Evliligim icin cok aci cekiyorum.

eda hanım konunuzu okudum. bence sizde eşinizde birşeyleri düzeltmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı çözememişsiniz. ben eşinizle biraz ilgilenin derim. hergün bir bahane ile tel yada yyüzyüze görüşün derim. mesela bir gün yemek yapın götürün. başka bir gün yemek hazırlayıp eve davet edin. eski meseleleri deşmeyin. hatalar olmuş ama yolunuza bakın. bir akşam arayın durduk yere özledim seni sıkıldım yalnızlıktan falan deyin. başka bir akşam birşey sormak için arayın. ya şunu bulamadım falan. ne bileyim evde birşey bozuldu arabada şu sorun var gibi yardım isteyin. tabii bunları bunaltmadan yapın. her dk aramak şeklinde değilde ona ihtiyacınız varmış gibi hissettirin bşiraz. erkekler kadının kendisi ile ilgilenmesini de yardım istemesini de sever. çok canım sıkıldı beraber şuraya gidelim mi diye teklif götürün. sanki yeni tanışmışta flört ediyor gibi davranın biraz.
eski sorunları fazla konuşmayın. bazen üzerini örtmek en iyi çözümdür. umarım hakkınızda en iyisi ne ise o olur...

Rica ederim. Ne demek. Benden kucuk bile olsaniz. Her dusunceye saygim var benim.
Ayrica oyle guzel yazmissinizki. Son gunlerde ben de ayni seyleri dusunuyordum..

Haklisiniz hep kendimi paralayan ben oldum. O da seyretti..

Sanirim oylesine eminki benim her sartta onu kabul edecegimden... O kadar simardiki...Havalarda geziniyor.

Yazdiklarinizda gercek payi cok..

Dogru durust tanimadigi yasli bir kadinin ne diyeceginden endiselenen ve beni itekleyen bir adamdan ben hala ne bekliyorum diyorum bende..

Sagolun kardesim..Allah herseyi gonlunuze gore versin.. Cok dogru yazmissiniz..

Bende artik sona gelmeye basladim..

Limitimi coktan asti..
Bosamak istiyorsa buyursun bosasin diyecegim artik..

Benim icin en onemli sey gucumu yeniden kazanabilmek..

Tekrar cok tesekkur ederim..

veya cocuklari beni istemiyormus diye beni itekleyen yine o..

benim cocuklarim o'nu istemese idi ben bir dengeyi mutlaka kurmak icin elimden geleni yapardim.
esim ise kilini bile kipirdatmadi..
hep kacti , hep arka planda oynadi..sorunlarla yuzlesmektense saklanmayi tercih etti..

ilgileniyorum inanin.. her gun aramiyorum.. arada ariyorum..bo gmamaya calisiyorum.
ne yaptigi belli degil blackcat arkadasim, once bosanalim diyor sonra askim diye asiklar gunumu kutluyor sonra yeniden degisiyor..

bir yere gitmek istedigimi belirttim ama istemiyor cikmak.. bahaneler buluyor gitmemek icin..

flort etmeye calistigimda ise geriliyor gibi bir halde..

bana yemeklerini ozledim dedi, sevdigi yemegi yaptim goturdum..hosuna gitti..

sonra yine degisti.. ben artik isin icinden cikamiyorum..

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim yorumunuz icin.. allah razi olsun..insallah hersey iyi olur..
ama artik bunaliyorum..

hani canima tak dedi derler ya.. benimde canima tak dedi..

bana yasadigimiz sehirde benim gibisini bulamamis belki baska sehirde vardir diyor...demekki aramis.

siz bundan ne anlarsiniz?

bence ben baska birini ariyorum diyor! bilmiyorum yaniliyormuyum.?

bana hayatinda kimse olmadigini soyluyor. hatta inanmiyorsam komsuna bile sorabilirmisim..

acaba diyorum nette mi biri var? iste aklima bir suru sey geliyor..

edaca konunu başından beri takip ediyorum.
yorum da yapmıştım daha önce.

benim anladığım şu, bu adam seni seviyor.
seninle ailesi arasında kalmış.
çok yıpranmış. bir kolundan ailesi çekerken sen de öbür kolundan çekmişsin.
eşinin yapması gereken kesin tavır koymaktı.
yapamamış. çocuklarına ve annesine seni kabul ettirememiş.
onların seni istememesi normal.
evlendiğinizde küçüklermiş. ve üvey anne hiçbir çocuk istemez.
eşin çok hassas ve güçsüz biri.
ama seni seviyor. çıkış yolu bulamıyor.
buluyor da gücü ve cesareti yok.

şimdi bak, gerçekler ortaya çıkıyor. onlar da kendi hayatlarına doğru gidecekler ve hiç biri babayla uğraşmak istemeyecek.
çünkü zaten ona da kinliler.
bunu hem eşin hem çocuklar farketmeye başladı.
dengeler değişiyor hayatınızda.

tek bir çıkış yolunuz var, senin onu bulunduğu durumdan çekip çıkarman.
çocukları da annesini de bırakıp gerekiyorsa bir daha görüşmemeyi göze alıp
seninle yoluna devam etmesi gerekiyor.
çocukların, babalarının derdinden hasta olmasına bile aldırmayacak kadar vicdansız olmaya hakları yok.

ama dediğim gibi dengeler değişmek üzere.
size destek olacak kimseniz yokmu.
birilerinin iteklemesine cesaretlendirmesine ihtiyacı var.

cok sagol rouges arkadasim.yorumun icin cok tesekkur ederim..

bize destek olacak kimse yok..

bende bu durumdan nasil cekip cikaririm bilmiyorum..
cocuklarini ve annesini birakmaz. birakmasinida gercekten tum kalbimle soyluyorum bende istemem..

benim amacim hic bir zaman onu cocuklarindan ayirmak degildi..ama oyle seyler yaptilarki ben o cocuklarla nasil basa cikacagimi bir turlu bilemedim..
uzaktan belki kolay gibi gelebilir ama akil sagligi yerinde olmayan cocuklarla ugrasmak gercekten zor ve ben bu konuda uzman degildim..

rougescim, ben diyorumki madem esim bana artik asik degil, madem beni ilk gordugunde beni hayatinda istedi ama bosanmak istedigini soyledi mademki cocuklari vs beni istemiyor.. bende bu istenmiyen cevrede 14 senedir yasamaktan biktim usandim..

benim cocuklarim esime hic bir tavir almadigi halde onun cocuklarinin bize bunlari yapmasina izin vermemeliydi..

sagol rougescim, allah gonlune gore versin.. allah yuzunu hep guldursun..

Son düzenleme:
esim face book ta kendini bekar yazmis ve igilendigi alan kadin. ve orda arkadaslarindan birine hayatini yola koymaya calistigini ve flort sitelerine baktigini yazmis..
ayrica 3 tanede o sitelerde begendigi bayanlarinda profil resimleri var..

benim face book hesabim olmadigi icin bilmiyordum..bana kendinin hesabi oldugunu ama sadece akrabalari ile temas icinde oldugunu ve ayda bir girdigini soylemisti..

hesap acip baktim.. profili herkese acik..

Hic cekinmiyor demekki..
Ayrica ne kadar benimle olmasada esim evli bir adam.. Bekar degilki..

Kagit uzerinde bile olsa evli bir adam..

Tam anlamıyla saçmalamış, sanırım sizin onunla ilgilenmeniz de kendine güveninin artmasına sebep olmuş, facebook tan evlenebileceği kadın bulması zor büyük ihtimalle dolandırılır yada büyük hayal kırıklığına uğrar diye düşünüyorum tabii sonra size dönebilir malesef o zaman da çok geç olacaktır.

Selamlar ablacım
Öncelikle elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyorsan sürekli dua et
Sana ilaç olarak önerebiliceğim daha iyi bi yol tanımıyorum
Sonrasında izle ve gör
Herşeyin gönlünce hayırlısı olması dileğiyle

Evet sanirim oyle. Ben ilgilendikce o havalarda.

Dogru dediniz, f/b gibi bir yerde es bulunmaz.

Sagolun arkadasim.Allah razi olsun.

Selam Duru kardesim, Surekli dua ediyorum..
Sagolasin iyi dileklerin icin.Allah senin yuzunu hep ama hep guldursun ablacim.

Bir sey sorucam, belirli bir dua varmi mesela es icin okunan.. Veya hangi dualari okuyabilirim?
Yardimci olurmusun canim?

Selam Duru kardesim, Surekli dua ediyorum..
Sagolasin iyi dileklerin icin.Allah senin yuzunu hep ama hep guldursun ablacim.

Bir sey sorucam, belirli bir dua varmi mesela es icin okunan.. Veya hangi dualari okuyabilirim?
Yardimci olurmusun canim?

Amin ablam..
Eş için belirli bir dua bilmiyorum fakat Kuranda geçen bütün sureleri okuyabilirsin.
Hep içim sıkılınca Yasin okurdum ben mesela

Son düzenleme:
Bir turlu cozemiyorum neden bu profili herkese acik ve herkes esimin kagit uzerinde bile olsa evli oldugunu listesindeki herkes bildigi halde kendini bekar diye yazmasi ve oralarda kadin aramasina hic anlam veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…