Zor durum..
ya eşınız sızden kopuyor yenı ılışkıler arıyor kendıne
sızı unumaya çalışıyor
yada sızı kıskandırmak ıçın yapıyor bunları
arkadaşına öyle yazması bı tuhaf zaten
sızın görmenızı ve tepkı vermenızı beklıyor olabılır :26:
klasık erkek tıpı :26:
Ama araya çok fazla zaman gırmış
sence hala bı umut var mı?
herşey eskısı gıbı olur mu acaba :26:
Zor durum..
ya eşınız sızden kopuyor yenı ılışkıler arıyor kendıne
sızı unumaya çalışıyor
yada sızı kıskandırmak ıçın yapıyor bunları
arkadaşına öyle yazması bı tuhaf zaten
sızın görmenızı ve tepkı vermenızı beklıyor olabılır :26:
klasık erkek tıpı :26:
Ama araya çok fazla zaman gırmış
sence hala bı umut var mı?
herşey eskısı gıbı olur mu acaba :26:
boşver sen onun profılınde yazanları
bence bu adam ne arkadaş kalmak ıstıyor ne de sana aşık
sadece kafası karışık
aslında zamanla kafasında kı sorunları hallederdı
ama ıkı sene geçmış canım hala ne sorunu bu
bence karşına al konuş
ne yapmaya çalışıyomuş bakalım
derdı neymış
derdi beni hayatinda istiyormus ama aramizda cok sorunlar yasanmis ve bana asik degilmis dedigim gibi.
bu yuzden bana hayatimda kal, gitme bir yere ama hepsi bu kadar diyor anladigim kadari ile..
ama ayni zamandada bana sevgililer gununde askim kutlu olsun sevgililer gunun diye mesaj atiyor..
dedim ya cozemiyorum..sanirim ne istedigini bilmiyor...
kusura bakma ama ne dengesız adam bu yaa
dedığım gıbı ben olsam alır karşıma konuşurdum
ya hayatımdan çıkmasını yada ılışkımıze devam etmemızın gerektığını söylerdım
böyle olmaz kııı
Eşimden boşandım ikiyıl oldu benden çok sıkıldıgını ve arılmak istedigini söyledi evde yirmi gün kadar dayandım gitmedim ve lojmanı boşaltacagını eşyamı toplayıp babamın evine gitmemi istedi ozamanlar beni aldatacagını hiç düşünmemiştim ama sonradan bir kızla görüştügünü duydum telefonla daha sonra boşanma davası açtım ve boşandık 2 tane oglum var benimle birlikteler babalarına vermedim eşim boşanmadan 1 ay önce beni yemege çagırdı ve dışarda çocuklarımla yemek yedik o gün bana çokpişman oldugunu ve çocuklar için tekrar bir araya gelmemizin iyi olacagını söyledi kabul etmedim bana beni seviyorsan gel çocukları bahane etme dedim ve boşandık o aralar aramız çok kötü degildi bu süreç içinde ev hanımıyken işe girdim ve şu anda önemli bir yerin sorumlulugu bana ait çocukların babası ben işe girince bana daha farklı davranmaya başladı kendime daha çok güveniyor daha çok kendime bakıyorum yenilerde arabamı aldım herşey çok güzel gidiyorken geçen haftalarda nişanlandıgını duydum ve çokkötü dönemden geçtim arkadaşlarımın ve aileminde destegiyle biraz daha iyim oglarımın pskolojisinin bozulmasından çokkorkuyorum bana sürekli babalarının başkasıyla olmasını istemediklerini ve onu kaybetmekten korkuyoruz demeleri benim çok canımı sıkıyor ne yapacagımı bilmiyorum aslında bende çokkötüyüm hala hazmedemiyorum ben bunu haketmedigimi biliyorum vijdan olarak rahatım çünki anne ve eş olarak bütün görevimi eksizsiz yerine getirdigimi ben degil beni tanıyan herkes söylüyordu bukonuda rahatım ama fikirlere yorumlara ihtiyacımvar yardım istiyorum
ıstersen bunu ayrı bi konu olarak ac canım cünkü konu sahibi için ayıp olurr..
ama yinede sorarsan bosver gitsin hayatını yasamaya devam et...
aferin sana evhanımlığından nerelere gelmişsin...
derdi beni hayatinda istiyormus ama aramizda cok sorunlar yasanmis ve bana asik degilmis dedigim gibi.
bu yuzden bana hayatimda kal, gitme bir yere ama hepsi bu kadar diyor anladigim kadari ile..
ama ayni zamandada bana sevgililer gununde askim kutlu olsun sevgililer gunun diye mesaj atiyor..
dedim ya cozemiyorum..sanirim ne istedigini bilmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?