Evliliği zehir olanlar...

Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler
allah belasını versın
aynı evde mı oturuyorsunuz ?
kımse sıze bunu yapamaya hakkı yok
sızın ananız babaız sızı sokakta bulmadı onlara yem etmeye de evlendırmedı
bıraz gozlerını korkutun babanıza soyleyın arkanızda olsun boyle yaparsanız alırım kızımı desın
gerekırse de alsın
hayat cok kısa deymıyor canım cekmeye omur bı daha gerı gelmıyor

Eşim ne yapsın hiç birşey olma mis gibi davrandi doğum yaptım hastane den ilk gün kaldır di beni gene temizlik yaptırdı annem vardı onun yanında seslenme di onları resmen kovdu gidin gidi ben kızınıza bakarım ddi annem de çalışıyor o yüzden gitti yani gitmek zorunda kaldı neyse kayınPeder de gitmişti o yüzden hemen eziyet e başladı

belki haince belki özel hayata saygısızlık ama ben olsam videoya alır eşime gösterirdim.
ha eşim yine kulak ardı mı etti boşardım.. net yani.
bu dünyaya onun bunun kahrını mı çekmeye geliyoruz. biraz cesaret lütfen..
zaten bu bir arada yiyip içmenin mantığınıda anlamıyorum yani. sadece birlikte olmak için mi evleniyorsunuz eşinizle.. valla hiç hoş değil..

Canm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur

Ya annem den nefret ediyor eşimi de dolduruyor eşim annem Gil le konuşmuyor hiç suçları olmadığı halde annem bu eve sadece iki kez geldi biri doğum da biri ameliyat olduğum da kadını acıtip gönderiyor ha görseniz de inanmazsiniz ay yalan söylüyor sun dersiniz o kadar tatlı dilli ver güler yüzlü ki başkalarının yanında dersini z ya bu kadın melek diye ama işte altında öyle bir şeytan varki böyle si daha zor en azından oyunlu olmasa kötü olsa her kez der evet bu kötü diye ama farklı farklı yüzü olduğu için kimse bana kolay kolay inanmıyor

Neden baştan kabul ettiniz ki madem annesi hakkımı helal etmiyorum dedi burada oturmazsanız baştan bunun olacağını bilmeniz gerekirdi. Hem niye yemekleri de orada yiyorsunuz ki biraz da orada oturmak işinize geliyor gibi. Suçlu da kaynana değil ki eşinize bulun kabahati sizi savunmuyor evimizde yiyelim yemeğimizi demiyor, hamile halinle iş yaptırmış sen hiç mi gözlemlemedin evlenmeden önce annesine bu derece bağlı olduğunu. Ben olsam ya annen ya ben derim eğer o kadar da annesine bağlıysa ve benden vazgeçebiliyorsa bırakırdım baştan tamam otururum deyip sonra şikayet ediyorsunuz.

AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo
Canım bende nişanlıyım 7 yıllık bi birliktelikren sonra bnada altlı üstlü oturalım demişlerdi bizde ye iç evine yatmaya git.ben kabul etmedim budurum eşinle senin arandaki bagı cok etkiler bu en bastaki sorun ayrı ve uzak olmak mantıklı bu durumdda eşin daha çok annesinin etkisinde kalıyo gbi bencede bisekilde kndi düzenini kurmya bak allah sabır versin

doğru canm biz hiç aile olma dik bu gidişle de ola mi caz aslında annesi olmasa eşim çok iyi düşünceli özel günler. atla ma yan birisi ama bana inansa bile anne sinin yanında gidince 180 derece dönüyor akşam annem Gil den gelelim anne si Gil uyuyor bile olsa onlarla bir saat konuşur gelir ben sap gibi beklerim gerçi normal günler de de hizmet etme işlem im bitince sen git yukarı derler eşim onlar la kalır ben salak salak beklerim

Ya ışıme gelmiyor benim asla çünkü hiç bir çıkarm yok sadece bin kat fazla yoruluyorum bende bilirim kendi evim de bacaklar mi uzatıp oturma yi ama ya annem Gil isteme di saten bunları ama neden se ben ısrar ettim görüşerek de olmadı sadece çalıştığım yerde görmüştüm o da beni beğenmiş direk anne ii Gil alıp gelmiş bende annem lere çok ısrar ettim işte

Ya nasip galiba ağzım dilim bağlandı herkez çok ısrar etti doneme dim bir türlü ya başta kabul ettim ama insan in içine girme den belli olmuyor ki ben ne bile yım böyle olduğunu

doğru canm biz hiç aile olma dik bu gidişle de ola mi caz aslında annesi olmasa eşim çok iyi düşünceli özel günler. atla ma yan birisi ama bana inansa bile anne sinin yanında gidince 180 derece dönüyor akşam annem Gil den gelelim anne si Gil uyuyor bile olsa onlarla bir saat konuşur gelir ben sap gibi beklerim gerçi normal günler de de hizmet etme işlem im bitince sen git yukarı derler eşim onlar la kalır ben salak salak beklerim
Benm kaynınan olucak kişide sinsi fakat bn hep allha bıraktım yüzüme gülüodu yok kızım sen otur biz yaparız felan bna yaptırmıyolardı snra kızıyla bni eşine kesmiş nişanlıma dedim tlfnunun ses kaydını aç koltugun altına koy biz bi dolasalım die bni bi kesmiş eşine bna olan ilgisinden nişanlımında arkasndan atmış tutmuş bu seskaydını nişnlımla dnledik o şimdi gerckleri gördü ya ilk önceligi ben oldu sende kynannın o kötü yönünü bisekilde kanıtlasan egerki eşin vicdan sahibiyse kesin sana sahip cıkar yani

Ya evet aslında tek suç lu eşim şöyle birsey var kayinnam in arkasin da dim dik kaynatam var her zaman Savun mus onu ama eşim yapmıyor burda bir tartışma olsa adam haklı da olsa haksız da olsa gözü ile gördüğü halde gelin suçlu diyor eşim de seslenmyo saten ben hiç bir dediklerine seslenmë dim böyle bir tartışma ani iki kez oldu kayinnam ayıl di bayıldı acile götürt tu kendini akşam da söylemesi ayıp mangal yaptı k sanki hasta olan o değil gibi yedi çünkü hepsi numara

Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler
ne o kim ki dakikasında kahvaltınısını istiyor o kim ki sana tokat atıyor ezdirme kendini ne olur

Evet canm haklısın yani ispat etmem gerek tam anlamı le ama şunu da biliyorum ki ispat da etsem eşim vazgeçmez onlar dan gibi nişanlı iken düşkün değilim ben annem Gil e önceliği m sen olursun derdi hep

AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo

Taşının. .
Neden mıck mıck. .
Nasıl başlarsa öyle gidiyor. .

Back
X