evliliğim bitiyor

bu ne ya 34 yaşındaki adamn hallere bak şaka gibi... Allah yardımcın olsun ama eşinin ailesiyle olan ilişkisi çok sağlıklı değil. evlenmeye zorlaadın mı acabaflört ettiğiniz dönemlerde? hani kendi istediği için sevdiği kadınla evlenen adam ailesine karşı adam gibi tavır takınmayı bilmeli hele ki yaş 34se.

Eşiniz evliliğinizi çoktan bitirmiş, siz niye hala tereddüt yaşıyorsunuz ki?
Yazdıklarınıza göre gayette rahat, "hazmedemiyorsan soda iç" gibi cümleler kuran bir adamın hiçbir sözle, hareketle canı yanmaz, evliğiniz bitiyor ve umursamaz davranıyor diye canını mı yakmak istiyorsunuz? Boşanma davası açarken, açın maddi manevi tazminat davası bakın nasıl canı acıyor

Merhaba cnm oncelikle allah yardimcn olsun
Ne yazikki bende senin durumdayim esimin aile si hep on planda bense bilmiyorum hangi planda oldugumu esim beni hep kucumser hic deger wermez üstelik benin bir kizim var senin gibi okumuyorumda ahh simdi calisip okumus olsaydin belkide bu duruma dusmezdim oysa daha cok gencim sonum nasil olur hic bilmiyorum bu hayat tan herseyden oyle biktimki anlatamam sana diyecegim o ki korkma hic birseyden esin simdikten boyleyse sonu nasil olur bilemem ayril allah buyuk bana dersinki sen niye ayrilmiyosun cunku benim senin gibi imkanim yok ailemden destek cikmiyolar anlayacagin zor kusura bakma cok uzattım karistirdiysam tekrar kusura bakma

Yalniz kalma korkusu bile yurutmuyo bu evlilikleri bence Hic uzatma ben 8 aylikken bosancaktim annesi kendisi bidaha kimse karismayacak dediler geri dondum. Alttan alta devam etti mudahaleler tabi.sonuc:3.yildonumumuzde ayrildik.eminimki onunla mutsuz olcagima yalniz mutlu olmak daha iyi gelecek. .ki yalniz da degiliz arkamizda pek cok ailenin yapmadigini yapan ailelerimiz var. 2 yilimi daha vermeden once bosansaydm keske diyorum simdi.

ailen arkamda aramayan sayan adamdan hayir mi gelir seni sevse gelmez miydi hala uzucu bir durum korkma bence bosanmaktan

On ay boyunca esinizin ailesinin evine gitmemissiniz.... hatalar tek tarafli dgil demekki ..sevmesniz bile saygı duymak zorundasınız ..

On ay boyunca esinizin ailesinin evine gitmemissiniz.... hatalar tek tarafli dgil demekki ..sevmesniz bile saygı duymak zorundasınız ..
sacma.. tabiki tek tarafli olmaya bilir ama ben gittim de ne oldu sanki ..bahane arayan adama ne yapsan yaranamazsin. Benim abim evli ve bayramda bille gelirken sorun yasiyo karisi yuzunden ama bu yuzden ayrilmaya kalksalar annemler abimi eve almaz....

gitmedim evet ama inanın herseyin bir sebebi ardı. bizim evliliğin dahah ilk aylarında garip hareketleri oldu ailesinin.mesela eşimin ablasının eviyle benim işyerim çok yakındı.babasının işyeriyle de bir durak ötemde. ama düğünden sonra öğle aralarında bazı günler babası bazı günler ablası eşimi tek olarak öğle yemeğine davet etmiş ki eşimin işyeri benim işyerime çok uzak.bazen ben çağırdığımda öğlen gelmezdi çok trafik oluyor diye. ama onlar her çağırdığında gizlice gitmiş.ve hadi diyelim onlarla yemek yedi, oraya kadar gelmişken ben de oradayım beni dde çağıramazmıydı, ya da onlarla yemek yeddikten sonra benim yanıma da bir çay içmeye ugrayamazmıydı.bu olay mesela o zamanlar çok zoruma gitmişti.
ve eşim evlendiğimzden beri ailesine her gittiğinde bizim aramızda olup biten herşeyi ailesine ablasına anlatttı. oturdu onlarla resmen karısının dedikodusunu yaptı..ailesi de buna çanak tuttu. bu aileye nasıl içim ısınıp da gidebilrdim kızlar. ve burada anlattıklarım inanın yasadıklarımın yüzde biridir.

ailesini önemsediği kadar eşini de evliliğini de önemseyebilirdi.
ben, ailesi her pazar kahvaltı yapılacak olayını çıkardıktan sonra annesini aradım ve neden böyle yaptıklarını sordum. dedim ki; bu evliliğin birsürü sorunu var, siz niye böyle bir dayatma yapıyorsunuz vs. diye konuştum kadın bana dedi ki: ben oğlumu görmek için sendenmi izin alıcam, oğlum alışmış gelmek istiyor görmek istiyor, sen de bunu böyle kabul etmek zorundasın dedi. ben çocuklarımı yanımda istiyorum dedi. yani neden aygı duymadın diyorsunz da , bu bakış açısına sahip bir aileyle nasıl içimden gelip ilişki kurabilirdim

Esinizi birazda siz bu hale getirmisiniz, suan aci cekmemeside normal, buna firsat vermiyorsunuzki... 10 ay evlilikte aile hic gitmemek olmamis, tamam sevmeye bilirsiniz ama saygi göstermek baska, belki arada gitseydiniz kendinizi zorlayip esiniz bukadar zivanadan cikmazdi... Suandada bana gore hata yapiyorsunuz, tamam yuvanizi dgitmak istemiyorsunu, kimse istemez, ama madem bi karar aldiniz evden ayrildiniz, o zaman kararinizin arkasinda durun... Neden arayip, mesaj falan cekiyosunuzki? Madem boyle yapicaktiniz evden ayrilmasaYdiniz, bi anlami olmamis yani... Esinizin gozu korkmamis ki hic, sadece ayni evde edgilsiniz ama siz onun pesini birakmamissiniz, oda kendini bulunmaz hint kumasi saniyor, büyük ihtimalle aileside pohpohluyor, bak oglum döncek geri, nasilda ariyor hep seni, falan filan... Evet zor biliyorum ama, birakin biraz, baska seylerle ilgilenin, onun yaptigi gibi kisa bi tatil yapin, gezin, eglenin, icten olmasada disa böyle gösterinki oda desin ne oluyo yaa bu kadin mutlu bensiz benide takmiyo falan diye, ozamanda akli basina gelmezse zaten bosverin gitsin, ama bu sekilde zaten istediginiz gibi elde edemezsiniz anca onun kurallarina göre olur... 2 aydir onsuz yasiya biliyorsaniz bundan sonrada yasarsiniz demek... Size bisey yapmayin birakin o kossun pesinizden, kosmiyosada bi anlami yok zaten... Tutun kendinizi, artik telefonumu kapatirsiniz, yakininizda olan birine mi rica edersiniz, ama deneyin, aramayin sormayin, hicbisekilde muhattap olmayin bakalim ne olcak, tersini denemissiniz bisey olmamis bunuda deneseniz bisey kaybetmezsiniz bence... Allah yardimciniz olsun...

haklısın canım, sessiz kalmayı beceremedim. bugünden itibaren iletişimi kesicem.bakalım o zaman tavırlarında bi değişiklik olucakmı...
ama şöyle de bir durum var, artık zamanım da kalmadı. çünkü ailem ısrarla bayramdan sonra davayı acmamı istiyor.

önceden de dedim
gene diyorum
karısının dedikodusunu yapan adam daha adam olamamış demektir
anasının eteğinin altından çıkmamış demektir
sanırım en zor tipler anasının eteğinin altında yaşayan tipler

aynen öyle canım . ki bu adam en özelimizi bile anlatmış. düşün ki ablasıyla bir telefon konuşmamızda kadın bana" kardeşimle birlikte bile yatmıyormussun dedi" düşün bunu bile anlatmış birlikte yatmama sebebim ise anormal şekilde horlamasıydı. horlama bile başlı başına boşanma sebeiyken, kadın kardeşine demiyır ki gti tedavi ol kilo ver horlamanı kes demiyor da birlikte yatmadığım içi beni suçluyor. sonuçta calışan bir insanım sabahın köründe kalkıyorum hangibir gün uykusuzluğa dayanabilridim.üstelik ben bu adama burun bandı bile almıştım bu kusurunu görmezden gelen çabalamayan yine kendisi

Canım evden gittikten sonra zaten bu evlilliğin oluru kalmamış bu kadar ailesini ve özellikle eşinizi eleştirirken neden hala dönmek arzusu içindesiniz onu anlamadım 10 ayda bırakıp ailenize gelmişsiniz. Bir arada oturup konuşmak bir karar almak olmamış çekip gittiğinizde de suçlu siz olursunuz hani ben gerçekten anlaşamayacak çözümsüz birşey göremedim 10 ay evlilikte hiç ailesine gitmemişsiniz ama ailesinin bir hakaretini size karşı çok kötü bir davranışını okumadım büyükler küçüklerden adık beklerler biraz sabırlı olup şans verseydiniz en azından eşinize ben elimden geleni yapıyorum ama durum bu deme durumunuz olurdu ancak ailesinin daha en baştan önyargılı olup hiçe sayılmasını hiçbir erkek istemez. Her insan sorunlar yaşıyor aileyle. Beni de kaynanam hiç istemedi ne laflar söyledi evlenmeden önce evlendikten sonra ama ben yüz göz olmadım ziyaretlerimi yaptım halini hatrını sordum. Şimdi kızım diyor başka birşey demiyor tabii ben elimden geleni fazlasıyla yaptığım içinde eşim yanımda oldu ancak siz ben çalışıyorum diyerek haftasonu bile gitmek istememişsin ancak kendi ailenize zaman bulabiliyordunuz sanırım yani eşler bu değerlendirmeleri yapar kendi ailesine gidiyor benimkine zaman yok gibi. Fiziksdle olarak size yakışmamasından horlamasına kadar herşey şu an gözünüze batmış durumda hem de 10 ayda. Aileniz doğru söylüyor bayramdan sonra açın davanızı. Madem annenizin evine gidebilsiniz ki sanırım peşinizden gelir nasılsa diye düşünüyordunuz ama gelmemiş 4 ay olmuş daha beklemeye gerek yok. Keşke evinizi hemen terketmeseydiniz herşet hemen ailelere yansıyınca herşey daha zor oluyor ben şehir dışına evlendim eşimle çok kavga etmişimdir boşanmayı düşünmüşümdür ama ailem hiçbirini bilmez çünkü gerçekten kesin kararımı verirsem ve asla dönüşü olmazsa ancak öyle ailemi haberdar ederim.

haklısın ama ben evi terkemeden önce kendisi erketti ve 4 gün boyunca cağırmama ev gelmezsen evden gideceğim dememe ragmen bilerek gelmedi eve. yani evden ayrılmaya mecbur bıraktı beni.evet şuan onun herseyi gözüme batıyor. son 2 ayda yaptıklarıyla nefret ettirdi kendinden.

Aslinda yalnizliktan korkmuyorum tek korkum kaygim maddi maddi imkanim olsa hayatta cekmem ama tek cikar yolu goremiyorumbnasil yaparim nasil ederim hic bilmiyorum

Ben burada senin de hatali oldugunu dusunuyorum. Kocan ailesi ve senin aranda denge saglayamiyorsa neden kocanin ailesinden cikariyorsun hincini? Ne demek ailesiyle hic gorusmedim, kendini o ailenin yerine koy, oglun var senelerce buyutorsun bakiyorsun, sonra gelin seni sallamiyor. Bu cok sinir bozucu. Bu tip durumlarda bosanma cok yuksek olasilik, cunku ailede huzur yok.

arkadaşım böyle adamla bir ömür geçmez bencil ve empati yoksunu
zaten anakuzusu olduğundan bu yaşına kadar bir kıza gönül vermemiş , bu 30 undan sonra evlenen erkekler anormalik oluyor bu yaşa kadar gelmiş adam bir kadını cinsel anlamdada mutlu edemez çünkü kesin kendi kendi tatmin etmiştir yada o kötü evlere gitmiştir ,boşanmakta haklısın ,bütün ömrünü bu defolu adama adamak aptallık olur
en iyisi boşanıp az defolu olanı bulmak

zaten aramızda cinsel anlamda hiçbşy yaşanmadı. dedğin gibi kendisi bir kadına nasıl yaklaşılacağını bilmiyor.zaten yetersizlikleri de var. artık psikolojikmi yoksa başka bşymi bilemiyorum. bence normal bir erkek evliliğinde böyle bir sorun varken önce bunun üzerine giderdi.ailesinin derine düşmezdi.adam nerdeyse 1 yıldır evli karısıyla bşy yasamamış bundan gocunmuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…