Manipüle ediliyorsunuz ne yazik ki... çözümü evden çıkmanız uzak bi yere gidip bi süre kendinizi dinlemeniz. Ailenizin yanina gitme ihtimaliniz var mi? Eger varsa çıkın ve ailenizin yanina gidin burdaki bi cok kisi zaten size yaşadığınız seyin yanlis olduğunu söyledi biraz uzaklasir ve o kişiye ait bi iz olmazsa cevrenizde en dogru karari vereceginizden eminim. Hatta siz bike burdaki yorumları yapacaksiniz kendi kendinize. Biran önce uzaklaşın yaşadığınız yerden sizi manipule edebilecek her seyden uzak durun hem dinlenmiş olursunuz. Cok geçmiş olsun.Teşekkür ederim kibar ve kırıcı olmadığınız için diğer üyeler gibi anlayılınız için teşekkür ederim.. evlendiğimden beri piskoljm bozuk destek alıyorum doktorlardan çok sorunlu hayat geçirdim kendimi toparlayamadım bu olaylar üst üste gelince bende şaşdım kaldım.. bu adam daha önce piskolojı okudugu icin beni cok etkisi altında bıraktı kaç kere boşanalım olmuyor dedim bi sekılde hep ıkna becerdi.. hataları kendimde aramakdan yoruldugum icin kafa gidip gelmelerde
Yuh. Sen ıyimisin? Böyle bir adamı bırakınca üzülmek ne demek?Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Manipüle ediliyorsunuz ne yazik ki... çözümü evden çıkmanız uzak bi yere gidip bi süre kendinizi dinlemeniz. Ailenizin yanina gitme ihtimaliniz var mi? Eger varsa çıkın ve ailenizin yanina gidin burdaki bi cok kisi zaten size yaşadığınız seyin yanlis olduğunu söyledi biraz uzaklasir ve o kişiye ait bi iz olmazsa cevrenizde en dogru karari vereceginizden eminim. Hatta siz bike burdaki yorumları yapacaksiniz kendi kendinize. Biran önce uzaklaşın yaşadığınız yerden sizi manipule edebilecek her seyden uzak durun hem dinlenmiş olursunuz. Cok geçmiş olsun.
Tayin isteyemez misiniz? Yada ucretsiz izin?psikatri size uzun vadeli bi izin verebilir. En güzel kaçış yöntemi olur bence. Insallah bulursunuz kendinizi. Kolay değil yasadiklariniz hem kendinize hem ailenizin size olan saygisini yitirmeden bi an önce huzur bulursunuz.Aileme gidemem işim var bu imkansız şuan ama evde kalmamaya bakıyorum komşularımdan allah razı olsun onlarla vakit geçiriyorum çalışmadığım zamanlar işte bir de doktordan piskolojk destek alıyorum kendimi bulmam lazım anca buldugumda huzura ericem Sizden de allah razı olsun sağolun
Bu kadar aptal olma. Neresi yuva bunun? Kadın dövülen yere yuva denmez; işkence evi denir. Kendine acımıyorsan annene acı.Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Bazen burada yazılana şaşırıyorum bu nasıl bir kendine güvensizliktir yahu bu kadar koca düşkünü olma adamın yemediği halt kalmamış annene vurmak kovmak ne demek hiçmi gururun yok senin paşa torunumu bu kahrını cekiyorsun ne bekliyorsun seni öldürmesinimiBen sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Onunla yapabiliyor musun peki? Onunla da olmuyor.Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
Tayin isteyemez misiniz? Yada ucretsiz izin?psikatri size uzun vadeli bi izin verebilir. En güzel kaçış yöntemi olur bence. Insallah bulursunuz kendinizi. Kolay değil yasadiklariniz hem kendinize hem ailenizin size olan saygisini yitirmeden bi an önce huzur bulursunuz.
Yazıklar olsun sana ana be ana! Seni doğurup büyüten kadına vuruyor tuvaletteki b.ku layık görüp sokağa atıyor sen gidip ona karılık yapacam diye uğrasıyosun hala.bu burda okuduklarımın en agırıydı benim için sinirim bozuldu
Kusura bakma ama psikoloji falan diye savunma bunu.hiç birimiz kolay hayatlar yaşamıyoruz.ama senin bu anlattıgın iğrenç ötesi bişey kabul edilir en ufak bi yanı Yok! Bu kadar kör olmayın pişmanmış ya neyine pişman dayak yiyorsun ailece aşagılanıyosun komşulara rezil oluyorsun ve hala evliliğini kurtarmak istiyorsun üzülürüm diyorsun Allah aşkına biraz gururlu olun insan içine çıkacak yüzünüz kalmamış bu evliliği sürdürseniz mutlulugu yakalayacagınızı nasıl düşünüyorsunuzBenim ödediğim hayatın bedelini sen yargılayamassın.. biraz düzgün konuşun insanlarla ya benim ne yaşadığımı ne çektiğimi hangi piskoljide olduğumu nerden biliyorsunuz? Ben sağlıklı bi kafada olsam bunu sizinle paylaşırmıyım sanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?