Evliliğim bitiyor lütfen yardım edin

ONU BIRAKIRSAM COK UZULUCEM?! Dogru mu anladım? Niye cok pardon, kocanız sizi kafasının üstünde mi tasıyordu da cok üzüleceksiniz? Yok bence bosanmayın, ananıza babanıza vuran-sizi sokaklara atan adamla yasamaya devam edin, öyle daha mutlu olursunuz.

ah tatlım birde soruyormusun?
beş çocugum olsa böyle adamla bir dk evli kalmam
soyadını taşımaya utanırım

Manipüle ediliyorsunuz ne yazik ki... çözümü evden çıkmanız uzak bi yere gidip bi süre kendinizi dinlemeniz. Ailenizin yanina gitme ihtimaliniz var mi? Eger varsa çıkın ve ailenizin yanina gidin burdaki bi cok kisi zaten size yaşadığınız seyin yanlis olduğunu söyledi biraz uzaklasir ve o kişiye ait bi iz olmazsa cevrenizde en dogru karari vereceginizden eminim. Hatta siz bike burdaki yorumları yapacaksiniz kendi kendinize. Biran önce uzaklaşın yaşadığınız yerden sizi manipule edebilecek her seyden uzak durun hem dinlenmiş olursunuz. Cok geçmiş olsun.

Arkadaşım aklını başına al,sorulacak sorumu bu acilen boşaman lazım bu şahsı,rezil herif..

Yuh. Sen ıyimisin? Böyle bir adamı bırakınca üzülmek ne demek?

Aileme gidemem işim var bu imkansız şuan ama evde kalmamaya bakıyorum komşularımdan allah razı olsun onlarla vakit geçiriyorum çalışmadığım zamanlar işte bir de doktordan piskolojk destek alıyorum kendimi bulmam lazım anca buldugumda huzura ericem Sizden de allah razı olsun sağolun

Tayin isteyemez misiniz? Yada ucretsiz izin?psikatri size uzun vadeli bi izin verebilir. En güzel kaçış yöntemi olur bence. Insallah bulursunuz kendinizi. Kolay değil yasadiklariniz hem kendinize hem ailenizin size olan saygisini yitirmeden bi an önce huzur bulursunuz.

Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Bazen burada yazılana şaşırıyorum bu nasıl bir kendine güvensizliktir yahu bu kadar koca düşkünü olma adamın yemediği halt kalmamış annene vurmak kovmak ne demek hiçmi gururun yok senin paşa torunumu bu kahrını cekiyorsun ne bekliyorsun seni öldürmesinimi

Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Onunla yapabiliyor musun peki? Onunla da olmuyor.
Sana ne faydası var ki, insan gibi davranılmak senin de hakkın değil mi?
Akıl tutulması mı yaşıyorsun?
Onunla mı doğdun da onsuz yapamıyorum diyorsun? Evli olmadan önce nasıl yaşıyorsan yine yaşarsın hem de daha mutlu ve huzurlu.

Öyle bir imkanım yok tayin.. ama burdan onunla herşeyimi bitirdiğim zaman gideceğim.. annem icin okadar üzülüyorum ki ona telefon bile edemiyorum benim yüzümden diye.. inşallah bulurum huzuru

arkadaşım, adam sana her türlü hakarette bulunmuş, yetmemiş aynılarını annene de göstermiş sen hala ayrılamıyorum onsuz yapabilir miyim diyorsun..
yaparsın istersen öyle de güzel yaparsın ki...

Benim ödediğim hayatın bedelini sen yargılayamassın.. biraz düzgün konuşun insanlarla ya benim ne yaşadığımı ne çektiğimi hangi piskoljide olduğumu nerden biliyorsunuz? Ben sağlıklı bi kafada olsam bunu sizinle paylaşırmıyım sanıyorsunuz?

Eşler arasında kalmış olsa pek çoğu unutulabilirdi belki.. Hadi çok zorlasak belki.
Annene yapılanları nasıl unutursun?
Gururunu al git.
Aklını başına topla arkadaşım.

Kusura bakma ama psikoloji falan diye savunma bunu.hiç birimiz kolay hayatlar yaşamıyoruz.ama senin bu anlattıgın iğrenç ötesi bişey kabul edilir en ufak bi yanı Yok! Bu kadar kör olmayın pişmanmış ya neyine pişman dayak yiyorsun ailece aşagılanıyosun komşulara rezil oluyorsun ve hala evliliğini kurtarmak istiyorsun üzülürüm diyorsun Allah aşkına biraz gururlu olun insan içine çıkacak yüzünüz kalmamış bu evliliği sürdürseniz mutlulugu yakalayacagınızı nasıl düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…