- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi SenoritaJasmine
-
20 yıllık evliler bosanıyor duydunuz mu hıc?Emin olmamı onunla aynı şehirde yaşayan arkadaşıma bağlamıyorum tabi ki sadece. En azından 5 senedir kurduğumuz bir güven var.
Biz de 2006dan beri birlikteydik 2017de evlenebildik. O kadar çok bunaldğım zamanlar oldu ki. Neyse evlendik ben çocuk istiyor gibiydim. Beni tembihledi brn istemeden ikna etmeye çalışma diye. Asgari ücretle çalışıyordu ben de işten çıktım uzun sure iş bulamadım yapmadım tabi o ara simdi işleri oturdu çok şükür. Çocuğumuz olsa krallar gibi yaşar bizim çocukluğumuza kıyasla. Olsun diye bekliyoruz şimdi.Haklısınız, bende şu anda sizin geçmişte düşündüğünüz gibi düşünüyorum.
20 yıllık evliler bosanıyor duydunuz mu hıc?
Muhakkak vardır, erkek arkadaşıma güveniyorum deseydiniz sadece kimse bu konuda bir şey söyleyemezdi zaten.Emin olmamı onunla aynı şehirde yaşayan arkadaşıma bağlamıyorum tabi ki sadece. En azından 5 senedir kurduğumuz bir güven var.
Ay arkadaşınız sevgilinizi mi kontrol ediyor.Aynı şehirde yakın arkadaşım yaşıyor, böyle bir durum söz konusu değil bundan eminim.
Yorumlarıma karısmadan yorum yapınNe kadar uzattınız gerçekten. Konu sahibi ben aldatılıyor muyum diye açmamış konuyu. Konu içeriğine yorum yapsanız sadece olmaz mı?
Umarım en yakın zamanda istekleriniz gerçekleşir :) TeşekkürlerBiz de 2006dan beri birlikteydik 2017de evlenebildik. O kadar çok bunaldğım zamanlar oldu ki. Neyse evlendik ben çocuk istiyor gibiydim. Beni tembihledi brn istemeden ikna etmeye çalışma diye. Asgari ücretle çalışıyordu ben de işten çıktım uzun sure iş bulamadım yapmadım tabi o ara simdi işleri oturdu çok şükür. Çocuğumuz olsa krallar gibi yaşar bizim çocukluğumuza kıyasla. Olsun diye bekliyoruz şimdi.demem o ki sabırlı olmak zorundayız. Maddiyata önem vermiyorum diye bir şey yok.
İnsallah sizin de.Umarım en yakın zamanda istekleriniz gerçekleşir :) Teşekkürler
Geri adım atmak derken biraz daha açabilir misiniz?tecrübeme dayanarak diyorum ki sana 1 değil 2 adım geri adım at , sana gelecekse seni kaybetmek istemiyorsa sana 3 adımla gelir , yoksa zaten boşuna zamanını kaybetmemiş olursun ,
Yorumlarıma karısmadan yorum yapın
Tıpkı size Kımsenın karısmadıgı gıbı
O kadar emin olmayın. Annesi bile adını koyun derken sevgilinle bu konudan geriliyorsaniz bir sıkıntı var. Ayrıca evlenmeyi erteleyelim değil, seninle evlenmeyi erteliyorum.Aynı şehirde yakın arkadaşım yaşıyor, böyle bir durum söz konusu değil bundan eminim.
Konuya çok vakıf olduğunuzu düşünmüyorum. Konumuz erkek arkadaşıma güvenip güvenmemem değil. Sadece başka birinden hoşlanıyor olabilir mi sorusuna cevaben bunu yazdım. Aşırı büyütüldü. Konudan uzaklaşıldı. Erkek arkadaşıma neden nasıl güvendiğim kimseyi ilgilendirmez. Bunun sorgulanması çok saçma.Ay arkadaşınız sevgilinizi mi kontrol ediyor.
Arkadaşınıza soracak kadar güvenmiyorsanız neden ilişki yürütüyorsunuz?
Bir de genelde evliliği sürekli erteleyen erkek ne biliyim yani.. Anlamadım. Acaba kendine güveni mi yok.
Arama sorma ilgilenme. Adam seni seviyorsa zaten noluyor eyvah beni terkedecek diye panikleyip seni kazanmaya çalışır. Yok zaten kafada olay bittiyse fırsat bu fırsat bahane edip ayrılmak ister.Geri adım atmak derken biraz daha açabilir misiniz?
Konuya gayet vakıfım merak etmeyin.Konuya çok vakıf olduğunuzu düşünmüyorum. Konumuz erkek arkadaşıma güvenip güvenmemem değil. Sadece başka birinden hoşlanıyor olabilir mi sorusuna cevaben bunu yazdım. Aşırı büyütüldü. Konudan uzaklaşıldı. Erkek arkadaşıma neden nasıl güvendiğim kimseyi ilgilendirmez. Bunun sorgulanması çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?