Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

Bak bir ben ayrılmayın demişim begenmedimleri bile göze almışım zaten siz değil eşiniz boşanmak istiyor ya bu kadar olaya bı düşün deyin ona kim çeker seni benim gibi deyin aşkımız hatırına yapma deyin başkada önerim yok dilerim kurtulur yuvanız mutlu olursunuz kimsenin yuvası bozulmasın yuva önemli iyi forumlar konu sahibi

Benim dediklerimi uygulamaya gitmis olmasın konu sahibi ? Bak şimdi o kadar yorum içinde istermisin benim yazdıklarımı mantıklı bulsun .İroniyi farketmesin neyse artık .Zaten eşi gel dese gider kim ne derse desin

Konu sahibinde bu yazdıklarını ciddiye alacak potansiyel var biliyorsun dimi

Eşin özünde falan iyi değil kandırma kendini.seninkinin özü bozuk..

Denesin yani zaten deneyecektir benden ötürü olmaz alışmış yani seviyor seviyorum deyince akan sular durmalı
Kendisi alışkın da yazık babasına falan baskı yapar özür telefonu açtırmak için.Yoksa alan memnun satan memnun.

Allah ailenizin yardımcısı olsun, çok üzülüyorum böyle ailelere

Babası aramaz iyi artık o zaman genlerde sorun var diye düşünürüm
Insallah .

Böyle üyeleri gördükçe gerçekten çok üzülüyorum.Bu kadar mı sevgisiz yetiştiriliyorlar ki , şu gördükleri muameleyi sevgi zannediyolarlar.

Insallah .

Böyle üyeleri gördükçe gerçekten çok üzülüyorum.Bu kadar mı sevgisiz yetiştiriliyorlar ki , şu gördükleri muameleyi sevgi zannediyolarlar.
Valla yeni üye ben bı miktar sahimi diyede düşünüyorum öyleyse de zaten benim yorumla cikamaz bu işten eşi şimdi arasın döner eminim iki ay sonra arasın döner boşansın gel desin ikinciye evlenir eşiyle o nedenle yorumum o şekil

Psikiyatriste gidiyorsunuz sanırım ilaç kullanıyorum yazmışsınız. Ailenizin durumu da iyi terapi de öneririm

Şuan yaşadığınız şey tamamen psikolojik bir buhran, bu yüzden sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Psikoloğa gidin zaman geçtikçe yaşadıklarınızın vehametini kavrayacaksınız.
Kendinize yaptınız bari çocuğunuza yapmayın o adamdan baba olmaz..

Terapiyi alması psikologlar ordusunun iyi etmesi gereken koca kişisi iken kadının gitmesi ayrı ironi .Aslında olay bu koca dediğiniz şey iken sizin terapi destek almanız ne kadar acı İnsanların bizim akıl sağlığımız ve dengemiz ile bu derece oynamasına izin vermek çok yanlış .Umarım destek ile bakış açınız değişir bu çok çok uzun sürecek sizde. Evlilik değilde duygusal zekaniz ve mantiginiz kurtulur umarım .Gerisi zaten beni ilgilendirmez . Seçimler ve insanlar

Alışman ya da kabullenmen için bir reçete sunamayız sana. Ama şu kesin adam seni sevmiyor, sözüm meclisten dışarı sevilmediği yerde köpek bile durmak istemez. Üzüntüyse üzüntü, acıysa acı yaşayacak göreceksin. Yapabilecek bişey yok. Psikologlar bunun için var manen zorlandığın herşeyi anlatıp destek alabilirsin. Durumun gerektirdiği ölçüde ilaçta kullanabilirsin. Ama ne olur şu adama artık yalvarma. Bitmiş kabul et

Daha ne istiyorsunuz anlam veremedim salin yularini gitsin

Ee adamin sacini beyazlatmissiniz gobegini cikartmissiniz sizde
Ne desem bilemedim ne desek bos yani

Sorununuz bu sizin. Tum ipleri eline vermissiniz adamin tabi size artik ilgisi kalmaz.
Elde etme, elde tutma icgusudu yok.kaybetme korkusu yok.hicmi insan psikolojisinden anlamiyorsunuz? Bari iki doga belgeseli izleseniz..

Sizin onu seviyor olmaniz onu zerre ilgilendirmiyor.Belki benide seven 10 adam var bana ne.beni ilgilendiren benim kimden hoslandigimdir.
Adamin himayesine gire gire kisiliginizi kaybetmissiniz.napsin boyle silik bir kadini.disarda kendinden emin,parlayan,dik durus sergileyecek bir kadinla florlesmek varken.

Kendinizi iyice degersizlestirinki iyice sogusun sizden.afferim bu yolda devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…