Evliliği kurtarmak

Ama her zaman da dürüstlükten dem vururlar asla arkadan konuşmazlarmış asla yalanı sevmezlermiş öyle bir anlatıyorlar ki kendilerini.

Kendileri müslüman olsa zaten dinde zorlama olmadığını bilirler. Hiç umursamayın bunlari pislikler. Siz alttan alttan kocaya çalışın. Bunlara haddini bildirmesi gereken kişi o. Siz gayet de haklısınız

Eşim sorumluluklarını bilir kötü huyu bs yoktur bensiz dışarıda yemek dahi yemez. Üstüme titrer ilgilidir yalnız konu ailesinin yaptığı birşey olunca adam hemen savunmaya geçiyor çözemedim ne yapmam gerekir

Kendileri müslüman olsa zaten dinde zorlama olmadığını bilirler. Hiç umursamayın bunlari pislikler. Siz alttan alttan kocaya çalışın. Bunlara haddini bildirmesi gereken kişi o. Siz gayet de haklısınız

Gerçekten anlattım defalarca dedim bak sen bazı şeyleri göremiyorsun. Üstelik kocam da bilir benim nasıl biri olduğumu ki kendisi över sen hayatımda gördüğüm en dürüst insansın dobrasın kendi hatan bile olsa eleştirirsin diye. Konu aileye gelince ya ben haksızım ya da ortalıkta yanlış anlama var. Çıkamadım işi icinden

O çirkef kaynanalar yapar herşeyi der sonrada gider doldurur kavga ettirir boşansın da ister buna benzer şeyler yaşadım nefret ettim İnan ki hiç te yanıltmadı beni en son 6 aylık evliyken oğlunu doldurdu şehir dışınında oturuyor ilk evime gelişinde tüm takılarımı oğlu ile bir olup çalıp gitti bi insan sevmediyse sevmez böyle şeyler hissediyorsanız muhakkak ters giden birşeyler vardır kocanızla aranızı bozmadan Canına okuyun hiç taviz vermeyin yoksa böyle doldurarak kocanızı soğutur

Ya gelinlik için bile kocama fotoğraflar göndermiş bu modellerden olsun ben çok beğeniyorum diye. Modellere baksan tesettür gelinlik boğazlı filan. Kaynım patlamış ona karısılınca ama benim saf kocam anlamıyor kardeşini haksız buluyor aşırı tepki gösteriyor diye.

Ben bıktım vallahi genç yaşta dert sahibi oldum. Kocamı asıl dolduran görümce kv daha saf ona göre. Görümce kaynanadan beter. Kendi evliliğinde görmediği hiç birşeyin bizde olmasını istemiyor. Sürekli bana kaynanalar iyidir aynı evde yaşamak gerekir vs diyor kendi kv ile ayrı şehirlerde yasıyor. Bana da akıl veriyor kv ile bir ysssmak güzel diye. Ay ben insanın aileyle de evlendiğini bilseydim hiç evlenir miydim. Sadece oğulu alamıyor muyuz anası danası girmese işin içine. Çenelerini tutsalar mutlu olacak herkes ama yok

Ama her zaman da dürüstlükten dem vururlar asla arkadan konuşmazlarmış asla yalanı sevmezlermiş öyle bir anlatıyorlar ki kendilerini.
Siz suandan itibaren tum yasananlari kenara birakin zamanla esinizde sizden yana ikna olucaktir biraz zaman inanin.Ama kesinlikle elestiri olarak yapmayin uzuldugunuzu neden boyle dvrandiklarini anlamadigini soyleyin ince ince isleyin esinizi.Bir gun kalkdiginda tamamen sizin yaninizda durucak inanicak bir koca beklemeyin,bu guveni birazsabir biraz vicdanla sizde destekliycesiniz.Burada esiniz yok iken kayinvalidenize istediginiz kadar soguk davranin mesafe koyun ama esiniz varken bir vites geri davranin.Biraz daha ilimli olmaya calisin.Bana sorarsaniz bu tarz davranis ve tutumlar bana gorede degil neden saygi sevgi cervevesinde yasamak varken boyle seylere basvurulsun ama olmayinca olmuyor bazi insanlar saygidan hurmetten anlamiyor akillari farkli calisiyor malesef

Öyle tahmin ediyorumki sizde bu vasıflara sahip bir eşsinizdir.yaşadığınız bu kısır döngüyü saydığınız vasıflar çözmez ki.sizin sorunlarınız anlayışsızlık eşinizin taraf olmasından yana.Eşiniz taraf olduğu müddetçe işin içinden çıkmanız zor görünüyor.

Başkasının öğüt vermesi ile olacak iş değil bu
Zira kendimden biliyorum
İlk günler düşünmekten çıldıracaktım sürekli aklıma geliyor ve Canım sıkılıyordu
Ama zamanla geçiyor
Ve en önemlisi kendinize uğraş bulun evde durdukça boş kaldıkça insan daha çok sarıyor
Ben kursa gittim mesela sonra kızım oldu şimdi binde bir aklıma gelir ve takmıyorum artık

Konuşma isteği geldiğinde mutlu giden evliliği ne hale getireceğini düşün, kocanı kaybettiğini senden soğuduğunu düşün mesela. Eşinin yapacak bişeyi yok Emin’im herşeyin farkındadır ama ailesi olduğu için arayı bulmak zorunda ne seni onlara nede onları sana kötületir olması gerekende bu. Ailesine saygı gösterirsin sadece mesafen olsun. Benimde huyum senin gibiydi unutamadığımı söylüyordum baktım adam doluyor sonra dedim napıyorsun sen çocuğun elinden hiçbirşey gelmez üzmekten başka hiçbirşey yapmıyorum iyisimi boşver görmezden gel gitsin. Kocamda beni çok savunur korur bunu bildiğim için Artık hiiiiç takmıyorum. Mutlu olalım bana yeter. Bence bi silkelen diline hakim ol herşey daha güzel olur.

Evet haklısınız artık YÖK sayarak devam edeceğim onlar gibi olacağım

Çalışıyo musunuz acaba bi işte? Ki bence hayır, evde oturup hep aynı düşünceler yakanızı bırakmıyo eşiniz gelince de saracak bir o olduğu için ona sarıyosunuz bence. Adam da bir yere kadar dayanabilir, lütfen kendinize bir hobi, kurs tarzı birşey bulun ve onlarla meşgul olun.

Evet haklısınız adamın yapacak birşeyi YÖK. Belki onlara da bana çıkıştığı gibi onlara da ses çıkarsa bu kadar olmaz. Kadın oğlumun evi diyor her gelişinde birşey demeden kendisi söyleniyor. Oğlu da diyor ki annem kötü niyetle demiyor lafın gelişi öyle. Ben içi fesat oluyorum. Galiba sinsi olmak şartı evliliğin. Yoksa mutsuz oluyor insan

Çalışıyordum evlendikten sonra saatlerimiz uymayınca ayrılmak zorunda kaldım. Aslında uğraşlarım var. Genellikle ya telefonla ya gelip laf soktukları icin unutmaya aklımdan atmaya vakit olmuyor astronot olup uzaya gitsem yine oraya da erişir beni huzursuz ederler

Ya çok iyi anlıyorum sizi çeneleri ile canınızdan bezdiriyorlar evlilikten soğutuyorlar ben bi ara annesi ile görüşmeme kararı bile almıştım ama erkekler iş ailesi olunca değişik davranıyor ben boşanıyorum da zaten onun için Allahtan size sabır mutluluk huzur diliyorum

Filancanin gelinini mi büyütmüş o teyze hanım ki çorbayı yapmayınca vefasız evlat olsan ediliyor ?

Oğlunun eli armut mu topluyor ?

Kadınlardaki bu öfkenin ana temeli erkekler . Erkekler buna izin vermese , aile bunu asla yapamaz.
...

Bu saatten sonra, mutluysaniz unutmuş gibi yapacaksınız başka yolu yok.

Zaten beklentileri hep gelinin hizmeti tek konuştukları konu bu. Evine gitsem hemen başlar temizliğe. Eşime anlattım kaç defa dedim bak bizde misafiriz her defasında olmaz eli ayağı tutuyor kadın beni bırakıp gezmeye gidiyordu yemeğin malzemesini çıkarıp yemeği vs bana yaptırıyordu. Kocam diyor sen kendini yabancı hissetme diye yapmış. Bu kadar şeyi göremiyor ya insan ona yanıyor

Kadın istiyor ki eski devirdeki kaynana gelin ilişkisi olsun kv tuvalete gitsin gelin kapıda beklesin. Zaten ben tahmin ediyorum ki onlar benim gibi bir gelini hiç istemediler onların istediği gelin okumamış olsun ev hanımı olsun gezmeye tozmaya gitmesin kaybanayla aynı evin içinde yaşasın. Oğullarını vazgeçirmediler ondan bu ateşleri.

Boşanmak istemem tabi orasını Allah bilir biz çok uzun seneler bekledik evlenebilmek için. Çok zor zamanlar geçirdik. Bir tek bu konularda kafamız uyuşmuyor geri kalan herseyde ikiz gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…