Evliliği zehir olanlar...

Ya gündüz annem ı tekrar aradım annem yaşlı bir teyze ye bakıyor du o ölmüş o eve gelen le giden le ilgilendi ya bir sene ye kalma dan kira ya çıkacak siniz o eşini bir şekilde ikna et ki ayrı olsun bir de öyle dene yın ama baktık olmuyo o zaman gel kapım açık ama bir de öyle dene dedi biliyodm böyle diyeceğini

ayrıca gece gece nasıl yazıyorsun diyen arkadaş ben msj lar da dedim ki ayrı yatıyoruz dedim o yüzden yazıyorum hem o erkek yas tutmaz ki sabah a kadar fosur fosur uyur yani

Şimdi yukarı çıktık ama aynı evin içinde iki yabancı gibi yiz bu sefer küs Kalcam bakalım ne yapacak kesinlikle konuşmuyorum

Sen çok saf birisin. Her şeyinle... Yazık çok yazık.. Nasıl gerçekleri göremıyorsun hala anlamıyorum...Ailene çook sinir oldum bu arada k.bakmada. İnsan evladını tutar,korur,kollar,merhamet gösterir. Bu nasıl rahatlık arkadaş....

Canım her dediklerini neden yapıyorsun yapma karşı gel biraz kaybedecek neyin varki zaten eziyet görüyorsun bu arada bir daha şiddet görürsen hemen rapor tuttur boşanmayı düşünmüyor olsan bile tenbirli ol çocuğun velayeti için. Ve kayınvalidenin eziyetlerini falan da ispatlayacak ses kaydı video falan bulundur elinde neden bunu hiç denemedin

Sonra bu kadinlar kötü yola niye düşüyor. .yarin birgün sanal ortamda birini bulursun dertlesirsin...adamda sapık cikar...kötü yola düştüğün zaman. ..zaten bunun ruhunda vardi derler! !!! Aklini başına al
..sen karar verdiysen ailen arkanda olur...ne olur en fazla onlardan 3 5 kötü laf yersin...6 aya alisirlar....

Yaşadıklarınıza inanamıyorum resmen şoktayım. Baştan sona okudum. İnan ki burdan koşup yardıma gelesim var. Kusura bakma ama ailende de hiç iş yok. Benim kızım eziyet çekecek, yok çevre ne der, yok kendi hatan nedir bu rezalet ya? Var ya, gider kızımı alır, evlerini de başlarına yıkarım. Eşine karaktersiz bile diyemiyorum erkek bozuntusu. Daha annesinin eteğinden ayrılamamış. Mevlana'mın, Şems'imin şehrinde neler oluyor yarabbim??

Ya gündüz annem ı tekrar aradım annem yaşlı bir teyze ye bakıyor du o ölmüş o eve gelen le giden le ilgilendi ya bir sene ye kalma dan kira ya çıkacak siniz o eşini bir şekilde ikna et ki ayrı olsun bir de öyle dene yın ama baktık olmuyo o zaman gel kapım açık ama bir de öyle dene dedi biliyodm böyle diyeceğini

Ailenize de ayrı sinir oldum bu çektiğiniz nedir yaa
Oyun mu bir de oyle deneyin yok olmadı bir de şoyle deneyin
Böyle günlerde destek olmazlar Allah korusun başınıza bir şey gelince de canım kızım diye ağlaşırlar

Konya nasılki Bazı arkadaşlar tahmin ettim orası olduğunu diye yazmışlarda.. :/

Ben konyada ögrenciydim ve bir gün yurttan hastaneye arkadasi götürüyorduk sebebi önemli degil yolun ortasina yigildi kustu falan kadinlar yanimizdan gaciyorlar baslari kapali Allah yolunda sandigimiz o insanciklardan biri de yavrum ne oldu bir bardak su vereyim demedi. Arkadasimiz ögürürken yerde yatmis yanimizdan sanki yokmusuz gibi gecip gittiler mahalledeki kadinlar. Arkadasima da tranvayda yasli basli bir dede küfür etmis herkesin icinde o.. u diye yagdirmis kimse de birsey dememis. Biz insan degiliz cünkü bütün kiz ögrenciler o..u onlarin gözünde. Insan olmadigimiz icin kocalarini ayartan dedelerin bile varligimizla sinirlerini oynatan mahluklariz. Biz de bir evlat degildik yani. Benim sahit olduklarim bunlar.

Ben konyada ögrenciydim ve bir gün yurttan hastaneye arkadasi götürüyorduk sebebi önemli degil yolun ortasina yigildi kustu falan kadinlar yanimizdan gaciyorlar baslari kapali Allah yolunda sandigimiz o insanciklardan biri de yavrum ne oldu bir bardak su vereyim demedi. Arkadasimiz ögürürken yerde yatmis yanimizdan sanki yokmusuz gibi gecip gittiler mahalledeki kadinlar. Arkadasima da tranvayda yasli basli bir dede küfür etmis herkesin icinde o.. u diye yagdirmis kimse de birsey dememis. Biz insan degiliz cünkü bütün kiz ögrenciler o..u onlarin gözünde. Insan olmadigimiz icin kocalarini ayartan dedelerin bile varligimizla sinirlerini oynatan mahluklariz. Biz de bir evlat degildik yani. Benim sahit olduklarim bunlar.
Vicdan ve merhamet ,artık dünyada çok az insanda bulunan ve tükenmiş duygular maalesef...

Şeytan kv yanında halt etmiş !! Lütfen kaç kurtul devlete sığın annen sahip çıkmazsa Rabbim seni bütün zorluklardan korusun feraha çıkartsın amin

biraz yorumları okudum ama hepsini değil anladimki bu iğrenç aileden bosanamayacaksin sen zaten bende boşan demem çocuk.var ortada belki rabbim bi yol gösterir... sana o zamana kadar yapacagin şeyleri söylüyorum eşinle fırsat buldukça hayaller kur kocacım senin kucağında film seyretmek istiyorum seninle mum ışığında yemek yiyip dans etmek istiyorum vs.. deki heyecanlı bir sekilde yarin buraya öyle bir sofra hazırlasam olurmu de boyle hem masum hem.cilveli.... ayrıca esin belliki adaletsiz biri bu yüzden ona asla annen bana boyle yaptı şöyle yaptı deme ... hep onun yaninda güler yüzlü cilveli ol... kayinvaliden yanindamisin kocan mutfağımi gitti sende kos arkasinda ona sarıl gizlice seni çok seviyorum istiyorum felan de... oda bir an önce evinize çıksın... sonra kayınvalide gelince o pislik eşinizi doldurmaya devam edecek belliki ama sen hic bir şey söyleme eşine.. günün nasıl geçti derse her yaptığım iste seni düşündüm de ... sonra kayincalideye kocan yokken cevap ver kötü davran yani içinden ne geliyorsa yapamam sırtım ağrıyor de sadece yemek yap o kadar çocuğunda ilgilen oyun oyna onun bu yaşları bir daha gelmeyecek... kocana da aşkım ben öyle bir şey yapmadım temizlik yapmaktan belim bile ağrıyor de gözlerin dolsun ... madem boyle iğrenç aileye göze göz dişe diş... ennonemlisi bu son nokta evler ayrılınca eski gercek iyi haline geri dön

Hamileyken senin yerinde olsam kv işini görmeyi yanına dahi gitmezdım mademki gram vicdansız şeytanlarıyla başbaşa bırakır kendi evimde keyif yapardım senin için durum farklı şeytan kv seni avucunun içine almış istemediğin hiç birşeyi yapmak zorunda değilsiniz evlendiysen kv kul köle ol diye evlenilmez eşine durumları anlat böyle yaşadıklarını ve artık dayanamadığını söyle kv uzak ayrı evde mutlu huzurlu yaşayın

Canm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur
Esas o adamla evli kaldigin muddetce olan cocuguna oluyor bunu goremiyor musun?
Cok net soyluyorum acilen bosanmaniz gerekiyor. Esinden de annesinden de kurtulmalisin. Iki tane hastalikli kisilik.

Back
X