Evliliği kurtarmak

Bosuna evliliginizin en guzel yillarini mahvetmeyin.
Unutamiyor olabilirsiniz, ama evlenmissiniz ve esinizin degistirebilecegi bir durum yok. He evlendiktennsonra yasasaydiniz ve esiniz sessiz kalsaydi hakliydiniz.
Esinizi arada birakmayin inan ki cok yipratici.
Bazen kendi problemlerimizi kendimiz cozmeleyiz. Nerden bakarsaniz bakin onjn ailesi bazi seyleri soylemek onun icin cok daha zor olabilir.
Yeri geldiginde kayinvalidenize gorumcenize yapistirin lafi, ama esinize degil

O zaman cebinde ses kayit cihaziyla dolasacan onlarin her anini kayit altina alacan esin olsun ya da olmasin... Ne zaman nerede ne soyleyecekleri belli olmaz. Esine dinletirsin en azindan

Daha 2 aylık evliyim kv aradı doktora git yumurtalıklarına baktır dedi. Çocuğum olacak mı diye doktora soracakmışım.
Hiç demediğim kelimeleri söyledin ve diye ısrar etti yemin etti sen böyle dedin diye. Kısacası kv zaten kafadan rahatsız görümce de ekstra gaz veriyor kadın ejderha gibi alev saçıyor. Tek ben değilim diğer gelin de şikayetçi ama onun kocası sert mizaçlı yemiyorlar onunla uğraşmaya

Galiba bugÜnden itibaren bu taktiğe başlayacağım. Ben biraz fazla doğrucuyum. Bilemedim dürüstler kaybediyormuş. Allah sabır versin bana

Asla öyle doğrucu olmayın gerçekten saflık doğrucu davutluk kaybettiriyor. Karşındakiler çok tecrübeli seni tartıyorlar politik ve sinsi davranmak en doğrusu.

Bana en son evlendigime pişman oldum dedikten sonra bende şimşekler çaktı. Dedim kızım sen bu evliliği bitireceksin. Adam huzur istiyor belli ama bende iç huzuru bulamadıktan sonra onu nasıl mutlu edeyim. Evliliğimle ilgili özelimi benden alamayınca eşimi arayıp sorUyorlar. Resmen adamı laf icin arıyorlar

Asla öyle doğrucu olmayın gerçekten saflık doğrucu davutluk kaybettiriyor. Karşındakiler çok tecrübeli seni tartıyorlar politik ve sinsi davranmak en doğrusu.

Öyleymiş maalesef yeni anlıyorum. Evlilik çok başka birşeymiş. Arkadaşlarım olsa çıkarırdım hayatımdan evlilikte böyle olmuyor. Bir de adam duymak istemiyorum bıktım deyince düşündüm bunların amaçı beni bezdirmek. Zaten beni istemediler gelin olarak baktılar oğulları benden vazgeçmedi mecbur aldılar işte.

Birakin oyle yapmaya calissinlar. Ne gecer ellerine. Ne kadar ozelinizi anlatabilir esiniz.
En fazla ne aldiginizi nerelere gittiginizi ogrenebilirler ki bunlar onlari kiskandirmaktan oteye gitmez bu da sizin mutlu oldugunuzun sinyallerini verecektir onlara. Bunlardan rahatsizlik duymayin yani.
Zaten esiniz ne kadar bu durumdan rahatsiz oldugunu izah etmis size.
Yaomayin kendiniz için yapmayın.
Evinizin kapisini kapadiginiz da siz kalıyorsunuz basbasa. Takmayin disardakilerini. Onlar dis kapinin dis mandali olmaktan beriye gelemezler.
Rahatlayin... siz bu adami sevdiginiz icin evlendiniz, sevmediginiz insanlar icin sevdiginiz adamla huzurunuzu bozmayin derim ben.

Burada eşinizde de suç var. Sana ne benim karımdan diyemiyor mu? Ne demek susup cevap vermemek. Ondan yüz bulup konuşuyor arsız arsız. Allah sabır versin. Ben de tahammül edemezdim

Eşimi arayıp öyle şeyler söyleyip vicdan yaptırıyorlar bir duysanız. İşte falancanın gelini kaynanaya böyle yapmış oğlu annesini kovmuş evlat evlenince değişir mi annelik hakkı biter mi filan. Geçen kocama diyor ki filanca teyzen hasta gelini gelip bir çorba yapmamış evini temizlememiş anne çocuğu büyütüyor oğul evlenip değişiyor kocam da vicdan yapıyor kim olsa yapar yani. Adama da hak veriyorum annesini yıllarca melek bilmiş halbuki Azrail de melek can alıyor ama

Ağzınıza sağlık eşimi çok seviyorum gerçekten. Ah bir de su takıntıları kafamdan söksem atsam

Reactions: sel
Burada eşinizde de suç var. Sana ne benim karımdan diyemiyor mu? Ne demek susup cevap vermemek. Ondan yüz bulup konuşuyor arsız arsız. Allah sabır versin. Ben de tahammül edemezdim

Eşim diyor ki onlar sana etraftan laf etmesinler diye söylüyor filancanın gelini söyle giyinmiş böyle giyinmiş demesinler diye diyor. Görümce öyle güzel kapatıyor anasıyla kendi açığını anlatamam. Herşeyi bizim iyiliğimiz için yapıyor ben nankör oluyorum.

Hahah benim kvde de yapiyordu. Oggglumm sen bu evinnn diregiyydinnn ne olduu oglummm Esin vicdan yapmayacak. Benim eltim var. Onun kocasi cooook pasif. Kv bana yapamadigi herseyi o kizcagiza yapiyor. Onlarin tepesinde hep. Neden? kaynim ailesine gik dedirtmiyor cunku. Ailede biliyor ki biz ne yapsak oglumuz bize laf soylemez, soyletmez oynadikca oynuyor. Esin arkandaysa saygi gorursun degilse cok cekersin boyle ailelerde. Ben bunu gordum.

O vakit eşim arkamda değil buna kesin eminim. Anneciğine toz konduramıyor. Mecburen de benim işr el atmam gerekiyor. Daha önce kv beni arayıp tehdit etti bu konuşmalardan oğlumun haberi olmayacak diye. Çirkefleşmek istemiyorum ama hadlerini de bildireyim diyorum. Diyorum da nasıl? Kadına hava de basar cıngarı su de basar yaygarayı ben bıktım bunlardan

Hadlerini bildirmek icinde esinin senin sozlerine inaniyor olmasi lazim iste. Sen agzini actiginda ogluna birebin katarak sikayet ederse esinde sana inanmaz kavga ederse yine sen huzursuz olucaksin malesef. Zor bunlarla ugrasmak...

Hadlerini bildirmek icinde esinin senin sozlerine inaniyor olmasi lazim iste. Sen agzini actiginda ogluna birebin katarak sikayet ederse esinde sana inanmaz kavga ederse yine sen huzursuz olucaksin malesef. Zor bunlarla ugrasmak...

İki ucu ... değnek işte. Bazen diyorum sende ver ağızlarının payını kocam beni hep bastırıyor saygısızlık etme saygıyı yitirme. En son dayanamadım saygı ne diye sordum. Yani ağzıma şey yapsalar yarabbi şükür dememi bekliyor saygı diye diye. Canımdan bezdim ya

Ne diyeyim ki ya rest cekeceksin evliligin uzerinden ama daha coook yenisin ve evliligini kurtarmak istiyorsun. Ya da oturup esinin duzelmesini bekleyeceksin. Acaba soylenmek yerine tepkisiz kalmayi denedin mi? Ya da nebileyim psikolojin bozulmus gibi filan yapsan etkiler mi adami acaba?
Aklima biseyde gelmiyor

Ahh tatlim cok toysun cok tecrubesizsin ya durust olmak acik sozlu olmak, ozu sozu bir insan olana Allah korkusu olana gosterilir.Karsinda boyle insanlar yoksa birkere bunu ele.Kaliplasmis fikri olan on yargili( bakin cahil demiyorum onlara bir sekilde laf anlatirsin yada bilmedigini ogrenme ihtimali vardir)etrafa at gozlugu ile bakan uydurdugu seylere gercekten inanan insanlarla karsi karsiyasiniz.Sizinle alakali esinize bir sey soylediklerinde esiniz neden onlari yanlis anlamiyor iyi niyetli buluyor dusundunuz mu hic.Sizde onlari elestirmek degilde sanki yaptiklarina uzuluyormus gibi esinize yansiticaksiniz bu konuda esinizin guvenini kazanicaksiniz.Sizinle alakali olumsuz bir durumda ayni sekilde sizi de onlara savunucak oyle biri olmadiginizi soyliceltir.Buda onlari cildirticaktir.

Sizin boyle biri olmadiginiza ailesine karsi tutumunuzun iyi niyetli olduguna once esiniz inanicak,onun guvenini kazanicaksiniz.Sizle alakali olumsuz konularda sizi savunmasi icin bu cok onemli.Ama siz esinize surekli ailesini elestirir ve kotulerseniz ailesinin sizle ilgili yaptiklari yada soyledikleri esinizi daha cok etkiler.Onlari sevmediginiz icin evet bunlari soyledi yada yapti olarak inanir esiniz

Pardon ama siz çocuk musunuz? Size laf gelmesini başta kendiniz istemezsiniz. Ayrıca herkes kendinden sorumlu. Elaleme göre mi yaşayacağız. O görümce insan olsa size tutup da adam olacak bilmem ne demez. En olmadı sizi çeker köşeye der ki bak böyle böyle sana laf ediliyor ben rahatsızım. Niyetinin mikropluk olduğu besbelli. Çünkü sizinle ilgili söylediği cümle ortada. Buna iyi niyet diyen cidden saftır ya da öyle görmek istiyordur. Bunlari hiç de alttan almayın. Eşiniz sizi savunsun madem öyle. Siz de ona demezsiniz bana bunlari söylüyorlar yapıyorlar diye. Sizin kocanın gözünü açmak lazım. Biraz korusun savunsun karısını. Fitnelerin oyununa geliyor

İşte bunu bir türlü anlatamıyorum eleştirecekleri birşey yok tesettüre girmemi istiyorlar öyle bir gelin görmek istiyorlar amaçları bu içimden gelmeyen şeyi neden yapayım bu benim tercihim mesele bundan yoksa eleştirmek değil

Sürekli herdurumda annesini kardeşini savunuyorsa o eş iyi bir eş değildir bana göre.eşimle hiçbir sorunumuz yok dememeni gerekir hal bu iken.Eşinizle ciddi bi sorununuz var sizi yıpratıp kemiren olayları ya hiç yaşanmamış farZediyo yada yapaıyolarsa vardır bir bildikleri diyip sizi yoksayıyo.evlilikte bundan büyük sorun olurmu.yer bitirir kemirir tüm ilişkiyi.hep inanılmyan insan olmak eğri doğru nedir bakılmadan hep hatalı sizmişsiniz gibi gösterilmek büyük bir travma bence evilikte.bunu atlatmadığınız sürece iç soğuması beklemeyin.yani ben asıl sorunu eşiniz ile olan ilişkinizde buldum okuduklarım kadarıyla.öyle olmasaydı siZin yanınızda olan bir eşiniz olsaydı en basiti size inanır ve böyle mutlu huurlu olacaksak saygı çerçevesinde onu üzmeyecek şekilde mesafenizi koymanıza müsade ederdi.ama o olan biteni yok saymayı seçmiş.bu mudur iyi eş??Bu Pişkin hadsiz insanlarla zaruri durumlar hariç lütfen muhattap olmayın.her yaşadığını sorunun da üstünü örtmeyin,belki de inceldiği yerden kopmasının vakti gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…