Evliliği erteleyen erkek arkadaş

İzlenimlerimden yola çıkarak söylüyorum ki bütün evlenenler ilk önce erkek evlenmek istemişse evleniyor, hiçbir erkek: kız arkadaşı evlenelim seninle evlenmek istiyorum ne zaman evlenicez diyen bir kızla evlenmiyor. Hep kendisiyle evlenmek istemeyen kızları ikna için uğraşmak istiyorlar.

Yok benim var tanıdıgım kız öldü bitti herifin peşindeydi sürekli, adam da salladı salladı sonunda evlendiler

Çok teşekkür ederim önerileriniz için, çok aklıma yattı. Ama merak ettiğim bir şey var, siz de mi buna benzer bir şeyler yaşadınız?

Çok teşekkür ederim önerileriniz için, çok aklıma yattı. Ama merak ettiğim bir şey var, siz de mi buna benzer bir şeyler yaşadınız?

benımde bekarken zor bir ilişkim vardı ve dünyayı kendi ekseni etrafında dönüyor zannediyordu ,
tamda sana bu yazdıklarımı yaptım , hiç evden çıkmasamda şimdi eve girmişim gibi yaptım , her cumartesi görüşürdük ,
o hafta şehir dışına gezme ayarladım ki aldıgım nefesi bile ona göre ayarlardım , artık gerisini sen düşün ,

şimdi kocamada aynı şekilde davranıyorum , yavaş yavaş birden bire değil ama uzaklaşmaya başla ,

hadi hayırlı olsun şimdiden

Sizden öncede biri kendimi geri çekmem konusunda bir yorumda bulundu, ama ilişkide hiç mantığı ile hareket eden biri olmadım o yüzden nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum
26 yıllık evliliğimde öğrendiğim şeyler:
İlişkide/evlilikte; duygu ve mantık dengeli kullanılmalı.
Evlenmek/evliliği yürütmek için tek başına 'sevmek' yetmiyor.
Seven erkek, evlenmek için ayak sürümüyor.

Sizin boyle zorlamanizla evlense cidden mutlu olacak misiniz ya

Gerci benim 2 arkadasim var boyle zorlaya zorlaya evlendirdiler cucuklarin evlenmeyi yavas almalarinin sebebi aldatma vs. Degildi is duzenleri idi
Simdi biri evlendi ve ayri şehirde yasiyorlar isleri sebebiyle hafta sonu birbirlerine gidiyorlar ev icin de masraf yapmadilar esyali ev tuttular. Yani illa borca harca girerek evlenmiyor insanlar

Digerinde ise oglanin isi vardi yine farkli sehirdelerdi ve işinden olmustu benim arkta israr ederek evlendi simdi evi sadece o gecindiriyor

Bence de is duzeninin kurulmasi onemli
Erkekler biraz daha maddiyat eksenli bakiyorlar bu durumda

acik acik burada yazdigin gibi konus
Zaten 5 yillik ilişkide bu derdini rahat anlatamiyorsan bi sıkıntı var demektir

Aynen ya etrafta o kadar evlenmek isteyen kız var adamlar gelip beni buluyor bu evlilik olayını kim icat etti ben anlamıyorum ki ( bu yaz evleniyor )

Değmez ki boşver o yüzden, alnında yazılı olan gelir bulur
Yok buldu işte ben bulmasın istiyordum ama 31 yaşına kadar direnebildim aile baskısı olmasa evleneceğim yok ya zaten 3 yıldır birlikte yaşıyoruz kendiside benden önce kesinlikle evlenmek istemeyen bir adamdı şimdi nasıl bir heves fotoğraf çekimlerini filan tasarlıyor manyak delirdi birden evlilik manyağı oldu bana gelen adamlar hep istisnasız evlilik baskısı kurdular ki bu yaz evleneceğim adamla biz tek gecelik ilişki niyetiyle tanışmıştık niye böyle oldu ya

Hem 5 yıldır devam ediyor, hem de 2 yıldır uzaktan devam ediyor..

Ben pek iyi bir ilişki göremedim. Uzaktan ilişki nasıl iyi giden ilişki olur pek anlamadığım için de olabilir tabi bilemem. Ben yakınımda olup görmek isterim o yüzden..

Siz de haklı olarak "işte yanyana olalım beraber yürütelim" diyorsunuz ama belki de ayrı yerlerde olduğunuz için şimdiye kadar yürüttünüz. Yanyana olsanız bu kadar da yürümeyecekti kimbilir?

Bence erkek arkadaşınızın ilgisini çeken başka unsurlar var.
Üstelik yaşlarınız da çok genç. Evlilik için hiç uygun değil bu yaşlar. Yazık edersiniz. Gözü açılmış olabilir o kişinin. Yoksa seven insan bir çok şeyi göze alırdı..

Kız bende adam başkasıyla evleniyor sandım sen o erkeklerin kadın versiyonusun o zaman evlen evlen iyi olur

Kız bende adam başkasıyla evleniyor sandım sen o erkeklerin kadın versiyonusun o zaman evlen evlen iyi olur
Ya benim ki pskolojik bir sorun evlilik tarihi yaklaştıkça boğazımı sıkıyorlar sanki halbuki birlikte yaşıyoruz ne olcak bi imzadan diyorum ama olmuyo panik atak geçircekmiş gibi kalbim fena çarpıyor kaçıp gitme isteğiyle doluyum demin yine otel filan baktım lanet olsun bu coronaya da ya Allah her türlü kaçışımı engelliyo sanki

Kız korkma amaaaan evlilikten korkan kadın da ne bilim

Kız korkma amaaaan evlilikten korkan kadın da ne bilim
Her istediğimde o kapıdan çıkabilme özgürlüğüm vardı evlenince belki değil ama çocuk olunca hiç iyi olmıycak ya ben yine çeker giderimde çocuğuma yazık yani ay daraldım gene doğmamış çocuğumdan bile bahsettim ya yeminle kafayı yedim

5 yıldır devam etmesi bir şey ifade etmiyor bence.
Adam askerliğe dahi gitmemiş daha.
Maddi ve manevi olarak da hazır olmayabilir çok normal.
Bunu da söylemiş kaçak oynamamış.
Ama bu 2 senelik uzaktan ilişkiyi nasıl yürüttünüz o önemli bir ayrıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…