Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

Canım çekti ve şu an halleye erişimim yok.
Mutlu musunuz!?

Şiddet görüp.hakarete ugruyorsun ve aslında iyi biri mi diyorsun..ya var ya Allah gerçekten akıl fikir versin ne diyeyim ki başka .

Yorumlari okudum bazıları çok acımasızca dinlerim gönlünüz ferahlar

Yapma, değerini biraz daha düşüruyorsun onun gözünde. Sen barışsan bile 3 ay sonra yine aynısı olacak. Sonu yok bu evliliğin. Bosanin. Üzülürsün, ağlarsın ama elbet toparlarsin. Ben bir kadin olarak üzüldüm haline.
Ben boşanma sürecinde kendim için değil ama çocukla ilgilenmesine yönelik, çocuğun sıkıntılarına yönelik cok yazdim. Ben de mesela bunu cevap vermediği halde yaptim. Ama artık dank etti dedim ki kendini ye bitir ama yapma bunu kendine, gururun mu yok dedim? Üstelik cevapsız kalınan her adımda agresiflesiyordum. Dediğim gibi kendini ye bitir ama yazma ona artık. Çocuğun var ona sarıl onunla ilgilen.

Tamam yazmıyorum ölsem de yazmıcam 16 ekimde mahkemem var

Umarım boşanma gerçekleşir ve siz arkanıza dönüp baktığınızda iyi ki beni boşamış dersiniz hep iyiydi iyi insan diyorsunuz kızım kötü zamanları gördü yaşadı ve bu şekilde büyürse ne olacak diye birşey yazmıyorsunuz evlat gibi derin duygu sorumluluk bile görünmez olmuş umarım bunları aşıp kıxınızla güzel bir sayfa açarsınız

İyiyken çok iyi sadece tartışınca o karakteri ortaya cıkıyor
İyiyken herkes iyi, asıl kötü anda, kavgada, zorda, belada sağlam durabilmek, insan kalabilmek önemli Bence gitsin, gitsin ki siz de kendinize gelin..Size de bebeğinize de yazık, sağlıklı, huzurlu bir yaşamı hakediyorsunuz..

Çok teşekkür ederim. Evet gitti bende kendime gelmeye çalışıyorum

Ya kusura bakmayın ama şaka gibisiniz bir beladan kurtuluyorsunuz ama üstüne mesaj atıp yalvarıyor musunuz adam size fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor ve sonra boşanma davası açıyor sizde yalvarıyorsunuz kaçan kovalanır mış umursamıyormuş gibi yapın ve lütfen umursamayın

Evet öyle yapıyorum artık.. asla yazmıyorum mahkemeyi bekliyorum

Gurursuz olma bu kadar ayrıl ve güzelleş seni istemiyro

Bana birşeyler söyleyin lütfen

Boşanma yoluna girmişsiniz adam hiç adım atmamış ne söyleyelim ki
Bakın olan olanların önünde duramazsınız
Hadi diyelim ki adam geri döndü barıştiniz 5 6 ay iyi geçti sonra bu arada hamile kaldıniz adam şiddeti artırarak devam ettirdi ve en son canınızdan oldunuz yada yillariniz dayak şiddet vs ile geçti adam bir gün yine sizi birakti 2 3 çocuk yaş gitmiş psikoloji mahvolmuş ne olacak o zaman

Benim halam da çok şiddet gördü. Boşanma davasi acti. Boşanıyorken gayet memnundu. Adam yalvarıyordu barışalım diye ama halam umursamiyordu kesin kararliydi. Ne zaman ki adamin başka birisiyle iliskiye başladığını duydu o zaman geri baristi. Sonra yapamadılar adam diğer kadına geri döndü. Demek istediğim, şu an yasadigin acıyı maalesef anliyorum. Birlikte olduğun adamla iliskinin geleceğinin parlak olmadığının sen de farkındasın. Ama ortada başka bir kadin oldugu icin ve veya adam geri donmek istemedigi icin acı çekiyorsunuz. bu egonuzun çektiği bir acı. Kökü cocuklugunuza kadar iniyor. Eger iletişime devam ederseniz reddedildikce egonuz daha cok zarar görecek ve daha çok acı çekeceksiniz. Bu yuzden en iyisi sallamıyor taklidi yapmak. Bir sure sonra gerçekten de taklit ettiğin şey gerçekleşecek. Telefonunu uzakta tut ve sabret. Bu acı yavaş yavaş geçecek hemen değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…