Evliliğim mi gururum mu? Lütfen bana bir akıl verin

Bende eşimle kavga ettiğimde boşanma konusunda dem vurur. Barışınca unutur gider hiç söylememiş gibi.. ama anneyi babayı katmayız hiç... ailesine eşimden habersiz konuyu açtm babası da annesi de kız kardeşi de beni haklı buldu. Biz onunla konuşuruz kızım sen kendini üzme dediler. Yani demem o ki çok üzücü bi durum seni çok iyi anlıyorum. Ama eşine şunu söyle. Biz kavga ederiz. Barışırız karı kocayız. Her kavga da olan şeyi anneye şikayet etmekte neymiş? Bak şimdi annenle aram bozuldu o bana hakaretler ettiği halde özür dileyen taraf oldu. Gerekirse bu seferlik özrümü de dilerim haklı olduğum halde. Ama bir daha sakın anneni karıştırma hem onu hem beni üzüyosun. Biz iki yetişkin insanız kendi sorunlarımızı hallederiz de.

Nasıl iş bu anlamadım bu ailede aklı başında kimse yok mu kayinvalide oğlunu düşündüğü yok düşünse aranizi bozmaz aklından geçirmiyor mu kaçıp gelirse oğlum diye esinde akilsiz hadi evden gittin ana yok baba yok nereye gidiceksin dusun muyormu ah keske anneni babanı dinleseydin el için değer mi oturup bekleseydin ailenin evinde böyle çok zor durumun

Her türlü haklı olsaydı bile sırf annesini araya soktuğu için ben olsam arasa da açmazdım.

Reactions: anu
Gidersem bir daha dönmiycegimi biliyo o yüzden lafta kaliyo bosarim demesi. Peki simdi siz esinizle araniz nasil?
Eşimle aram hep iyiydi hala da iyi. Biz ne olursa olsun birbirimize destegiz. Ne benim ailemden ne de onun ailesinden yuzumuz güldü. Ama onemli olan iki kisinin anlasmasi. Gerisi fasa fiso.

Özür dilerim demedim ama kendi aramizda olanlari nden bu kadar buyutuyorsun beraber konusup sorunu cozmek varken diye ama bana sadece o benim annem ve sende ozur dilemek zorundasin dedigi icin dilemiycem diye inat. Eger dilersem her istedigimi yapiyor diye daha da tepeme cikarsa diye korkuyorum

Eşimle aram hep iyiydi hala da iyi. Biz ne olursa olsun birbirimize destegiz. Ne benim ailemden ne de onun ailesinden yuzumuz güldü. Ama onemli olan iki kisinin anlasmasi. Gerisi fasa fiso.

Keske benim esimde bana destek olsaydi ama sabahtan beri aramayarak beni cezalandirip özür diletme derdinde

Asla aramazdım!!! çok ta sinir oluyorum böyle erkeklere hem annesi kabahatli olacak hemde annemden özür dile diyecek

Aynisi benim de basima geldi yillaar once. Kv telefonu yuzume kapatti sonra ogluna papaya yuzume kapatti dedi ve eşim de tutturdu ozur dileyeceksin diye. Ben de yalan soyluyor benim hatam yok o kapatti öldürsen ozur dilemem dedim. O da inceldigi yerden kopsun dedi. Ben de ertesi gun aldim cocugu annemlere gittim. Eşime de bundan sonra ben yokum gel evin anahtarini al diye mesaj attim. Anladi kimin yalan soyledigini aksama gelip bizi de eve goturdu.

Ama esim suan askerde gitsem gelip alamaz ve sizin cocugunuz varmis bizim yok beni kaybetmr korkusu olsaydi zaten bosanalim demezdi

Pardonda sen niye ariyosun ki kadın sana laf sokmuş onun özürünü sen mi dileyeceksin ben olsam hiçte aramam suçun yokki

askerdeyken boyle kavga ediyosaniz gelince kimbilir ne yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…