- 16 Mart 2020
- 17
- 2
- 1
- Konu Sahibi SenoritaJasmine
-
Evlilik konusundan mı, yoksa ilişkiden mi? Ne demek istediğinizi anlayamadımErkek arkadaşın sıkılmış olabilir mi?
ilişkiden uzun bir süre 5 sene aklı çelinmiş gönlü başkasına kaymış olabilirEvlilik konusundan mı, yoksa ilişkiden mi? Ne demek istediğinizi anlayamadım
Aynı şehirde yakın arkadaşım yaşıyor, böyle bir durum söz konusu değil bundan eminim.ilişkiden uzun bir süre 5 sene aklı çelinmiş gönlü başkasına kaymış olabilir
Koskoca ankarada yakın arkadaşınız erkek arkadaşınızı mı izliyor gün boyu?Aynı şehirde yakın arkadaşım yaşıyor, böyle bir durum söz konusu değil bundan eminim.
Erkek arkadasınız evliligi ertelemıyor, evlilik hakkında konusmayip gerilip konuyu kapatıyor.Aynı şehirde yakın arkadaşım yaşıyor, böyle bir durum söz konusu değil bundan eminim.
Bence bir kaç yıl daha akışına bırakın. Ben de artik bi kuru ekmek yesek de birlikte olsak moduna gelmiştim. Düğün filan istemiyorum demiştim. Neyse ki erkek arkadaşım benim gazıma gelmedi her sey en doğru zamanlarda oldu. Maddiyat her şey değil ama sağlıklı bir durum olmadığında sinirler bozuluyor ilişki de yıpranıyor.merhaba, uzun zamndır bu forumda konuları okuyorum ama ilk kez üye oldum. Size danışmak istediğim bir konu var. 26 yaşındayım 5 senedir devam eden bir ilişkim var. ilişkimizin ilk 3 senesi üniversitedeydik. mezun olduktan sonra ayrı şehirlere döndük 2 yıldır erkek arkadaşımla uzaktan ilişki yürütüyoruz, bir-iki ayda bir anca görüşebiliyoruz. ikimiz de özel sektörde çalışıyoruz ve ikimiz de ailelerimizden ayrı şehirlerdeyiz. sonuç olarak ortada 4 farklı il var. Ben artık ciddi bir adım atmak istiyorum erkek arkadaşım evlenmek istiyor ama daha düzenimizi oturtamadığımızı o yüzden erken olduğunu söylüyor. henüz askerliğini yapmadı. Ben Manisada yaşıyorum o Ankarada.
Ben düzenimizi beraber kuralım istiyorum artık ama o bu konuda bir adım atmıyor henüz. tamam bekleyelim ama bana net bir zaman veremiyor. Etrafımdaki insanlar bana bunların önemli olmadığını, istedikten sonra her şeyin yapılacağını artık bir adım atma zamanımızın geldiğini söylüyor. Sürekli evlenelim diye baskı yapmak istemiyorum ama istemsiz bir şekilde sürekli bu konuyu açan taraf ben oluyorum. Sürekli bu konu yüzünden geriliyoruz ve erkek arkadaşım konuyu kapatıyor. Bütün ailesiyle tanıştım, annesi artık adını koyun diyip duruyor. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. güzel giden bir ilişkimiz var. Sizce akışına mı bırakmalıyım henüz erken mi evlilik için yoksa başka bir yol mu izlemeliyim? başka bir yol izlemem gerekiyorsa nasıl bir yol izlemeliyim?
Ev arkadaşları, yardımcı olmaya çalıştığınızı anlıyorum ama bu konudan eminimKoskoca ankarada yakın arkadaşınız erkek arkadaşınızı mı izliyor gün boyu?
Yorumunuz için teşekkürler, diğer yorumlardan sonra içime biraz su serpildi.Ben başka biri olduğunu düşünmüyorum. Erkek arkadaşınız haksız değil bence. Öyle bir konu ki herkes kendi açısından haklı. 4 farklı şehir demişsiniz daha sizin hangi şehirde yaşayacağınız belli bile değil ama artık bir netlik istemekte kendi adınıza haklısınız. Anladığım kadarıyla sizin takıldığınız yoksa erkek arkadaşınızdan bu konuda bir çaba görmemek. 5 sene az bir zaman değil. Bence erkek arkadaşınız önce askerliğini yapsın, çok büyük engel askerlik
Yorumunuz için teşekkürler, diğer yorumlardan sonra içime biraz su serpildi.
Teşekkürler bende yanı şeyleri yazacaktımErkek arkadasınız evliligi ertelemıyor, evlilik hakkında konusmayip gerilip konuyu kapatıyor.
Aynı sehırde ki arkadasın 7 24 cocugun pesınde mı?
Emin olabilirsiniz ona diyecek bir şey yok ama emin olmanızı aynı şehirde yaşayan arkadaşınıza bağlamanız açıkçası biraz komik oldu.Ev arkadaşları, yardımcı olmaya çalıştığınızı anlıyorum ama bu konudan eminim
Haklısınız, bende şu anda sizin geçmişte düşündüğünüz gibi düşünüyorum.Bence bir kaç yıl daha akışına bırakın. Ben de artik bi kuru ekmek yesek de birlikte olsak moduna gelmiştim. Düğün filan istemiyorum demiştim. Neyse ki erkek arkadaşım benim gazıma gelmedi her sey en doğru zamanlarda oldu. Maddiyat her şey değil ama sağlıklı bir durum olmadığında sinirler bozuluyor ilişki de yıpranıyor.
Emin olmamı onunla aynı şehirde yaşayan arkadaşıma bağlamıyorum tabi ki sadece. En azından 5 senedir kurduğumuz bir güven var.Emin olabilirsiniz ona diyecek bir şey yok ama emin olmanızı aynı şehirde yaşayan arkadaşınıza bağlamanız açıkçası biraz komik oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?