Ahh tatlim cok toysun cok tecrubesizsin ya durust olmak acik sozlu olmak, ozu sozu bir insan olana Allah korkusu olana gosterilir.Karsinda boyle insanlar yoksa birkere bunu ele.Kaliplasmis fikri olan on yargili( bakin cahil demiyorum onlara bir sekilde laf anlatirsin yada bilmedigini ogrenme ihtimali vardir)etrafa at gozlugu ile bakan uydurdugu seylere gercekten inanan insanlarla karsi karsiyasiniz.Sizinle alakali esinize bir sey soylediklerinde esiniz neden onlari yanlis anlamiyor iyi niyetli buluyor dusundunuz mu hic.Sizde onlari elestirmek degilde sanki yaptiklarina uzuluyormus gibi esinize yansiticaksiniz bu konuda esinizin guvenini kazanicaksiniz.Sizinle alakali olumsuz bir durumda ayni sekilde sizi de onlara savunucak oyle biri olmadiginizi soyliceltir.Buda onlari cildirticaktir.
İşte bunu bir türlü anlatamıyorum eleştirecekleri birşey yok tesettüre girmemi istiyorlar öyle bir gelin görmek istiyorlar amaçları bu içimden gelmeyen şeyi neden yapayım bu benim tercihim mesele bundan yoksa eleştirmek değil
Aü
Sürekli herdurumda annesini kardeşini savunuyorsa o eş iyi bir eş değildir bana göre.eşimle hiçbir sorunumuz yok dememeni gerekir hal bu iken.Eşinizle ciddi bi sorununuz var sizi yıpratıp kemiren olayları ya hiç yaşanmamış farZediyo yada yapaıyolarsa vardır bir bildikleri diyip sizi yoksayıyo.evlilikte bundan büyük sorun olurmu.yer bitirir kemirir tüm ilişkiyi.hep inanılmyan insan olmak eğri doğru nedir bakılmadan hep hatalı sizmişsiniz gibi gösterilmek büyük bir travma bence evilikte.bunu atlatmadığınız sürece iç soğuması beklemeyin.yani ben asıl sorunu eşiniz ile olan ilişkinizde buldum okuduklarım kadarıyla.öyle olmasaydı siZin yanınızda olan bir eşiniz olsaydı en basiti size inanır ve böyle mutlu huurlu olacaksak saygı çerçevesinde onu üzmeyecek şekilde mesafenizi koymanıza müsade ederdi.ama o olan biteni yok saymayı seçmiş.bu mudur iyi eş??Bu Pişkin hadsiz insanlarla zaruri durumlar hariç lütfen muhattap olmayın.her yaşasığınıın da üatünü kapatmayın,belki de inceldiği yerden kopmasının vaktı gelmiştir.
Kendileri müslüman olsa zaten dinde zorlama olmadığını bilirler. Hiç umursamayın bunlari pislikler. Siz alttan alttan kocaya çalışın. Bunlara haddini bildirmesi gereken kişi o. Siz gayet de haklısınız
Kendileri müslüman olsa zaten dinde zorlama olmadığını bilirler. Hiç umursamayın bunlari pislikler. Siz alttan alttan kocaya çalışın. Bunlara haddini bildirmesi gereken kişi o. Siz gayet de haklısınız
O çirkef kaynanalar yapar herşeyi der sonrada gider doldurur kavga ettirir boşansın da ister buna benzer şeyler yaşadım nefret ettim İnan ki hiç te yanıltmadı beni en son 6 aylık evliyken oğlunu doldurdu şehir dışınında oturuyor ilk evime gelişinde tüm takılarımı oğlu ile bir olup çalıp gitti bi insan sevmediyse sevmez böyle şeyler hissediyorsanız muhakkak ters giden birşeyler vardır kocanızla aranızı bozmadan Canına okuyun hiç taviz vermeyin yoksa böyle doldurarak kocanızı soğutur
Siz suandan itibaren tum yasananlari kenara birakin zamanla esinizde sizden yana ikna olucaktir biraz zaman inanin.Ama kesinlikle elestiri olarak yapmayin uzuldugunuzu neden boyle dvrandiklarini anlamadigini soyleyin ince ince isleyin esinizi.Bir gun kalkdiginda tamamen sizin yaninizda durucak inanicak bir koca beklemeyin,bu guveni birazsabir biraz vicdanla sizde destekliycesiniz.Burada esiniz yok iken kayinvalidenize istediginiz kadar soguk davranin mesafe koyun ama esiniz varken bir vites geri davranin.Biraz daha ilimli olmaya calisin.Bana sorarsaniz bu tarz davranis ve tutumlar bana gorede degil neden saygi sevgi cervevesinde yasamak varken boyle seylere basvurulsun ama olmayinca olmuyor bazi insanlar saygidan hurmetten anlamiyor akillari farkli calisiyor malesefAma her zaman da dürüstlükten dem vururlar asla arkadan konuşmazlarmış asla yalanı sevmezlermiş öyle bir anlatıyorlar ki kendilerini.
Eşim sorumluluklarını bilir kötü huyu bs yoktur bensiz dışarıda yemek dahi yemez. Üstüme titrer ilgilidir yalnız konu ailesinin yaptığı birşey olunca adam hemen savunmaya geçiyor çözemedim ne yapmam gerekir
Siz suandan itibaren tum yasananlari kenara birakin zamanla esinizde sizden yana ikna olucaktir biraz zaman inanin.Ama kesinlikle elestiri olarak yapmayin uzuldugunuzu neden boyle dvrandiklarini anlamadigini soyleyin ince ince isleyin esinizi.Bir gun kalkdiginda tamamen sizin yaninizda durucak inanicak bir koca beklemeyin,bu guveni birazsabir biraz vicdanla sizde destekliycesiniz.Burada esiniz yok iken kayinvalidenize istediginiz kadar soguk davranin mesafe koyun ama esiniz varken bir vites geri davranin.Biraz daha ilimli olmaya calisin.Bana sorarsaniz bu tarz davranis ve tutumlar bana gorede degil neden saygi sevgi cervevesinde yasamak varken boyle seylere basvurulsun ama olmayinca olmuyor bazi insanlar saygidan hurmetten anlamiyor akillari farkli calisiyor malesef
Çalışıyo musunuz acaba bi işte? Ki bence hayır, evde oturup hep aynı düşünceler yakanızı bırakmıyo eşiniz gelince de saracak bir o olduğu için ona sarıyosunuz bence. Adam da bir yere kadar dayanabilir, lütfen kendinize bir hobi, kurs tarzı birşey bulun ve onlarla meşgul olun.Ben bıktım vallahi genç yaşta dert sahibi oldum. Kocamı asıl dolduran görümce kv daha saf ona göre. Görümce kaynanadan beter. Kendi evliliğinde görmediği hiç birşeyin bizde olmasını istemiyor. Sürekli bana kaynanalar iyidir aynı evde yaşamak gerekir vs diyor kendi kv ile ayrı şehirlerde yasıyor. Bana da akıl veriyor kv ile bir ysssmak güzel diye. Ay ben insanın aileyle de evlendiğini bilseydim hiç evlenir miydim. Sadece oğulu alamıyor muyuz anası danası girmese işin içine. Çenelerini tutsalar mutlu olacak herkes ama yok
Çalışıyo musunuz acaba bi işte? Ki bence hayır, evde oturup hep aynı düşünceler yakanızı bırakmıyo eşiniz gelince de saracak bir o olduğu için ona sarıyosunuz bence. Adam da bir yere kadar dayanabilir, lütfen kendinize bir hobi, kurs tarzı birşey bulun ve onlarla meşgul olun.
Ya çok iyi anlıyorum sizi çeneleri ile canınızdan bezdiriyorlar evlilikten soğutuyorlar ben bi ara annesi ile görüşmeme kararı bile almıştım ama erkekler iş ailesi olunca değişik davranıyor ben boşanıyorum da zaten onun için Allahtan size sabır mutluluk huzur diliyorumBen bıktım vallahi genç yaşta dert sahibi oldum. Kocamı asıl dolduran görümce kv daha saf ona göre. Görümce kaynanadan beter. Kendi evliliğinde görmediği hiç birşeyin bizde olmasını istemiyor. Sürekli bana kaynanalar iyidir aynı evde yaşamak gerekir vs diyor kendi kv ile ayrı şehirlerde yasıyor. Bana da akıl veriyor kv ile bir ysssmak güzel diye. Ay ben insanın aileyle de evlendiğini bilseydim hiç evlenir miydim. Sadece oğulu alamıyor muyuz anası danası girmese işin içine. Çenelerini tutsalar mutlu olacak herkes ama yok
Eşimi arayıp öyle şeyler söyleyip vicdan yaptırıyorlar bir duysanız. İşte falancanın gelini kaynanaya böyle yapmış oğlu annesini kovmuş evlat evlenince değişir mi annelik hakkı biter mi filan. Geçen kocama diyor ki filanca teyzen hasta gelini gelip bir çorba yapmamış evini temizlememiş anne çocuğu büyütüyor oğul evlenip değişiyor kocam da vicdan yapıyor kim olsa yapar yani. Adama da hak veriyorum annesini yıllarca melek bilmiş halbuki Azrail de melek can alıyor ama
Ya çok iyi anlıyorum sizi çeneleri ile canınızdan bezdiriyorlar evlilikten soğutuyorlar ben bi ara annesi ile görüşmeme kararı bile almıştım ama erkekler iş ailesi olunca değişik davranıyor ben boşanıyorum da zaten onun için Allahtan size sabır mutluluk huzur diliyorum
Filancanin gelinini mi büyütmüş o teyze hanım ki çorbayı yapmayınca vefasız evlat olsan ediliyor ?
Oğlunun eli armut mu topluyor ?
Kadınlardaki bu öfkenin ana temeli erkekler . Erkekler buna izin vermese , aile bunu asla yapamaz.
...
Bu saatten sonra, mutluysaniz unutmuş gibi yapacaksınız başka yolu yok.
Ya çok iyi anlıyorum sizi çeneleri ile canınızdan bezdiriyorlar evlilikten soğutuyorlar ben bi ara annesi ile görüşmeme kararı bile almıştım ama erkekler iş ailesi olunca değişik davranıyor ben boşanıyorum da zaten onun için Allahtan size sabır mutluluk huzur diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?