evliliğim krizde nedeni komik ama durum ciddi

kızlar kilo problemi varsa eşinizin bu konuyu okutun yarın diyete başlasın

Şimdi hem kilo verdiği için küçük hüsamettin meydana çıkmıştır hem de adam zayiflayinca daha atik olmuştur önceden kilodan ister istemez hızlı davranamaz ilişki esnasında ıstlar pıstlar ya hani kilolu insanlar uleyn amma sacmalattirdin beni konu sahibi aksam aksam

Diğer konularda 11 yıllik evliyim yazmışsınız burda 1o yil.neden buna takildiysam

Doktorlar genelde göbeğin penisi 2-3 santim kadar yuttuğunu söyler ama o da en fazla. 2 santim fark etse bile ne olacak siz 5-6 diyorsunuz şaka gibi. Sizin canınızın yanması için bu organın toplam kaç cm olması lazım ki? Minyonum diyorsunuz, 17'nin üstü acıtır acıtırsa. 12 santimlik penis nasıl 17 santim olabiliyor?

Yani alisirsuniz bence ya adamda okuz olmasin aciyo diyosaniz aciyodur yani. Yavas yavas alistirsin yeni boyuta. Ilk gunlerimiz gibi dusun anla beni de.

Ya saçmalamasan ya boşanacakmış başka derdiniz mi yok ya ..

Boy can yakar mi ya bence boyda sıkıntı yoktur genislerse acitir.

Yani ne desem bilemedim.. Kendini kasmazsan canın acımaz diye düşünüyorum. Senin durumun psikolojik, kafaya taktığın için canın yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…