evliliğim bitiyor

eğer evliliğinizin sonunu göremiyosanız asla geri dönmeyin

çocuğunuzda yok galiba,çalışıyosunuzda

açıkcası ben ilerisini göremeyen ama inatla boşa kürek sallayan insanlara üzülüyorum,çünkü iki tarafta bu süreçte fazlasıyla yıpranıp yoruluyor.

iyi düşünün geleceğim var herşey düzelir diye düşünüyosanız evinize geri dönün,ama sorun sadece eşinde değil yanında promosyon olarak aileside var.

evet canım sorun sadece eş değil dediğin gibi promosyondan ailesi de çıktı.
ben ailemi asla bu evliliğin merkezine oturtmadım.ama adam ailesini evliliğe şart koşuyor
ben daha çok boşanma sonrası hayattan korktuğum için ikilemde kalıyorum malesef

çok üzüldüm canım ya.. özür dileme bencede dilersen ezilirsin ve ezerler.. eşinde seni sevseydi düşünseydi arardı belkide aramak istiyor ama ailesi aratmıyordur.. yinede karar senin o kadar senenin hatrı var boşanmak istemiyosan boşanmayabilirsin.. çocugunuz varmıydı canım

eşinizle evlenirken yeteri kadar sizebağlı değildi galiba özür dilerimamailk aklıma bu geliyor
tamolgun yaşlda eşiniz açıkcası bu yaşdan sonra fikirleri değişmez daha küçük olsa belki aşk meşk heves arzu diye sizedönmesi çabukolurdu fakat eşinizin yapısı oturmuş kişiliği yani değişeceğini sanmıyorum
kararı bence zamn gösterecek 10 aylık bi evlilikde balayı bile bitmemiş sizden ayrılmaması gerek 1 dk bile anlayamadım
tabii bu dediklerim sadece benim fikrişm katılmayanlar olabilir

eşim 4 gun değil 4 dakka aramadan duramaz ne kadar kotu kavga olursa olsun sizin evliliğinizde sevgi yok bence daha çok gençsin ailen sana destek ustelik ki bu konuda çok şanslısın eğer gider özür dilersen bundan sonra çok ezilirsin ama tabi karar senin çocukta olmadan bazen bitirmek en doğrusu olabiliyor

zaten seviyor olsaydı ailesi ugruna beni gözden çıkaramazdı kızlar. ne erkekler var neleri görmezden geliyor.
beni sevmedğine çok eminim artık 2 ay olmuş ben evden gideli adam kah ailesinde kah o evde gayet de güzel yaşıyor

kızlar bi de onun canını nasıl yakmak istiyorum bilseniz...adam umursamadıkça ben sinirden hırsımdan ölüyorum..
sürekli msjlarla sataşıyorum düşünün...adamın biyerleri öyle tavan yaptı ki... hazmedemiiyorsan soda iç gibi iğrenç cvplar veriyor bana..bu duruma helede onun gibi bir erkekle bu duruma düşeceğime hiç inanmazdım
nasıl canını yakabilirim kızlar...yolu yok sanırım adamda bu rahatlık varken

sevgi olmazsa gayretde olmaz insanlar sevdiği için nelere göğüs geriyo canı yana yana korkarımeşinizde bu yok
bak ben eşimle okadar kavga ederim odadan da kovarım başının etinide yerimailesine annesine babasına sinirlendiğimde neler sölerim neler ama eşim tek şunu sölere ağzımada s...san asla ayrılmam senden benimolmadığım yerde işin yok der çok kez gittimailemin yanına hiç unutmama bi gece hastahanenin bahcesinde yattı kapının önünde beni ikna edene kadar
bence hiç zorlama insna herşeyi yaptıran aşk sevgi değilmi 10 ayda ne oldu sizde aradığı mutluluğu bulamadı yada ailesi izin vermedi her hafta sonu o neymiş yaaaa az bi aileside rahat verseydi aile olmanıza izin verseydi

hazmedemiiyorsan soda iç
kusura bakam ama o kadar sinir ettiki bu sözübeni yaaaa geri z...lı
sen neden mesaj atıyosun yaaa arkadaşımatmabırakzamna bırak yaaaa
intikam alamazsın şimdilik tek koz bence sen aslane arar ne sor hatta formaliteden git ver boşanmadilekcesini
ciddi olduğunu görsün bence

mesaj atıp duruyorum diyorsun ya
bence yapma
çünkü iyice yüzgöz oluyorsunuz
zor olduğunu biliyorum ama kendini biraz geri çek

iyi akşamlar iyi bayramlar ;

ben şu söze takıldım sen benim sonradan olma ailemsin bu ne demek yaaaaaa cahil bir eş ötesi yok

üzüldüm canım senin adına ama eşine niye bu kadar taviz veriyosun ne demek msj atıp arayıp bi yerlerini tavan yaptırmak o seni arasn o sna dönmek için yalvarsın bırak ailesiyle cehhennemim dibine kadar beraber yaşasın (çok sinirlendim kusura bakma) ne güzel iş güç sahibi genç kadınsın ona mı muhatçsın sevgi desen zaten adamda yok belli yani eee sen neden boşanmaktan korkuyosun böyle anasının eteginin altına saklanan erkeklerden nefret ediyorum

hayat böyleleri için üzülmeye degmeyecek kadar kısa ve kıymetli arkadaşım yoluna önüne bak sen ne güze larkanda ailende varmış o senin gibi birini kaybettigi için mahvolsun sen ne üzüleceksin

...senin ne olduğun benim için önemli değil
sonuçta gözlerimin sana baktığı kadarsın
ben o gözleri senden çektiğim an
hoş bir anı olarak kalırsın....

bence yaşında bişi yok
her şeyde vardır bir hayır. eşin seni sevseydı eğer böyle davranmazdı.
hakkında hayırlısı olsun

ne güzel anlatmışsın arkadasım evet seven erkek senin eşin gibi yaapar sahiplenirdi.
o soda iç msjı ne ki daha ne muameleler ne sözler...sinirden ölüyorum kızlar yemin ederim çatlıcam yaaa
siz okurken sinir oluyosunuz ya ben yaşıyorum bir de
ailesine asla ve asla 2 dünyada da hakkımı helal etmiyorum daha oturmamış yeni bir evlillğe gölge düşürüp çomak soktukları için...

Önce rahat ol üzülme. Babam bana herşey olacağına varır demişti bi keresinde. Çok doğru. Bu adam zaten 2 aydır aramamış sormamış. Daha ne diye bu evliliği sürdürmeye çalışıyorsunuz ki. Barışsanız kıymet mi bilecek sanki. Herkesin evinde kavgalar oluyor. Dışarıda mutlu mesut gördüğünüz çiftler evde kavga etmiyor mu sanıyorsunuz. Biz ne kavgalar ettik. Ne 2 ay ayrı kalması. 3-5 güne bile kalmadan eşim beni görmeye geldi. Bu tip gidip gelmeler genelde oluyor yani. Bide dalga geçmeye de başlamış. Ha kabul ediyorsanız böyle bilmem kaçıncı planda kalmayı yada seviyorum diyorsanız böyle mesajlar atarken barışırsınız elbette. Ama 34 yaşındaki adam bundan sonra değişmez bunu da bilin. Acı çeksin istiyorsanız da açın davayı boşanın ve çok mutlu olun.

bir an bizi gördüm sanki.msjları okuyan abla bağlı değil bağımlı ilişkiler... umarım yoluna girer canım sıkma canını oluruna bırak.aradgnda da oturp konuşmayı teklıf et.içindekileri bir bir anlat değişmek zorunda ilerlemiş yaşına rağmen güzellikle değişmeli.

bilmiyorum kızlar...biten bi evlilik varsa o da acı çekmeli normalde..yai bu evlilik sadece benim değil ki..nasıl bu kadar rahat olur anlamıyrum.nişanlılık döneminde falan o kadar farklıydı ki adam.şimdi bambaşka bir var karşımda. bizi ilk kez yanyana gören herkes onun dış görünüşü hakkında o kadar olumsuz yorumlar yapmıştı ki ; kız kendine yazık etmiş, hiç mi gözü görmemiş, mantık evliliği yapmış, anneme sen kimi kınadın...vs hiçkimse tip olarak beğenmedi yani.ama o zamanlar ben onu herkese savundum ben karakteri için eveniyorum diye
ve şimdi bu adamın bana böyle yapmasını, ailesinin oğullarını bulunmaz hint kuması gibi görmesini hazmedemiiyorum. onların bu yönünü tanısaydım asla ama asla evlenmezdim

"sen benim sonradan olma ailemsin asıl ailem onlar her şeyi okadar net anlatuyorkı.evli bir erkeğin asla kulanamayacağı söz.ailende arkanda.anladığım kadarıyla sendede bir şeyler bitmiş.onun vurdumduymaz tavırları seni delirtiyo.ama düşün değermiasla .....düşün ya çocuk olsaydı ailen arkanda olmasaydı ozamanda ailem arkamda değil deyip katlanacaktın.ailende görmüş bazı şeyleri gitme dediklerine göre.intikam almayıda boşver allahından bulsun.ayrıca yaşın okadarda büyük değil.37 yaşında tanıdığım var evli değil kız .ozaman o ölsün yani.allah karşına da iyilerini çıkarsın bu koca müsvettesini arartmasın

sen hiç merak etme oda acı çeker ama iş işten geçmş ve seni kaybetmiş olur. bende bir ilişkide senin yaşadıklarını yaşadım evlilikten döndüm sonrasında yandım kavruldum adam hemen biriyle çıktı mutlu oldu ben daha da delirdim ama Allah büyük o bana etti çıktığı kızda onu paaat diye ortada brakıp başkasıyla evlendi. malum şahıs ise isyanlarda acıların içindeydi. sana yemin ederim bu olayı duyduğum an kalbim bir ferahladı ki anlatamam kendime çok kızdım neden 1 yılımı ona harcadım neden onu adam ettim beni önemsemediği yerde neden ben onun üstüne gittim msj attım vs. ama büyük bir tecrübe idi yaşananlar. en büyük hediyen ailenmiş maşallah sana sahip çkmışlar onların eline bırakmamışlar ailenle karar ver ve hemen dava açmasanda bir süre düşün derim. psikiyatri desteği almanı özellikle tavsiye ederm ben aldım rahatladım. ve sosyal hayata karış zaman herşeyi düzeltir eşine olan beklentilerin ve düşkümnlüğün azalır bu arada onu kesinlikle arama msj atma biliyorum çok zor ama bunu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…