Evliliğim mi gururum mu? Lütfen bana bir akıl verin

O askerdeyse sen de gurbettesin. Onunla evlenip hic tanimadigin alisik olmadigin bir yerde yasamaya calisiyorsun ustelik yalniz basina. O sana destek olmali.

Reactions: anu
Sen bosanma kelimesini agzina alma ama dik dur. Hakliyken de kimseden asla ozur dileme. Sonra ömrunun sonuna kadar özür dileyen taraf olursun.
Aynen aynen. Haksiz degilsin ki susasin. Kocanda azicik kafasini calistirsin hakliyi haksizi bulsun.

Hakli olsan bile özür diliycek sensin sen küçüksün annem bi kin tutarsa böyle devam etmez dedi. Bende lafimin arkasindayim dilemiycem dedim o zaman arama beni özür dileyene kadar dedi sabahtan beri aramiyorum esimde aramazsa napcam bilmiyorum

Böyle çaresiz moduna girersen işin zor canim. Burdan insanlarin karakterlerini duzeltemiyoruz malesef. Sadece tavsiye veriyoruz. Ve emin ol bunlar yasanilan tecrubelerden sonra altin degerinde. Ben de yeni evliyken cok zor zamanlar gecirdim. Ama hep dik durdum. Ben de ailemin rizasi olmadan evlendim kv beni cok ezmeye calisti ama beceremedi cunku ben lafimi esirgemem hatta bazen susmak bile en iyi cevaptir. Senin ailen olmayabilir. Ama unutma Allah buyuk. Kimseye kendini ezdirme. Ozur dilemedin diye senden bosanacaksa hic durmasin zaten.

Gidersem bir daha dönmiycegimi biliyo o yüzden lafta kaliyo bosarim demesi. Peki simdi siz esinizle araniz nasil?

Bence, sakınn özürr falan dilemee. Annesi arayıp Özür dileyecek asıl, herkes haddini bilsin bi zahmet

Her kavgaya anasını karıştıran erkek tipide yeni trend sanırsam..O ne yaaa askerde bile arayip anasina karısınımı şikayet ediyor ne ayip.Kocaniz garip anası ondan garip.Sanki çocuk var karşısında azarlayacak.
Ben olsam özür dilemezdim aksine ikili iliskiye karıştığı için özür beklerdim...

Hicbir sey yapmayacaksin. Bekleyeceksin. O paşa papaşa geri donecek. Sonunda da anlayacak ki sen ezilmeyeceksin.

Esimin annesine beni sikayet etmesi hata ama annesininde arayip onlari dememesi taraf tutmamasi gerekirdi. Kayınpederim esimle konusmuyormus karinla kavga edip buraya yetistirme git karinla barış öyle beni ara demiş. Anneside ayni sekilde davrabilirdi

Adam akıllıymıs..Olgun bir insanın yapması gereken davranışı sergilemiş...

Hmn kavga edıp ayrılıgı dile getrmk nedir madem barışacaksın yazık degıl mı daha 9 aylık dıyosun . Böyle böyle tükenir gıder bişeyler

Hmn kavga edıp ayrılıgı dile getrmk nedir madem barışacaksın yazık degıl mı daha 9 aylık dıyosun . Böyle böyle tükenir gıder bişeyler

Kaç kere hem güzel bi dille hemde anlayacaği bi dilde konustum ama anlamak isine gelmiyo. Esimin bu davranislari beni kendinden uzaklastirmaya basladi bile. Sabahtan beri aramadim whatsappta arkdaslarla grup acmistik arada yaziyorlar bende cevap yaziyorum hic bi sey yokmus gibi girip bakiyo yazismalara ama hic bi sey demiyor...

Inat ediyor akli sira. Hic taviz verme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…