Evliligim icin cok aci cekiyorum.

Yok rica ederim.Hakaret olarak almadim..
Dogru dediniz evliligim hakkinda karari ben vericem..

14 sene daha gel-git'ler yasanmaz. Bende farkindayim..
Ben bu adami seviyorum gerekirse her seye katlanirim diyebilirmiyim bilmiyorum..

Sagolun arkadasim..Allahim insallah size hep iyi gunler gostersin..

ya tamam deyip yeni bir sayfa açacaksınız hayatınızda yada ne olursa olsun ben bu adamı seviyorum gerekirse herşeyi yaparım herşeye katlanırım diyerek devam edeceksiniz.

eşinizde sizin kararınıza uyacak bundan eminim.

Su yazdiginiz aklima takildi.. Yani neye karar verirsemmi esim uyacak demek istediniz?

Su yazdiginiz aklima takildi.. Yani neye karar verirsemmi esim uyacak demek istediniz?

ne olursa olsun kopmak çok zor 1senede olsa ayrılık 2senede olsa sevgi olduğu sürece tekrar birbirinize şans vermelisiniz bence

Gerci benim aramami bekliyordu. Son gordugumde ben arayacaktim.. Icimden gelmedi nedense..

Beni incittigi icin zorlaniyorum ayni zamanda o'na giderken..

Arkadaslar birde bir sey sormak istiyorum. Aramizda husumet olmus oyle diyor..
O'nun unutmasi zormus..
Bende dedimki ben o kadar seyi unutmak icin cabaliyorumda sen neden ayni seyi yapmiyorsun..
O'nun icin zormus...

Siz ne dersiniz? Bahane mi hepsi?

şunu demek istemiştim; artık birbirimizi görmeyelim derseniz eşiniz uyar, senin yanına taşınayım herşeye baştan başlayalım derseniz yine eşiniz size uyar. ama her durumun artıları ve eksileri var.

eşiniz size somut bir cevap vermeyecek, karakterinde yok. verilen karara uyacaktır.

yani herşey sizin ne karar vereceğinize bağlı (bu benim fikrim)

Himm.. Yani esimin kendine ait fikri yok diyorsunuz.Nereye cekilirse oraya gider..

Evet bende buna katiliyorum ama senin yanina tasinayim desem sanirim buna evet demez gibi geliyor bana.Bilemiyorum..

Benim anladigim esim "bekar" bir hayat surmek istiyor.
Sorumsuz ve heyecan dolu..

Ve genc kadinlarla birlikte olmak..

Son düzenleme:
beni hayatinda istiyormus, bana elinden geldigince yardim edermis ( ornegin arabami tamir edermis vs) ama kari koca olamazmisiz..

o avrupa ya gidecekmis 3 ayligina tatile.planlari varmis vs..bana asik degilmis. beni seviyormus sadece..
14 yilimiz varsa varmis.Insanlarin duygulari degisiyormus.onunda bana olan duygulari degismis.

simdi ben ne yapmaliyim arkadaslar?(((((((

ben dun esimi aradim sehpam vardi tamir etmisti onu alicam baska bir seyi birakicam diye aradim. peki dedi. ruh hali iyiydi.
dedim en iyisi sen bugun isten cikinca beni ara bende gelirim.
bugun isten eve kosa kosa gelmis demekki beni aradi erkenden.ama ben iste idim acamadim.
sonra aradim gittim..

her gordugumde ben sariliyor merhaba diyordum..hic sarilmadim bu kez.
azicik oturdum..

oturdugum sure icinde bana maasinin arttigini vs vs hava atti. ( la havle vela kuvvet)

neyse, sonra yasliliktan konu acildi. bana beni hic endiselendirmiyor eda dedi.. sence ben 30 yasimdan simdi farklimiyimki demezmi:)))

oyle sasirdimki agzimdan ister istemez farklisin demek cikti:))

cunku gercekten farkli. 30 yasindaki hali ile 50 yasindaki hali nasil bir olacakki:)

neyse, ardindan bana benim ruhum genc dedi. yapmak istediklerim yapacaklarim hep beynim 30 yasinda dedi..
eh iyi dedim bende..

ben dedi kamerada kizimla konusurken bile o goruntume baktigimda gercek kendimi gormuyorum..sadece 30 yasinda genc bir adam goruyorum dedi:)))

ne desem bilemedim..

Son düzenleme:
adamcagiz bir fantazi hayat icinde sanirim:))

sunu soylemek istiyorum arkadaslar size, bugun onun evine giderken cok zorlandim..

ayaklarim geri geri gitti hep, ilk kez boyle bir sey yasadim..

istedigi yasamda genc ve cok guzel bir kadin, asiri para ve guc...

ben ise genc ve cok yakisikli bir erkek falan istemiyorum. ben evlilik kurumuna inaniyorum..

sadakate, vefa ya inaniyorum.

cok param olsunda istemiyorum. saglikli olmak istiyorum..

Haddim değil size akıl vermek. Büyüğümsünüz.
Alışkanlıklarınızı,sevginizi,saygınızı anlıyorum inanın.
Biraz kendi halinde bıraksanız onu,kendinizi özletseniz hani o zaman kıymetinizi bilir belki diye düşünüyorum.
Yok eğer dönmezse de onsuz devam edeceksiniz yolunuza demektir.

Ne demek rica ederim. Kucugumde olsaniz yorumunuz icin cok tesekkur ederim..

Aslinda kendi haline birakmistim 1 yil. Ne aradim ne sordum.. Sonra beni o aradi bosanalim diye..
Gerisinide buraya yazdim zaten..

Evet yine de dediginiz gibi kendi haline birakacagim..

O kadar alismiski, o kadar eminki ne olursa olsun ne sartta olursa olsun benim ona hep bagli olacagimi ve o'na her sartta bakacagimi dusunuyor..

O yuzden bu rahatligi.

AMa bunu nasil degistirecegimi bilemiyorum.. Sozlerimle olmayacagini biliyorum. Cunku ise yaramaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…