Evliliğim mi gururum mu? Lütfen bana bir akıl verin

özür dile yada dileme diye bi öneride bulunamam ama sana şunu söyliyeyim askerlik psikolojisi çok farklıdır nasıl ki bizim regl dönemimizde sıkıntılarımız artar askerdeyken erkekler de öyledir

İşte sırf bu yüzden kaçarak evlenilmesine karşıyım kızı ezdikce eziyorlar nasıl olsa dönemez mantığı ile. Neyse konuya dönecek olursak sen ne yaptın da Özür bekleniyor ki? Senin eşinle olan kavgana kv nane olmuş birde sen mi alttan alcan yok daha neler. Eğer birkere egilirsen hep üstüne gelir bunlar ben sana deyim.

Yav arayın konuşun kadınla illaki özür dilerim kelimesini kullanmak mı gerek muhtemelen gerçekten çemkirşsinizdir kadına .kadınıda zaten oğlu arayıp nasıl doldurmuşturki oda size patlamıştır.arayıp özür ifadesi kullanmadan konuşun.oğlunla konuştuk hallettik bende size sizde bana çıkıştınız ama malum bu konular üzüyor beni diyin.ayrıca şu kızı ile ilgili anlattığınız meseleyide bağırıp çağırmadan sakin sakin yüzünr söyleyin kızına böyle söylüyodun bana neden farklı konuşuyodun diyin .en sonda güzellikle kapatın .boşverin olur böyle şeyler falan diyin laf salatası yapın işte

Artık bide özür dilersen daha ne diyim sana bilmemki.Asıl onların senden özür dilemesi gerek.

En iyisini yaptın kaynana karışıyorsa o iş yürümez zaten eziyorlar seni ikisi bir olmuş kıyamam sana sakın kendini ezdirme güzelim en değerli sensin onlar kendine baksın anasıyla mutlu olsun sende yoluna bak derim ben

Reactions: anu
İyi de niye özür dileyecekmişsin anlamadım. Ne yani hem burnunu sokacak kaynana hem üstü kapalı şekilde kendini ezdireceksin diyecek hem de özür bekleyecek.

Ay şu kaynanalar var ya ne sanıyorlar kendilerini ya valide sultan filan mı ona keza erkekler de şehzade filan sanıyolar kendilerini. Benim eşimde de vardı ilk zamanlar ailesine karşı sonsuz ve gereksiz bir saygı beklentisi..Birgün dedim ki ne yapayım daha fazla secde mi edeyim dedim,evet secde edeceksin onlara dedi ve o gün evi başına yıktım desem yeridir o günden beri artık ağzını açamıyo,nasıl istiyosam öyle davranıyorum ailesine tabi saygısızlık yapmıyorum ama ekstra bir yaklaşımım da yok..

Son olarak şunu diyeyim; hataniz yoksa haksizmis gibi özür dilemeyin bence..

Aksam buraya yazdiktan sonra telefonu kapattim annesi ablasi kendisi defalarca aramis. En son komsu geldi telefonu bi ac bi sey dicekmis sonra gene istedigini yap diye bu saate kadar konustu ozur diledi defalarca. Ve aglamis sesi cok kotuydu. Ama bilmiyorum guvenebilir miyim sozlerine emin degilim

Aksam buraya yazdiktan sonra telefonu kapattim annesi ablasi kendisi defalarca aramis. En son komsu geldi telefonu bi ac bi sey dicekmis sonra gene istedigini yap diye bu saate kadar konustu ozur diledi defalarca. Ve aglamis sesi cok kotuydu. Ama bilmiyorum guvenebilir miyim sozlerine emin degilim

Yesss, gördün mu bak bos atiyor seninki demistik :))

Ara boşanacağında yok bari evliliği güzel kıl kendine yada arama kavga edecek konu bulursunuz 2gün sonra bu inatlaşma zıtlaşma varken sizde

Ara özür dileme. Bak biz barıştık siz arada kotü olmayın de.

Askerdeki insanin üzerine bu kadar gidilmez.zaten stresli çocuk birde gözünden uzak eşinin derdine düşüyor. Biraz alttan alin konu sahibi.
Ama kaynana ne alaka o ayrı

Gitmiycegimden emindi ama yanildi bi kac saat ulasamayinca anlayabildi. Ve ben annesini arayip oglunuza cenesini kapacak bi gelin bulursunuz dedim onu diyince bi anda rahatladim

Iyi olmus aglasin.
Simdi kozlar senin eline gecti, iyi kullanirsan bir daha ezemez seni
Onun seni terk edebilecegi de yok kendince manipule etmeye calisiyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…