Rica ederim. Ne demek. Benden kucuk bile olsaniz. Her dusunceye saygim var benim.Konunuzu sonuna kadar okumadım. Sizden de küçüğüm saygısızlık etmek istemem ama başkalarının bu kadar etkisinde kalan ve her kendisini dolduran kişinin dolduruşuna göre size değişik tepkiler veren ve üstelik 50 küsur yaşında olan adamdan hala ne bekliyorsunuz ve niye siz ona karşı ne yapabilirim diye kendinizi bu kadar paralıyorsunuz ki. Ben işte bu konuyu anlamıyorum.
Evliliğinizin bu duruma gelmesinde elbette ki her ikinizinde hatası vardır, ikinizde masum değilsiniz peki eşiniz olacak kişi niye kendisini sizin kadar paralamıyor. Madem hasta, madem yalnız ve madem sizi bu kadar seviyor bırakamıyor bir adım atsın ve sizi tekrar kazansın. Ben zannetmiyorum ki 50 küsur yaşındaki bir adam evlatlarını düşünerek evliliğini yıksın veya çocuklarını düşünerek eşini yanından uzaklaştırsın.
Üzmeyin artık kendinizi bu kadar, olacak ise bırakın da birazda eşiniz çaba göstersin. Hasta olan o, yalnız olan o, çocukları sorunlu olan o. eee siz niye bu kadar düşüyorsunuz peşine.
eda hanım konunuzu okudum. bence sizde eşinizde birşeyleri düzeltmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı çözememişsiniz. ben eşinizle biraz ilgilenin derim. hergün bir bahane ile tel yada yyüzyüze görüşün derim. mesela bir gün yemek yapın götürün. başka bir gün yemek hazırlayıp eve davet edin. eski meseleleri deşmeyin. hatalar olmuş ama yolunuza bakın. bir akşam arayın durduk yere özledim seni sıkıldım yalnızlıktan falan deyin. başka bir akşam birşey sormak için arayın. ya şunu bulamadım falan. ne bileyim evde birşey bozuldu arabada şu sorun var gibi yardım isteyin. tabii bunları bunaltmadan yapın. her dk aramak şeklinde değilde ona ihtiyacınız varmış gibi hissettirin bşiraz. erkekler kadının kendisi ile ilgilenmesini de yardım istemesini de sever. çok canım sıkıldı beraber şuraya gidelim mi diye teklif götürün. sanki yeni tanışmışta flört ediyor gibi davranın biraz.
eski sorunları fazla konuşmayın. bazen üzerini örtmek en iyi çözümdür. umarım hakkınızda en iyisi ne ise o olur...
eda hanım konunuzu okudum. bence sizde eşinizde birşeyleri düzeltmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı çözememişsiniz. ben eşinizle biraz ilgilenin derim. hergün bir bahane ile tel yada yyüzyüze görüşün derim. mesela bir gün yemek yapın götürün. başka bir gün yemek hazırlayıp eve davet edin. eski meseleleri deşmeyin. hatalar olmuş ama yolunuza bakın. bir akşam arayın durduk yere özledim seni sıkıldım yalnızlıktan falan deyin. başka bir akşam birşey sormak için arayın. ya şunu bulamadım falan. ne bileyim evde birşey bozuldu arabada şu sorun var gibi yardım isteyin. tabii bunları bunaltmadan yapın. her dk aramak şeklinde değilde ona ihtiyacınız varmış gibi hissettirin bşiraz. erkekler kadının kendisi ile ilgilenmesini de yardım istemesini de sever. çok canım sıkıldı beraber şuraya gidelim mi diye teklif götürün. sanki yeni tanışmışta flört ediyor gibi davranın biraz.
eski sorunları fazla konuşmayın. bazen üzerini örtmek en iyi çözümdür. umarım hakkınızda en iyisi ne ise o olur...
edaca konunu başından beri takip ediyorum.
yorum da yapmıştım daha önce.
benim anladığım şu, bu adam seni seviyor.
seninle ailesi arasında kalmış.
çok yıpranmış. bir kolundan ailesi çekerken sen de öbür kolundan çekmişsin.
eşinin yapması gereken kesin tavır koymaktı.
yapamamış. çocuklarına ve annesine seni kabul ettirememiş.
onların seni istememesi normal.
evlendiğinizde küçüklermiş. ve üvey anne hiçbir çocuk istemez.
eşin çok hassas ve güçsüz biri.
ama seni seviyor. çıkış yolu bulamıyor.
buluyor da gücü ve cesareti yok.
şimdi bak, gerçekler ortaya çıkıyor. onlar da kendi hayatlarına doğru gidecekler ve hiç biri babayla uğraşmak istemeyecek.
çünkü zaten ona da kinliler.
bunu hem eşin hem çocuklar farketmeye başladı.
dengeler değişiyor hayatınızda.
tek bir çıkış yolunuz var, senin onu bulunduğu durumdan çekip çıkarman.
çocukları da annesini de bırakıp gerekiyorsa bir daha görüşmemeyi göze alıp
seninle yoluna devam etmesi gerekiyor.
çocukların, babalarının derdinden hasta olmasına bile aldırmayacak kadar vicdansız olmaya hakları yok.
ama dediğim gibi dengeler değişmek üzere.
size destek olacak kimseniz yokmu.
birilerinin iteklemesine cesaretlendirmesine ihtiyacı var.
esim face book ta kendini bekar yazmis ve igilendigi alan kadin. ve orda arkadaslarindan birine hayatini yola koymaya calistigini ve flort sitelerine baktigini yazmis..
ayrica 3 tanede o sitelerde begendigi bayanlarinda profil resimleri var..
benim face book hesabim olmadigi icin bilmiyordum..bana kendinin hesabi oldugunu ama sadece akrabalari ile temas icinde oldugunu ve ayda bir girdigini soylemisti..
hesap acip baktim.. profili herkese acik..
Tam anlamıyla saçmalamış, sanırım sizin onunla ilgilenmeniz de kendine güveninin artmasına sebep olmuş, facebook tan evlenebileceği kadın bulması zor büyük ihtimalle dolandırılır yada büyük hayal kırıklığına uğrar diye düşünüyorum tabii sonra size dönebilir malesef o zaman da çok geç olacaktır.
Selamlar ablacım
Öncelikle elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyorsan sürekli dua et
Sana ilaç olarak önerebiliceğim daha iyi bi yol tanımıyorum
Sonrasında izle ve gör
Herşeyin gönlünce hayırlısı olması dileğiyle
Selam Duru kardesim, Surekli dua ediyorum..
Sagolasin iyi dileklerin icin.Allah senin yuzunu hep ama hep guldursun ablacim.
Bir sey sorucam, belirli bir dua varmi mesela es icin okunan.. Veya hangi dualari okuyabilirim?
Yardimci olurmusun canim?
Amin ablam..
Eş için belirli bir dua bilmiyorum fakat Kuranda geçen bütün sureleri okuyabilirsin.
Hep içim sıkılınca Yasin okurdum ben mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?