Konu sahibinde bu yazdıklarını ciddiye alacak potansiyel var biliyorsun dimiKız seni özlüyor babasız kalırsa büyütemem deyin Mahkemede ben eşimi çok seviyorum bırakmam deyin bu kadar sebepten boşanilmaz sizi de haklı bulmadım insan eşini idare eder.Acil özür dileyin ayaklarına kapanın babanız arayio sizin adınıza özür dilesin çiçek yaptirip ikinizin evlilik resmi ile yollayın en nihayetinde bence siz özür dilemeli ve birdaha onu kizdirmayacaginiza ikna etmelisiniz .
Denesin yani zaten deneyecektir benden ötürü olmaz alışmış yani seviyor seviyorum deyince akan sular durmalıKonu sahibinde bu yazdıklarını ciddiye alacak potansiyel var biliyorsun dimi
Ne fenasiniz alışmış işte hani biseyden beter oluyor ya .Yani elinde değil siz hiç sevmedinizmi hangimiz sevmedik çılgınlar gibiEşin özünde falan iyi değil kandırma kendini.seninkinin özü bozuk..
Kendisi alışkın da yazık babasına falan baskı yapar özür telefonu açtırmak için.Yoksa alan memnun satan memnun.Denesin yani zaten deneyecektir benden ötürü olmaz alışmış yani seviyor seviyorum deyince akan sular durmalı
Allah ailenizin yardımcısı olsun, çok üzülüyorum böyle ailelereAilem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
Babası aramaz iyi artık o zaman genlerde sorun var diye düşünürümKendisi alışkın da yazık babasına falan baskı yapar özür telefonu açtırmak için.Yoksa alan memnun satan memnun.
Insallah .Babası aramaz iyi artık o zaman genlerde sorun var diye düşünürüm
Valla yeni üye ben bı miktar sahimi diyede düşünüyorum öyleyse de zaten benim yorumla cikamaz bu işten eşi şimdi arasın döner eminim iki ay sonra arasın döner boşansın gel desin ikinciye evlenir eşiyle o nedenle yorumum o şekilInsallah .
Böyle üyeleri gördükçe gerçekten çok üzülüyorum.Bu kadar mı sevgisiz yetiştiriliyorlar ki , şu gördükleri muameleyi sevgi zannediyolarlar.
Alışman ya da kabullenmen için bir reçete sunamayız sana. Ama şu kesin adam seni sevmiyor, sözüm meclisten dışarı sevilmediği yerde köpek bile durmak istemez. Üzüntüyse üzüntü, acıysa acı yaşayacak göreceksin. Yapabilecek bişey yok. Psikologlar bunun için var manen zorlandığın herşeyi anlatıp destek alabilirsin. Durumun gerektirdiği ölçüde ilaçta kullanabilirsin. Ama ne olur şu adama artık yalvarma. Bitmiş kabul etAilem kesinlikle istemiyor, ve ailem her konuda destek bana maddi açıdan daha iyiyim. Kızıma da en iyi şekilde bakıyorlar. Ben tamamen hislerimle onun yanında kalmak istiyorum hep özünde iyi bi insan diye düşünüyorum ama en ufak şeyde hakaret küfür kavga. Ben onu kısıtlıyormuşum fln ondan öyle delirmiş hep beni suçlu hissettiriyor 16 ekimde davamız var nasıl alışcam kabullencem
Sizi döven, hakaret insandan bozma yaratığa nasıl iyi diyebiliyorsunuz? Sizin ''iyi insan'' anlayışınızda ciddi sıkıntı var.İyiyken çok iyi sadece tartışınca o karakteri ortaya cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?