Evliliği zehir olanlar...

kayinnam çocuğu ma yemek yedirme me filan da izin vermiyor bu çocuk benim sen sadece doğurdn o kadar diyo bende olur mu öyle şey o benim kızm sen babannesi sin dedim günler ce kustu kustugu zaman karı koca küser ler ya benim kaşığım çata lim sofra dan çekilir işte eziyet eziyet
zeytinse zeytinse 'nin kayınvalidesi de o benim bebeğim senin değil, ben oğlumdan çocuk doğurdum diyodu
Allah sonunuzu hayır etsin kızlar ama ne kayınvalide ne eşleriniz normal değil
Bari siz sağlıklı kalında yavrularınızı koruyun

taşınırM maddi imkan var ama eşim asla çıkmam bu evden annem Gil in yüzünü yer eğdir mem hayırsız evlat olmam diyor ya bunun hayırsız evlat ile ne ilgisi var Dyrum kendi bildiğin ı okuyor
Hayırsız eş hayırsız baba olabiliyor ama pek hala
Hala hayırdan bahsetmesin

AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo
kaynananın silahıyla vuracaksın onu :KK53::KK53::KK53:
en çok işe yarayan o ne yaparsan yap onun yalancılığını ikiyüzlülüğünü ispatlayamazsın, kime neyi ispatlayacaksın ayrıca bizde bir söz vardır annem hep der "köpek köpeği ısırmaz " oğluna anlatsan vay efendim sen benim anneme nasıl öyle dersin kayınpedere anlatsan sen ne terbiyesiz bir gelinsin vss.
ya kendi başının çaresine bakacaksın ya da bırakıp gideceksin ...

Ya annem den nefret ediyor eşimi de dolduruyor eşim annem Gil le konuşmuyor hiç suçları olmadığı halde annem bu eve sadece iki kez geldi biri doğum da biri ameliyat olduğum da kadını acıtip gönderiyor ha görseniz de inanmazsiniz ay yalan söylüyor sun dersiniz o kadar tatlı dilli ver güler yüzlü ki başkalarının yanında dersini z ya bu kadın melek diye ama işte altında öyle bir şeytan varki böyle si daha zor en azından oyunlu olmasa kötü olsa her kez der evet bu kötü diye ama farklı farklı yüzü olduğu için kimse bana kolay kolay inanmıyor
birden ay bunu yen mi yazdım dedirttin bana ..
Allahım yardımcın olsun ..

Ay vallahi içim şişti..sen neler çekmişsin öyle ya..kusura bakmada bana bunları yapacaklar seninde oğlununda canı cehenneme der kızımıda alır çeker giderim..bu ne ya kölemisin sen.
Hadi çekip gidemiyorum diyorsun ozaman arkadaşım; bütün yapılanların ya ses kaydını yapcaksın yada kameraya çekeceksin..eşine göstereceksin ha eşin yine oralı olmadı ozaman o eşi ( ki ben ona eş demem koca demem ) burdan yazamıycam şimdi..senin hayatın senin kızın hepsinden önemli.hepsinin canı cehenneme..
Katiliyorum teknoliji masallah oyle ilerledi ki haberi olmadan kayit yaparsin.Ben de sikayretciyim esimin ailesinden her soyledikleri dokunur insana canini ogle sikarlar ki neyse ben bi tarafa da esin 6 yilda hakkin yolunu nasil bulmamis orasi bilinmez

AnlatyıM ama nerden başlayacağım bilmiyorum çok oyunlu bir insan kendisi iki buçuk yıllık evliyim her gün gözyaşı döktüm biz altli ustlu oturuyoruz ama birlikte yiyip içiyoruz sadece yatmak için evimiz e çıkıyoruz ya kayınValidem benim yanmda farklı oğlu gelince canm gelinm oluyo ya bu evde hapis gibiym kayınPeder de akşama kadar evde karı koca birbirlerine sürekli iltifat ederler böyle micmic ama eşim asla annemGil in yanında benimle konuşma saygılı ol der daha annesi Gil in yanında hosgeldin bile deme dim ya kayinnam sürekli yalan konuşuyor ve eziyet ediyor sonra yalan yere yemin edip kuran a el basip sıyrılıp çıkıyo eşim de ise defasin da ona inanyo

her sey kocada bitiyor.

Ya bir de size bişey daha daniscam şimdi bizim bu evler yıkılacak mütahit ler ev yapacak bize de dört daire veriyor lar herkez e bir tane düşüyor o zaman ayrılma imkanmız var ama kayinnam tabiki kurdu senaryo yu gene sizı karsimda ki daire. d oturt cam ömür boyu ayırma ya cam sızı gene birlikte yiyip içecez diyor öyle olursa burda kin den bir farkı olmaz ki sırf o evler içi sabrettm ben biraz da ya aslında kura ile çıkacak ama karşım da ki ev sahibi kim e çıkarsa ona para veri cem sein evin ile değişecek sen gene karsim da olcaksin dyo eltim de var ama kayinnam ben sessiz oldum için beni istiyor
sesini çıkartacaksın canım ama onun yaptığıyla,
herkes varken annecim annecim yanlızken zıkkım içesice, gelince seni şikayet mi etti oğlum böyle yaptı bunu dedi diye ay annecim rüyanda görmüşsündür ben seni severim olur mu öyle şey...
ben bunu yapamam diyordum hala yapamam ama bu işin yolu bu ....
onu onun yöntemiyle ezeceksin başbaşa iken ver zehrini birileri varken annecim annecim :KK53::KK53:

Senin kocanda iş yok kaynana ne yapsın.Ne o benim eşimdir duygusunu yansıtıyor, ne gereken cevabı gerektiğinde veriyor belliki. Koca tırt. koca insan olsaydı kaynana mecburen durucak yeri bilirdi. Hoşgeldin bile diyemicek haldeysen, kaynana meydanı boş bulunca atı koşturur tabi.

birden ay bunu yen mi yazdım dedirttin bana ..
Allahım yardımcın olsun ..
Zaten ben sizin ikinizi ve yaşadıklarını çok benzeştirdiğimden seni etiketledim
İkinizin de eşleri ve anneleri çok anormal, ikinizde boşanmayacaksınız
Birbirinizle bari biraz dertleşirsiniz belki dedim

Şöyle en başa gidin ilk tanıştığınız güne mesela keşke hiç gitmeseydiniz.
Yada tanıştın annesini de tanıdın neden bu huylarını görmedin .

Zaten ben sizin ikinizi ve yaşadıklarını çok benzeştirdiğimden seni etiketledim
İkinizin de eşleri ve anneleri çok anormal, ikinizde boşanmayacaksınız
Birbirinizle bari biraz dertleşirsiniz belki dedim

teşekkür ederim evet aynen öyle,
boşanmak çözüm belki bir yerde kadar ama benim şuan içinde bulunduğum şartlarım buna elvermiyor,
birde kendime yediremiyorm hem bırakıp kaçmayı, hemde bir deli kaynana yüzünden ne hayaller ve umutlarla kurduğum yuvayı, eş ne kadar olgunlaşamasada gerçeği görmek istemese de gören bilen bi Mevlaya sığındık ..

teşekkür ederim evet aynen öyle,
boşanmak çözüm belki bir yerde kadar ama benim şuan içinde bulunduğum şartlarım buna elvermiyor,
birde kendime yediremiyorm hem bırakıp kaçmayı, hemde bir deli kaynana yüzünden ne hayaller ve umutlarla kurduğum yuvayı, eş ne kadar olgunlaşamasada gerçeği görmek istemese de gören bilen bi Mevlaya sığındık ..
Rica ederim
Keşke herkes eşlerini boşayacak maddi-manevi güçte olabilse
Değilim diyorsan değilsindir, o senin inisiyatifinde olan birşey
Niye boşanmıyorsun diye çemkiremeyeceğim sizin haliniz zaten size yetiyordur
Elimizden gelen bişey olsaydı keşke ama yok
Bari yazın çizin dertleşin, içinize ata ata hasta olursunuz yoksa

valla kardesim nedesek ne yapsak yaşamadıgım için çok empati yapamıyorum sanırım.ama benim çalıştıgım iş yerinde bi çaycı ablamız vardı cok sessiz sakin bi insan normalde yasıda 35-40 arası ilk evlendiginde kayınvalidesiyle oturmuş çok eziyet çekmiş eşide annesine uyup baya hırpalamış kadını .evleri ayıralım dediginde hayır burda annemlerle yaşıcaz diye diretmiş.kadın sonunda dayanamadım bigün evde tüfek vardı aldım tüfegi sizide öldürürüm kendimide öldürürüm kurtulurum 3 gün içinde taşındık taşındık yoksa hepimiz mezara gideriz demiş:KK57::KK57::KK57:
kocası ertesi günü ev bulmuş bi sonraki günde taşınmışlar.
ben bunları duyunca şok.

tabi tüfekle müfekle olmaz bu işler ama insanın dişinide göstermesi gerekiyo galiba

gerçektende iş eşlerde bitiyo annesi ne kadar konuşsada boş erkek bi defa ağırlıgını koydumu kadınların haddine mi konuşmak!!!

Ya kesinlikle is erkekler de bitiyor eşim e diyorum bak güzellik le hallet bir şekilde söyle diyorum ben kimse nin kalbini Kırmam şu an yeri ve zaman ı deil diyor benim kalbim in kırılma si önemli değil ama

Hahah, hain kaynananin carpik sonu az sonra sazantv de :)

Konu sahibi arkadas, kendi evinizde neden yemiyorsunuz?
Eviniz var madem, tamamen ayrilin.
Ya da kayinvalidenizi kameraya cekin sana boyle bana boyle diye, esinize izletin.
Daha n'apilabilir ki?
Kutsal kitaba yalan yere el basanlar çarpılıyo diye anlatılır hep,bilmiyorum ben de :)
En korkunçlu hikayeler annemin köyünden çıkma yalnız. Sırlar dünyası halt etmiş vallahi :rolleyes:

Back
X