- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Ben olsam napardım?
Hmmm...
Sanırım henüz askerliğini bile yapmamış biriyle evlenmezdim.
Sorun askerligi degil ki ben asker yareni olmaktan memnunum ama esimin bana bu davranislari canimi cok yakiyor
Benim demek istediğim de daha bunlar başlangıç.
Arkanızda kimsenin olmadığının farkında çünkü.
Ama gidersem kendi ayaklarimin üstünde yardima ihtiyac duymadan durabilecegimi kendisi cok iyi biliyor
Eşimle aram hep iyiydi hala da iyi. Biz ne olursa olsun birbirimize destegiz. Ne benim ailemden ne de onun ailesinden yuzumuz güldü. Ama onemli olan iki kisinin anlasmasi. Gerisi fasa fiso.Gidersem bir daha dönmiycegimi biliyo o yüzden lafta kaliyo bosarim demesi. Peki simdi siz esinizle araniz nasil?
Bende eşimle kavga ettiğimde boşanma konusunda dem vurur. Barışınca unutur gider hiç söylememiş gibi.. ama anneyi babayı katmayız hiç... ailesine eşimden habersiz konuyu açtm babası da annesi de kız kardeşi de beni haklı buldu. Biz onunla konuşuruz kızım sen kendini üzme dediler. Yani demem o ki çok üzücü bi durum seni çok iyi anlıyorum. Ama eşine şunu söyle. Biz kavga ederiz. Barışırız karı kocayız. Her kavga da olan şeyi anneye şikayet etmekte neymiş? Bak şimdi annenle aram bozuldu o bana hakaretler ettiği halde özür dileyen taraf oldu. Gerekirse bu seferlik özrümü de dilerim haklı olduğum halde. Ama bir daha sakın anneni karıştırma hem onu hem beni üzüyosun. Biz iki yetişkin insanız kendi sorunlarımızı hallederiz de.
Eşimle aram hep iyiydi hala da iyi. Biz ne olursa olsun birbirimize destegiz. Ne benim ailemden ne de onun ailesinden yuzumuz güldü. Ama onemli olan iki kisinin anlasmasi. Gerisi fasa fiso.
aynen öyle....Ben olsam napardım?
Hmmm...
Sanırım henüz askerliğini bile yapmamış biriyle evlenmezdim.
Asla aramazdım!!! çok ta sinir oluyorum böyle erkeklere hem annesi kabahatli olacak hemde annemden özür dile diyecekEşimle 5 yıllık flört döneminden sonra (bazı olaylardan dolayı) kaçarak evlendik. 9 aydır evliyim ve eşim askerde. Eşim askere gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz. Bir kaç kere boşanma eşiğine geldik ve artık sabrım kalmadığı için tamam istiyorsan bitsin diyordum. 3 gün önce kıskançlık yüzünden gene kavga ettik gene bitme derecesine geldi bende tamam bitsin dedim. O ara biraz isim vardı ben işimi yapana kadar annesini aramış ne dediyse artık tam işim bitti aradı. Yavrum kuzum diyen bi anda ismimle hitap etmeye basladı ben annem demeye devam ettim kocanla kavga etmişiniz diye ağzımı yoklarken ben olay büyümesin barışırız zaten diye evet tartıştık ama önemli değil derken annesi hemen o erkek her zaman bir adım öndedir sen çeneni kapatıcaksın demeye başladı. Bi kaç dakika o şekilde konuştuk sonra suratıma kapattı. Gece eşim aradı öyle böyle derken barıştık. Dün aksamdan beri annemi ara özür dile diyor. Bende aramıycam diye inat ettim o zaman arayip özür dileyene kadar arama dedi bende olur dedim kaç saattir bi msj bile atmadı.Acaba arasam mı bilemedim siz olsanız napardınız??
Aynisi benim de basima geldi yillaar once. Kv telefonu yuzume kapatti sonra ogluna papaya yuzume kapatti dedi ve eşim de tutturdu ozur dileyeceksin diye. Ben de yalan soyluyor benim hatam yok o kapatti öldürsen ozur dilemem dedim. O da inceldigi yerden kopsun dedi. Ben de ertesi gun aldim cocugu annemlere gittim. Eşime de bundan sonra ben yokum gel evin anahtarini al diye mesaj attim. Anladi kimin yalan soyledigini aksama gelip bizi de eve goturdu.
askerdeyken boyle kavga ediyosaniz gelince kimbilir ne yaparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?