- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi mutlulukneydi
dünyada başka adam kalmamış gibi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek gidemedin. Bu zülme senden başkası dur diyemez. Eşinde herşeye göz yumduğu ve seni ezdigi için kötü biriŞimdi yukarı çıktık ama aynı evin içinde iki yabancı gibi yiz bu sefer küs Kalcam bakalım ne yapacak kesinlikle konuşmuyorum
Ya gündüz annem ı tekrar aradım annem yaşlı bir teyze ye bakıyor du o ölmüş o eve gelen le giden le ilgilendi ya bir sene ye kalma dan kira ya çıkacak siniz o eşini bir şekilde ikna et ki ayrı olsun bir de öyle dene yın ama baktık olmuyo o zaman gel kapım açık ama bir de öyle dene dedi biliyodm böyle diyeceğini
Konya nasılki Bazı arkadaşlar tahmin ettim orası olduğunu diye yazmışlarda.. :/
Vicdan ve merhamet ,artık dünyada çok az insanda bulunan ve tükenmiş duygular maalesef...Ben konyada ögrenciydim ve bir gün yurttan hastaneye arkadasi götürüyorduk sebebi önemli degil yolun ortasina yigildi kustu falan kadinlar yanimizdan gaciyorlar baslari kapali Allah yolunda sandigimiz o insanciklardan biri de yavrum ne oldu bir bardak su vereyim demedi. Arkadasimiz ögürürken yerde yatmis yanimizdan sanki yokmusuz gibi gecip gittiler mahalledeki kadinlar. Arkadasima da tranvayda yasli basli bir dede küfür etmis herkesin icinde o.. u diye yagdirmis kimse de birsey dememis. Biz insan degiliz cünkü bütün kiz ögrenciler o..u onlarin gözünde. Insan olmadigimiz icin kocalarini ayartan dedelerin bile varligimizla sinirlerini oynatan mahluklariz. Biz de bir evlat degildik yani. Benim sahit olduklarim bunlar.
Esas o adamla evli kaldigin muddetce olan cocuguna oluyor bunu goremiyor musun?Canm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur