- 16 Mart 2020
- 17
- 2
- 1
- Konu Sahibi SenoritaJasmine
-
Haksız değilsiniz, kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Konu buraya nasıl geldi o kısmaydı benim tepkim.Konuya gayet vakıfım merak etmeyin.
E sorgulanması istemiyorsanız yazmasaydınız o zaman? Biz sizin konunuza yorum yapıyor, yazdığınız yorumlara göre şekil alıyoruz. Yani sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyoruz. Öyle yazınca güvensiz olduğunuz düşündürttü. Haksız mıyım?
Herneyse sevgiliniz maddi ve askerlik gibi konuların hazır olmamasından kaynaklı evlilik istemiyor olabilir, tek mantıklı olan düşünce bu. Onun yanına ya da onun sizin yanınıza taşınma şansı var mı? Uzak mesafe ilişkiyi de aradaki sevgiyi de yıpratır.
Sizden öncede biri kendimi geri çekmem konusunda bir yorumda bulundu, ama ilişkide hiç mantığı ile hareket eden biri olmadım o yüzden nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorumGenç arkadaşım kendinizi biraz geri çekin, evlilik konusunu bir süre açmayın ve bekleyin bakalım nolacak?
Sizden öncede biri kendimi geri çekmem konusunda bir yorumda bulundu, ama ilişkide hiç mantığı ile hareket eden biri olmadım o yüzden nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum
Aslında burda onun sen evlilik konusunu açtıgında tam olarak ne dediği önemli..Düzenimiz oturtalımdan kastı nedir? Geçerli sebepleri neler mesela? Yoksa genel konusup kapatıyor mu?
Ya bak herkes soylemiş bu sekilde üstüne asla düşme asla cepte olma...İlgini azalt evlilik lafını asla açma, vazgeçmiş görün...O zaman değişecek mi gör bi..
Ama bana sorarsan biraz hayatın tadını cıkarmak istiyor veya senle evlilik düşünmüyor gibi geldi
Geri adım atmak derken biraz daha açabilir misiniz?
Neler yapıyor, para mı biriktiriyor, yabancı dil kursuna mı gidiyor. KPSS ye mi çalışıyor? Yoksa şans kapıyı çalsın diye mi bekliyor? Samimiyetine inanıyorsanız zaten sorun yok. Buraya konu açtığınıza göre şüpheniz var sanki.Düzen oturtmada en büyük engelimiz iş aslında. İlk başlarda kalıcı bir iş bulmak istediğini söylüyorudu, çalışıyor ama işinden hiç memnun değil , iş hayatını düzene sokup sevdiği işte çalışmak istiyor. Bende işimden ve yaşadığım şehirden memnun değilim ve aynı şehirde yaşamamız gerek elbette önce. Evlilik için maddi birikim ve hazırlığımız yok diyor. ruhen hazır olmadığıyla ilgili bir şey söylemedi şimdiye kadar. ilk başta uzun uzun konuşurken bu konuları şu an ne zaman bu konuyu açsam yine mi aynı konu diye tepki gösterip konuyu konuşmaktan kaçınmaya başladı.
Düzen oturtmada en büyük engelimiz iş aslında. İlk başlarda kalıcı bir iş bulmak istediğini söylüyorudu, çalışıyor ama işinden hiç memnun değil , iş hayatını düzene sokup sevdiği işte çalışmak istiyor. Bende işimden ve yaşadığım şehirden memnun değilim ve aynı şehirde yaşamamız gerek elbette önce. Evlilik için maddi birikim ve hazırlığımız yok diyor. ruhen hazır olmadığıyla ilgili bir şey söylemedi şimdiye kadar. ilk başta uzun uzun konuşurken bu konuları şu an ne zaman bu konuyu açsam yine mi aynı konu diye tepki gösterip konuyu konuşmaktan kaçınmaya başladı.
sabah mesajlaşıyoruz, işyerinde bir kere araşıyoruz, akşam işten dönünce ikimizde evde olduğumuz zaman 3-4 kere toplamı bir saate yakın telefonda konuşuyoruz. eğer birimizden biri dışardaysa haber veriyoruz gittiğimiz yeri, konuşmuyoruz fazla. Ayda bir bazen iki ayda bir birbirimizn yanına gidiyoruz hafta sonu. kimin gelip kimin gittiğinin belli bir düzeni yok.görüşme telefonlaşma gidip gelme düzeninizi anlatırsan sana göre örneklendireyim
Neler yapıyor, para mı biriktiriyor, yabancı dil kursuna mı gidiyor. KPSS ye mi çalışıyor? Yoksa şans kapıyı çalsın diye mi bekliyor? Samimiyetine inanıyorsanız zaten sorun yok. Buraya konu açtığınıza göre şüpheniz var sanki.
iş başvurularında bulunuyor, iş görüşmesine gidiyor ve yapmak istediği işle ilgili eğitim alıyor. ben dil kursuna gidiyorum ve borçlarım var, onun da aynı şekilde. Fazla birikim yapamıyoruz o yüzden. Zaten sorun somut bir adım görememem. Evliliğe yönelik ikimiz de maddi açıdan hazır değiliz aslında ama benim zaten büyük bir düğün, sıfır düzülmüş ev gibi bir beklentim veya isteğim yok.
Bunda anlaşılmayacak ne var 5 seneni vermişsin ama adım atmıyor millet yuva yıkıyor bu değersizlik yüzünden sen evli bile değilsin geç olmadan şutla diyorum????????
Bunda anlaşılmayacak ne var 5 seneni vermişsin ama adım atmıyor millet yuva yıkıyor bu değersizlik yüzünden sen evli bile değilsin geç olmadan şutla diyorum
SeviyorumBunda anlaşılmayacak ne var 5 seneni vermişsin ama adım atmıyor millet yuva yıkıyor bu değersizlik yüzünden sen evli bile değilsin geç olmadan şutla diyorum
sabah mesajlaşıyoruz, işyerinde bir kere araşıyoruz, akşam işten dönünce ikimizde evde olduğumuz zaman 3-4 kere toplamı bir saate yakın telefonda konuşuyoruz. eğer birimizden biri dışardaysa haber veriyoruz gittiğimiz yeri, konuşmuyoruz fazla. Ayda bir bazen iki ayda bir birbirimizn yanına gidiyoruz hafta sonu. kimin gelip kimin gittiğinin belli bir düzeni yok.
Işin esprisi o.Konu sahibi ben değilim ama bekara boşan demek te ne biliim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?