- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Tek suçlu siz değilsiniz, esiniz de degil.
eşinizin sabrını fazla zorlamışsınız, o da kontrolü kaybetmiş.
yeni evli bir çift, balayına gidecekken, aralarından biri annemi özlerim diye gitmek istemese, diğeri ne düşünür?
ne kadar değerli hisseder?
Daha özlemenize fırsat olmamış ki.
biraz Özleseydiniz keşke de sonradan problem olsaydı, özledi, zorlandı diye anlayış gösterilseydi size.
siz zor birisiniz.
eşiniz sizi idare edemiyor, üstelik artık zarar veriyor. en başından beri böyle miydi, zamanla o da mı tükendi bilmiyorum
Kayınvalideniz ve kayınpederiniz aklı başında insanlar ama onları da harcamışsınız.
Geri dönüşü olur merak etmeyin.
elinizde hiç bir şey kalmadı diye düşünüyorsunuz ama en başta yapmanız gereken şeyi yapın,
Kendiniz varsınız, kendinize güvenin
Hayatınız boyunca yanınızda birilerini bulamazsınız, ona buna dayanarak, sürekli destek arayarak yaşayamazsınız.
İş konusunu askıya alın,
Herkes online ders alıyor artık.
açın kendinize bir hesap, reklamlar yapın, işinizi bu şekilde yapmayı deneyin.
Hem bir şey için uğraş verirseniz daha iyi hissedersiniz. Böyle bütün gün uyuyup, tavana bakıp düşünerek olmaz.
Bir de spora başlayın. Her gün yürüyüşe çıkın.
Kendinize günlük tutun.
eşinizi de hayatınıza, hayallerinize dahil edin.
Birlikte yaşamayı deneyin önce.
Olmuyorsa da o zaman düşünün ayrılığı.
Bak kendin demişsin daha yolun başındayız diye.Artık kendi düzenini yuvanı ayakta tutma zamanın.Annende sana güveniyor ve mutlu olmanı istiyor.Ailesine karşı mahçubiyet yaşıyorsun ama her evlilikte oluyor tartıdmalar.Evet böyle bir huyu var ama bu sefer gerçekten çok sabretti olay daha kötüye gitmesin diye çaresiz kalıp aradı yoksa ciddiyim birbirimizi boğazlayabilirdik o derece kötüydü. Ben de hatalıyım bu sefer çok üstüne gittim. Böyle durumlarda birinin sakinleşip ortamı yumuşatması gerekiyor ki bu genelde o oluyor çünkü o sinirliyken ben onu sakinleştirmekte zorlanıyorum ama ben sinirliyken sakinleşebilmem çok uzun sürmüyor. Her iki tarafta sinirden köpürünce olay buralara vardı keşke olmasaydı.
Yani yuva kurmak aile kurmak kolay degil ayrica annesinin eteginin altindan cikmasi gerekir buyuyememis biri var karsimizda bence.Esim yillarca sehir disinda calismasina ragmen
Son 3 yildirda memleketinde calismasina ragmen evlendigimiz de 15 gun kv de kaldik ramazan da 2 hafta kaldik gorumcemin kizi kacti 1 ay kv de kaldik kopmasi zor oldu ama simdi ben zorla goturuyorum
Bense 5 yil ailemden uzakta yasadim uni calisma hayati benim de zorluklarim oldu ama astik
Biz bu yola niye ciktik yuvamizi kurup coluk cocuga karismak icin anne baba olup daha iyi nesiller yetistirmek icin ama konu sahibi
Aynı şeyi yazacaktım. Erkekler aynı şeyi yapsa ana kuzusu kadınlar aynı şeyi yapınca ah canım normal tabii...Normal falan değil. Kazık kadar insanlar. Madem bu kadar aileye düşkünlük var evlenmeyin. Çok zor değil.Sacmalamissiniz. Koca koca insanların annemi özledim ühüü diye diye zirlanmasini anlamıyorum. Eminim evlenmeden de annenizi uzmussunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?