Evliliği zehir olanlar...

mutlulukneydi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
72
18
3
31
Ya hayat ne acı bazen nadir de olsa güzel ama neyse benim sorunm kayınValide ile ha hafife alınacak ve üç beş tane de deil o kadar çok ki anlat Sam sayfa lar almaz çok darda yım öyle zorda yım ki yani

Eşinizle ilişkinizi etkiliyor mu problemleriniz?

AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo

Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler

Ya bnde meraklı değilm onlar ile oturma ya ama ana lik hakkımi sütü mu helal etmem oğlum ayrılır saniz diyor ben geline is yaptırmam oğlum sadece sizi cok seviyorum da ondan gitmeyi diyorum diyor

Üç beş kv yi sallandıracaksın ibreti alem için .. Bak sonra yapıyorlar mı?

Saka bi yana evlilik kurumuna zarar vermeleri Gerekçesi ile dava edilebiliyor olsalar keşke..
evet bu iyi fikir valla
keske öle bişe olsa basbaya zarar veriyorlar hatta derinden sarsıyorlar
allah cezalarını versın

Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler

Tüm suçlu eşiniz
Birazcık tepki göstermenizin zamanı gelmemiş sizce de
Uyduruk bir konu için size siddet uygulayan biri var karsınızda bu durumda tek suçlu kv görmeniz yanlış

Ya herseyi geçtim bir buçuk yaşında bir kızım var hamile ligim boyunca temizlik yaptırdı her gün ama her hafta perde hali cam köklü temizli yapıyorduk biri filan gelecek olsun ay gelin oturuyordu da bnde. Şuraları filan temizle dim derdi akşam da oğlum çok yoruldum hali filan silince kollarm acidı deyip masaj yaptırır di dokuzuncu ayin son günü ertesi gün doğum a gidicem gene köklü temizlik yaptır di hatta o gün eşim de gördu eve geldi öğlen anne si oturuyor du bende mutfak da hali siliyo dum öyle halsiz kaldım ki alt taraf dan kan geldi bebeğe kordon dolanmis ben bayıldım yorgunluk dan

Evet eşimin tutumu nu soracak siniz her defa sin da annesinin tarafini tutuyor bana senin kalbin kötü fesat sin diyor annem bilmeden yapıyor diyor ya annesinin iki laf in dan biri oğlum anne babasın dan başka kimseye hesap vermez değer de vermez diğerleri gelip geçici der yani bana demek istiyor

Ya herseyi geçtim bir buçuk yaşında bir kızım var hamile ligim boyunca temizlik yaptırdı her gün ama her hafta perde hali cam köklü temizli yapıyorduk biri filan gelecek olsun ay gelin oturuyordu da bnde. Şuraları filan temizle dim derdi akşam da oğlum çok yoruldum hali filan silince kollarm acidı deyip masaj yaptırır di dokuzuncu ayin son günü ertesi gün doğum a gidicem gene köklü temizlik yaptır di hatta o gün eşim de gördu eve geldi öğlen anne si oturuyor du bende mutfak da hali siliyo dum öyle halsiz kaldım ki alt taraf dan kan geldi bebeğe kordon dolanmis ben bayıldım yorgunluk dan

Eşiniz olacak yaratık ne yaptı bu durumda peki
Sizin yaşadığınız resmen işkence eziyet
Kurtulmayı düşünmez misiniz

Back
X