Ara özür dileme. Bak biz barıştık siz arada kotü olmayın de.
Iyi olmus aglasin.
Simdi kozlar senin eline gecti, iyi kullanirsan bir daha ezemez seni
Onun seni terk edebilecegi de yok kendince manipule etmeye calisiyor merak etme
sen de o öyle söyledikçe "önce sen şunu anla aramızdaki her şeyi annenle paylaşırsan hepimizin mutsuz olmasına sebep olan sen olursun. büyü ve artık sorumlulukları taşıyan biri ol. sen kendini değiştirmedikçe kiminle evlenirsen evlen. tartışıp da annene yansıttığın sürece evliliğin sürmez ve mutsuz olursun." de bakalım ayrıca özür konusunda benimle inatlaşırsan sen kaybedersin. önce kalp kırıp sonra zorla özür diletmekle zevk mi alıyosunuz de aaa bu ne beÖzür dilerim demedim ama kendi aramizda olanlari nden bu kadar buyutuyorsun beraber konusup sorunu cozmek varken diye ama bana sadece o benim annem ve sende ozur dilemek zorundasin dedigi icin dilemiycem diye inat. Eger dilersem her istedigimi yapiyor diye daha da tepeme cikarsa diye korkuyorum
Kayinvalidene hakaret etmemissin ki,o haddi olmadigi halde arayip konusmus.. Ozur dilenecek bsy yok ortada.. Kuyrugu her daim dik tutma taraftari degilimdir ama burda ozur dilersen (anlattigina gore haklisin) devami gelecek gibi geliyor.. Esin haksizken tafra yaparak seni pes ettirmek istiyor sanki.. Bence sakinligini koru ama kaynana konusunda geri adim atma..Onlarin ailesi öyleymis erkeğin lafının üstüne laf söylenmezmiş.
Ailemi, işimi, çevremi hepsini onun için sildim ama olur boşanma gibi bi durum olursa kendi ayaklarimin üstünde durabilirim
ahaha just istemsiz kahkaha attımNiye şeyi dik mi geziyormuş da bir adım öndeymiş?
Bir adım ediyorsa tabi erkekliği.
Konuyu özetliyorum: "İki çocuk evlenmiş."Eşimle 5 yıllık flört döneminden sonra (bazı olaylardan dolayı) kaçarak evlendik. 9 aydır evliyim ve eşim askerde. Eşim askere gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz. Bir kaç kere boşanma eşiğine geldik ve artık sabrım kalmadığı için tamam istiyorsan bitsin diyordum. 3 gün önce kıskançlık yüzünden gene kavga ettik gene bitme derecesine geldi bende tamam bitsin dedim. O ara biraz isim vardı ben işimi yapana kadar annesini aramış ne dediyse artık tam işim bitti aradı. Yavrum kuzum diyen bi anda ismimle hitap etmeye basladı ben annem demeye devam ettim kocanla kavga etmişiniz diye ağzımı yoklarken ben olay büyümesin barışırız zaten diye evet tartıştık ama önemli değil derken annesi hemen o erkek her zaman bir adım öndedir sen çeneni kapatıcaksın demeye başladı. Bi kaç dakika o şekilde konuştuk sonra suratıma kapattı. Gece eşim aradı öyle böyle derken barıştık. Dün aksamdan beri annemi ara özür dile diyor. Bende aramıycam diye inat ettim o zaman arayip özür dileyene kadar arama dedi bende olur dedim kaç saattir bi msj bile atmadı.Acaba arasam mı bilemedim siz olsanız napardınız??
O aksam telefonu kapattiydim sesli mesaj birakmis kayinvalidem 'kimle gidiyorsun g*tunun ustune oturamadim sen o kisiyle bi git asker karisini goturmusler diye otuz yerden ot yoldurcam' arada ariyo esim sur a gorevi cikti bitcekse bile o yerde daha kotu olmasin diye aciyorum telefonunu ama artik ozur dile lafi agzindan cikmiyo...
Eşimle 5 yıllık flört döneminden sonra (bazı olaylardan dolayı) kaçarak evlendik. 9 aydır evliyim ve eşim askerde. Eşim askere gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz. Bir kaç kere boşanma eşiğine geldik ve artık sabrım kalmadığı için tamam istiyorsan bitsin diyordum. 3 gün önce kıskançlık yüzünden gene kavga ettik gene bitme derecesine geldi bende tamam bitsin dedim. O ara biraz isim vardı ben işimi yapana kadar annesini aramış ne dediyse artık tam işim bitti aradı. Yavrum kuzum diyen bi anda ismimle hitap etmeye basladı ben annem demeye devam ettim kocanla kavga etmişiniz diye ağzımı yoklarken ben olay büyümesin barışırız zaten diye evet tartıştık ama önemli değil derken annesi hemen o erkek her zaman bir adım öndedir sen çeneni kapatıcaksın demeye başladı. Bi kaç dakika o şekilde konuştuk sonra suratıma kapattı. Gece eşim aradı öyle böyle derken barıştık. Dün aksamdan beri annemi ara özür dile diyor. Bende aramıycam diye inat ettim o zaman arayip özür dileyene kadar arama dedi bende olur dedim kaç saattir bi msj bile atmadı.Acaba arasam mı bilemedim siz olsanız napardınız??
Ailesi akrabalari hep bizden bebek bekliyo ama zaten o sorumluluga hazir olmadan dusunmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?