İşte sırf bu yüzden kaçarak evlenilmesine karşıyım kızı ezdikce eziyorlar nasıl olsa dönemez mantığı ile. Neyse konuya dönecek olursak sen ne yaptın da Özür bekleniyor ki? Senin eşinle olan kavgana kv nane olmuş birde sen mi alttan alcan yok daha neler. Eğer birkere egilirsen hep üstüne gelir bunlar ben sana deyim.Eşimle 5 yıllık flört döneminden sonra (bazı olaylardan dolayı) kaçarak evlendik. 9 aydır evliyim ve eşim askerde. Eşim askere gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz. Bir kaç kere boşanma eşiğine geldik ve artık sabrım kalmadığı için tamam istiyorsan bitsin diyordum. 3 gün önce kıskançlık yüzünden gene kavga ettik gene bitme derecesine geldi bende tamam bitsin dedim. O ara biraz isim vardı ben işimi yapana kadar annesini aramış ne dediyse artık tam işim bitti aradı. Yavrum kuzum diyen bi anda ismimle hitap etmeye basladı ben annem demeye devam ettim kocanla kavga etmişiniz diye ağzımı yoklarken ben olay büyümesin barışırız zaten diye evet tartıştık ama önemli değil derken annesi hemen o erkek her zaman bir adım öndedir sen çeneni kapatıcaksın demeye başladı. Bi kaç dakika o şekilde konuştuk sonra suratıma kapattı. Gece eşim aradı öyle böyle derken barıştık. Dün aksamdan beri annemi ara özür dile diyor. Bende aramıycam diye inat ettim o zaman arayip özür dileyene kadar arama dedi bende olur dedim kaç saattir bi msj bile atmadı.Acaba arasam mı bilemedim siz olsanız napardınız??
nasıl yani noldu kiHerkese cok tesekur ederim ama bitti ayrildik
Herkese cok tesekur ederim ama bitti ayrildik
Noldu son durum nedir?Herkese cok tesekur ederim ama bitti ayrildik
Aksam buraya yazdiktan sonra telefonu kapattim annesi ablasi kendisi defalarca aramis. En son komsu geldi telefonu bi ac bi sey dicekmis sonra gene istedigini yap diye bu saate kadar konustu ozur diledi defalarca. Ve aglamis sesi cok kotuydu. Ama bilmiyorum guvenebilir miyim sozlerine emin degilim
Ara boşanacağında yok bari evliliği güzel kıl kendine yada arama kavga edecek konu bulursunuz 2gün sonra bu inatlaşma zıtlaşma varken sizdeEşimle 5 yıllık flört döneminden sonra (bazı olaylardan dolayı) kaçarak evlendik. 9 aydır evliyim ve eşim askerde. Eşim askere gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz. Bir kaç kere boşanma eşiğine geldik ve artık sabrım kalmadığı için tamam istiyorsan bitsin diyordum. 3 gün önce kıskançlık yüzünden gene kavga ettik gene bitme derecesine geldi bende tamam bitsin dedim. O ara biraz isim vardı ben işimi yapana kadar annesini aramış ne dediyse artık tam işim bitti aradı. Yavrum kuzum diyen bi anda ismimle hitap etmeye basladı ben annem demeye devam ettim kocanla kavga etmişiniz diye ağzımı yoklarken ben olay büyümesin barışırız zaten diye evet tartıştık ama önemli değil derken annesi hemen o erkek her zaman bir adım öndedir sen çeneni kapatıcaksın demeye başladı. Bi kaç dakika o şekilde konuştuk sonra suratıma kapattı. Gece eşim aradı öyle böyle derken barıştık. Dün aksamdan beri annemi ara özür dile diyor. Bende aramıycam diye inat ettim o zaman arayip özür dileyene kadar arama dedi bende olur dedim kaç saattir bi msj bile atmadı.Acaba arasam mı bilemedim siz olsanız napardınız??
Yesss, gördün mu bak bos atiyor seninki demistik :))
Gitmiycegimden emindi ama yanildi bi kac saat ulasamayinca anlayabildi. Ve ben annesini arayip oglunuza cenesini kapacak bi gelin bulursunuz dedim onu diyince bi anda rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?