Evliligim icin cok aci cekiyorum.

Zor durum..

ya eşınız sızden kopuyor yenı ılışkıler arıyor kendıne
sızı unumaya çalışıyor

yada sızı kıskandırmak ıçın yapıyor bunları
arkadaşına öyle yazması bı tuhaf zaten
sızın görmenızı ve tepkı vermenızı beklıyor olabılır :26:
klasık erkek tıpı :26:

Ama araya çok fazla zaman gırmış
sence hala bı umut var mı?
herşey eskısı gıbı olur mu acaba :26:

Bende artik hic bir sey bilmiyorum kafanereyebizoraya arkadasim..

Tesekkur ederim yorumunuz icin..Allah razi olsun.

Aslinda bende sizin gibi dusundum.. Belkide benim o'nu takip edecegimi dusunurek yapmista olabilir..

Dun aksam esime ugradim.Ugrayacagimi biliyordu.Bir sey birakacaktim.

Yemek hazirliyordu.. Lutfen yemegini hazirla ben kalmicam zaten dedim..
Yok kal sorun degil dedi.. 5 dakika sonra bana yemege kalirmisin dedi. Peki dedim.

Yaptigi yemekte benim sevdigim yemek.. Yinede hic belli etmedi. Ve sanki kendi o yemegi istemis gibi yapti..

Yedik. Sohbet ettik.
Giderken ben bana sevdigim bazi icecekleri var onlardan verdi..
Ama hala soguk bana karsi.
Ya bu adam ne yaptigini bilmiyor. Yada ben bir turlu ne yapmak istedigini anlamiyorum..

Son düzenleme:
Belkide sadece arkadas olarak kalmak istiyordur..
Beni seviyor ama bana asik degil ya..

Eglenmek ,heyecan ariyormus profilinde oyle yaziyor..

boşver sen onun profılınde yazanları

bence bu adam ne arkadaş kalmak ıstıyor ne de sana aşık

sadece kafası karışık
aslında zamanla kafasında kı sorunları hallederdı
ama ıkı sene geçmış canım hala ne sorunu bu

bence karşına al konuş
ne yapmaya çalışıyomuş bakalım
derdı neymış

derdi beni hayatinda istiyormus ama aramizda cok sorunlar yasanmis ve bana asik degilmis dedigim gibi.
bu yuzden bana hayatimda kal, gitme bir yere ama hepsi bu kadar diyor anladigim kadari ile..
ama ayni zamandada bana sevgililer gununde askim kutlu olsun sevgililer gunun diye mesaj atiyor..

dedim ya cozemiyorum..sanirim ne istedigini bilmiyor...

kusura bakma ama ne dengesız adam bu yaa
dedığım gıbı ben olsam alır karşıma konuşurdum
ya hayatımdan çıkmasını yada ılışkımıze devam etmemızın gerektığını söylerdım
böyle olmaz kııı

Eşimden boşandım ikiyıl oldu benden çok sıkıldıgını ve arılmak istedigini söyledi evde yirmi gün kadar dayandım gitmedim ve lojmanı boşaltacagını eşyamı toplayıp babamın evine gitmemi istedi ozamanlar beni aldatacagını hiç düşünmemiştim ama sonradan bir kızla görüştügünü duydum telefonla daha sonra boşanma davası açtım ve boşandık 2 tane oglum var benimle birlikteler babalarına vermedim eşim boşanmadan 1 ay önce beni yemege çagırdı ve dışarda çocuklarımla yemek yedik o gün bana çokpişman oldugunu ve çocuklar için tekrar bir araya gelmemizin iyi olacagını söyledi kabul etmedim bana beni seviyorsan gel çocukları bahane etme dedim ve boşandık o aralar aramız çok kötü degildi bu süreç içinde ev hanımıyken işe girdim ve şu anda önemli bir yerin sorumlulugu bana ait çocukların babası ben işe girince bana daha farklı davranmaya başladı kendime daha çok güveniyor daha çok kendime bakıyorum yenilerde arabamı aldım herşey çok güzel gidiyorken geçen haftalarda nişanlandıgını duydum ve çokkötü dönemden geçtim arkadaşlarımın ve aileminde destegiyle biraz daha iyim oglarımın pskolojisinin bozulmasından çokkorkuyorum bana sürekli babalarının başkasıyla olmasını istemediklerini ve onu kaybetmekten korkuyoruz demeleri benim çok canımı sıkıyor ne yapacagımı bilmiyorum aslında bende çokkötüyüm hala hazmedemiyorum ben bunu haketmedigimi biliyorum vijdan olarak rahatım çünki anne ve eş olarak bütün görevimi eksizsiz yerine getirdigimi ben degil beni tanıyan herkes söylüyordu bukonuda rahatım ama fikirlere yorumlara ihtiyacımvar yardım istiyorum

Konustum iste.. Bana onlari soyledi..

Bakalim ileride gunler ne gosterecek..
Erkekler evliliklerini hic dusunmeden silebiliyorlar. Sonrasinda cok pisman olsalarda..
Sagol arkadasim.. Tesekkur ederim yorumun icin..

Beni kirmak sanki hosuna gidiyor ama ayni zamanda yardima ihtiyacim oldugunda yardim ediyor..

Sanirim beraberligimizi arkadasliga cevirmeye calisiyor..

Aslinda beni biraktigi icin de cok mutlu degil. Ve vicdan muhasebesinde..

ıstersen bunu ayrı bi konu olarak ac canım cünkü konu sahibi için ayıp olurr..
ama yinede sorarsan bosver gitsin hayatını yasamaya devam et...
aferin sana evhanımlığından nerelere gelmişsin...

ıstersen bunu ayrı bi konu olarak ac canım cünkü konu sahibi için ayıp olurr..
ama yinede sorarsan bosver gitsin hayatını yasamaya devam et...
aferin sana evhanımlığından nerelere gelmişsin...

Sorun olmazda sadece cevaplar karisir:)

Bende ayni dusuncedeyim sizi tebrik ederim.Is bulmaniz ayaklarinizin ustunde durmaniz..
Yolunuz acik olsun arkadasim..

Esim ile beraberken cocuklarindan biri geldi.

Guya bana cocuklarim bizi beraber gormek istemiyor demisti.Ama cocugu gelince benimde kalmami istedi..

Beni gorunce cok sasirdi ama yinede bir sey yapmadi cocuk. Ben de selamladim ve hatrini sordum.. Esim biraz paniklesede once sonra rahatladi.. Oturduk, sohbet ettik.
Yinede esim cok dikkatli idi bana davranislarinda.

Davranis sekli ise Eda beni gormeye geldi, aramizda birsey yok sadece arkadasca gibi bir izlenim vermeye calisti..

Son düzenleme:
başından sonuna okudum.

Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bence (lüften hakaret olarak almayın, böyle bir amacım yok) eşiniz tamamen dengesiz, zayıf kişilikli ve herkesin ağzına bakan biri.

80 yaşında akrabası olmayan, kendisine emeği geçmemiş bir teyzenin bile ağzına bakarak davranıyor.

evliliğiniz hakkında kararı eşiniz değil siz vereceksiniz.

ya tamam deyip yeni bir sayfa açacaksınız hayatınızda yada ne olursa olsun ben bu adamı seviyorum gerekirse herşeyi yaparım herşeye katlanırım diyerek devam edeceksiniz.

eşinizde sizin kararınıza uyacak bundan eminim. 14 sene daha böyle git-gel hayatı yaşamak mı istiyorsunuz yoksa kafam rahat kazanırım, gezer tozar keyfime bakarım mı?

biz ne kadar yorum yapsak nafile, kararı verecek ve uygulayacak sizsiniz...

kişi bilmiyorsa ne istediğini hem seni rezil eder hem kendini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…