor alakam olmayan kaç yaşından sonra tanıştığım insanlarla düzenli olarak biraraya gelmek zamanımın bir kısmını onlara vermek fikri bana çok korkunç geliyor.en son en azından bir tatilde biz birlikte bir şeyler yaparız dedim ona tamam der gibi oldu ama bu onun bana göre daha geleneksel biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.onu çok seviyorum ayrılmak da istemem ama mantıklı düşününce de bu konuların aramızda ileride sorun olabileceğini düşünüyorum. Sadece bunlarla da sınırlı kalmayabilir ben maddi manevi her açıdan eş ailesinden uzak durmak istiyorum yani yok gibi olsunlar istiyorum. Sanırım hayal aleminde yaşıyorum ben direkt evliliğe mi uygun değilim yoksa benim gibi düşünen erkekler de var mıdır?