başından sonuna okudum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bence (lüften hakaret olarak almayın, böyle bir amacım yok) eşiniz tamamen dengesiz, zayıf kişilikli ve herkesin ağzına bakan biri.
80 yaşında akrabası olmayan, kendisine emeği geçmemiş bir teyzenin bile ağzına bakarak davranıyor.
evliliğiniz hakkında kararı eşiniz değil siz vereceksiniz.
ya tamam deyip yeni bir sayfa açacaksınız hayatınızda yada ne olursa olsun ben bu adamı seviyorum gerekirse herşeyi yaparım herşeye katlanırım diyerek devam edeceksiniz.
eşinizde sizin kararınıza uyacak bundan eminim. 14 sene daha böyle git-gel hayatı yaşamak mı istiyorsunuz yoksa kafam rahat kazanırım, gezer tozar keyfime bakarım mı?
biz ne kadar yorum yapsak nafile, kararı verecek ve uygulayacak sizsiniz...
kişi bilmiyorsa ne istediğini hem seni rezil eder hem kendini....
başından sonuna okudum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bence (lüften hakaret olarak almayın, böyle bir amacım yok) eşiniz tamamen dengesiz, zayıf kişilikli ve herkesin ağzına bakan biri.
80 yaşında akrabası olmayan, kendisine emeği geçmemiş bir teyzenin bile ağzına bakarak davranıyor.
evliliğiniz hakkında kararı eşiniz değil siz vereceksiniz.
ya tamam deyip yeni bir sayfa açacaksınız hayatınızda yada ne olursa olsun ben bu adamı seviyorum gerekirse herşeyi yaparım herşeye katlanırım diyerek devam edeceksiniz.
eşinizde sizin kararınıza uyacak bundan eminim. 14 sene daha böyle git-gel hayatı yaşamak mı istiyorsunuz yoksa kafam rahat kazanırım, gezer tozar keyfime bakarım mı?
biz ne kadar yorum yapsak nafile, kararı verecek ve uygulayacak sizsiniz...
Merhaba,
Esimle 14 yillik evliyiz. Cocugumuz yok. Ikimizde daha onceden evli idik.
Aramizdaki sorunlardan dolayi 2 yil once ayrildik..1 sene hic gorusmedik. Birbirimizi aramadik.
Gecen hafta esimden bir mesaj aldim. Bosanmak istedigini yaziyordu.Bulustuk. Konustuk. Bana beni hala cok sevdigini ama bana hala kizgin oldugunu soyledi.
Bosanmayi geciktirecegini soyledi..
Bana sarildiginda beni ozledigini hissettim. Arabamda sorun var. Onu tamir edecegini soyledi. Bende bugun aradim.Once bana ne var gibilerinden konustu. Iyi olup olmadigini sordugumda is yerinde sorun oldugunu ve arabami bu hafta sonu tamir edecegini soyledi.
Ama 3 dk sonra aradi ve istersen yarin gel dedi. peki dedim. Araba tamiri icin gerekli parcalari gidip alalim dedi. Gittik. Soguktu bana karsi ama telefon actigimda bana kaba davrandigi icin ozur diledi..
Bu sure zarfinda oyle aci cektimki sizlere anlatamam.
Esimi cok seviyorum. Ama ne yapacagimi hic bilmiyorum. Nasil davranmaliyim bilmiyorum.
Bana karsi olan bu kizginligini nasil geciririm bilmiyorum. Ailesi beni basindan beri istemediler. Cocuklarida oyle.
Ne olur bana yardim edin.Iki satir bile olsa yazin..
ne olursa olsun kopmak çok zor 1senede olsa ayrılık 2senede olsa sevgi olduğu sürece tekrar birbirinize şans vermelisiniz bence
Su yazdiginiz aklima takildi.. Yani neye karar verirsemmi esim uyacak demek istediniz?
şunu demek istemiştim; artık birbirimizi görmeyelim derseniz eşiniz uyar, senin yanına taşınayım herşeye baştan başlayalım derseniz yine eşiniz size uyar. ama her durumun artıları ve eksileri var.
eşiniz size somut bir cevap vermeyecek, karakterinde yok. verilen karara uyacaktır.
yani herşey sizin ne karar vereceğinize bağlı (bu benim fikrim)
Haddim değil size akıl vermek. Büyüğümsünüz.
Alışkanlıklarınızı,sevginizi,saygınızı anlıyorum inanın.
Biraz kendi halinde bıraksanız onu,kendinizi özletseniz hani o zaman kıymetinizi bilir belki diye düşünüyorum.
Yok eğer dönmezse de onsuz devam edeceksiniz yolunuza demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?