Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

İlaç işe yaramıyorsa psikiyatristle görüş, dozunu arttırabilir ama en az 2 hafta vermen lazım.
İlaç sadece semptomları hafifletir. Sorunu bulmak ve çözmek için terapi almanızı da öneriyorum.
Bir de can güvenliğiniz ve kızınızın can güvenliği için uzak durun artık

Acı çekin, özleyin, biraz zorlanın hayatta her şey istediğiniz gibi gidemez, siz hiç mi yarın bir gün bana bişey yapar bu adam diye korkmuyorsunuz. Şiddet var aşağılama var, kızın böyle bir ortamda mı büyüsün?

Çok acı çekiyorum geçecek mi bu hiç geçmeyecek gibi geldi kızını görmek için bile annemi arayıp iletişime geçiyor

Çok acı çekiyorum geçecek mi bu hiç geçmeyecek gibi geldi kızını görmek için bile annemi arayıp iletişime geçiyor
Dayak ve kufur yiyen sizken, iletisimi kesmesi gereken sizken adam hep sizi dövüp sövüp hem sizden kaçıyor, cok ilginc ya.

Adami asla hakli bulmuyorum ama boyle bir adam sizden bu kadar kaciyorsa sizde de bir seyler var demektir.

Dayak ve kufur yiyen sizken, iletisimi kesmesi gereken sizken adam hep sizi dövüp sövüp hem sizden kaçıyor, cok ilginc ya.

Adami asla hakli bulmuyorum ama boyle bir adam sizden bu kadar kaciyorsa sizde de bir seyler var demektir.
Benim sadece kıskançlıklarım vardı onu kısıtlamışım nefes aldırmamışım fln bunları gerektirecek hiç bişey yok

Ben de diyorum ki hanımmm yetişkin birisin ya acını yaşa acını kabullen hayatına devam et. Kalbin aklın onda olabilir ama cocuk da yapmıssın ya o çocuğa güvenli bir ortam sunmak zorundasın

Ben de diyorum ki hanımmm yetişkin birisin ya acını yaşa acını kabullen hayatına devam et. Kalbin aklın onda olabilir ama cocuk da yapmıssın ya o çocuğa güvenli bir ortam sunmak zorundasın
Mecburum yapacak bişeyim yok acımı yaşıyorum geçmiyor kendimi ne hallere sokuyorum ağlamaktan gözlerim yüzüm şiş

Benim sadece kıskançlıklarım vardı onu kısıtlamışım nefes aldırmamışım fln bunları gerektirecek hiç bişey yok
Adam topukları bir tarafina vurarak kaciyor sizden. Cocuk icin bile konusmuyor. Mesaj attiginizda taciz ediyorsun diyor. Sizden kacmak icin daha ne yapsın? Elin dayakci kufurcu adamini bile hakli cikariyorsunuz resmen.

Su yaptiklarinizi bir erkek yapsa takintili, tacizci, uzaklastirma karari cikart derdik.

Siz adama yapıştıkca adam size donecek mi saniyorsunuz? Tam tersi boyle bir gurursuzluk karşısında iyice tiksinecek sanki kendisi cok matahmis gibi.

Kalbiniz hala onda anladık da bir an once aklinizin nerde olduğunu bulun artik.

Bence siz acıdan zevk alıyorsunuz, acı çekmeyi güzelliyorsunuz. İlacınız için psikiyatrist ile görüşün ve terapiye başlatın acil.

Ben artık ona yazmıyorum ulaşmıyorum hiç bişey yapmıyorum kendim acı çekiyorum

Ben artık ona yazmıyorum ulaşmıyorum hiç bişey yapmıyorum kendim acı çekiyorum
Çekiverin bir şey olmaz üç beş ay ağlar sızlarsınız sonra geçer, sizi istemeyen sevmeyen hakaret eden adamın paçalarına yapışmayın, biraz gururlu olun evliliğiniz zaten bitmiş.

Çekiverin bir şey olmaz üç beş ay ağlar sızlarsınız sonra geçer, sizi istemeyen sevmeyen hakaret eden adamın paçalarına yapışmayın, biraz gururlu olun evliliğiniz zaten bitmiş.
Bittiğine inanamıyorum tekrardan istesek toparlanmaz mı

Bir gün bu adam seni bir yerde öldürür.
Aklını başina topla hazır adam istiyorken boşa bu hayvani
İki üzülür ağlar iki acıkli parca dinler mutlaka kendine gelirsin.
Ananın kızının her gün arkandan ağlamasindan iyidir senin biraz ağlaman
Öldürmez şöyle etmez böyle etmez deme en ağır şiddetler tartaklamalarla bir tokatlarla başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…