Evliliğim mi gururum mu? Lütfen bana bir akıl verin

Iyi olmus aglasin.
Simdi kozlar senin eline gecti, iyi kullanirsan bir daha ezemez seni
Onun seni terk edebilecegi de yok kendince manipule etmeye calisiyor merak etme

Bende geri adim atmiycam zaten esimede konusuyorum suan diye baristigimi dusunme daha ne yapcagima karar vermedigimi soyledim

sen de o öyle söyledikçe "önce sen şunu anla aramızdaki her şeyi annenle paylaşırsan hepimizin mutsuz olmasına sebep olan sen olursun. büyü ve artık sorumlulukları taşıyan biri ol. sen kendini değiştirmedikçe kiminle evlenirsen evlen. tartışıp da annene yansıttığın sürece evliliğin sürmez ve mutsuz olursun." de bakalım ayrıca özür konusunda benimle inatlaşırsan sen kaybedersin. önce kalp kırıp sonra zorla özür diletmekle zevk mi alıyosunuz de aaa bu ne be

Gururum.net.
Özür dileyeceğim kişi eşim olsaydı amenna.Başkası ve de haksız.

Onlarin ailesi öyleymis erkeğin lafının üstüne laf söylenmezmiş.
Ailemi, işimi, çevremi hepsini onun için sildim ama olur boşanma gibi bi durum olursa kendi ayaklarimin üstünde durabilirim
Kayinvalidene hakaret etmemissin ki,o haddi olmadigi halde arayip konusmus.. Ozur dilenecek bsy yok ortada.. Kuyrugu her daim dik tutma taraftari degilimdir ama burda ozur dilersen (anlattigina gore haklisin) devami gelecek gibi geliyor.. Esin haksizken tafra yaparak seni pes ettirmek istiyor sanki.. Bence sakinligini koru ama kaynana konusunda geri adim atma..

ikinizde en güzel zamanlarınızı böyle saçma sapan şeyler yüzünden mahvediyosunuz bravo

O aksam telefonu kapattiydim sesli mesaj birakmis kayinvalidem 'kimle gidiyorsun g*tunun ustune oturamadim sen o kisiyle bi git asker karisini goturmusler diye otuz yerden ot yoldurcam' ve daha neler neler demis aradim esimi bi guzel saydim bana bunlari diyenden mi ozur diliycem ben kiminle nereye gidiyormusumda iftira atabiliyor diye demedigimi birakmadim... arada ariyo esim sur a gorevi cikti bitcekse bile o yerde daha kotu olmasin diye aciyorum telefonunu ama artik ozur dile lafi agzindan cikmiyo...

Sizi anasına karalayan kocanız; Aklamasını da kendi bilmeli! Herseye niye karıstırıyorsa..

Bu ne yahu hemen boşanma falan anladığım kadarıyla yaşınız küçük eşinde zaten askerde ve kaynana evindesin kusura bakma ama kaçınca işte bunlar oluyor aileni arkana alamıyorsun kaynana her lafı demeye hak görüyor sende kaynanaşa eşin konuşurken yalnız bırakma işini sonra yap niye başka yere gidiyorsun hem hiç mi duymadın kaynanan telde konuşurken şimdiden böyleyse sonra ne olacak? demek ki tanımadan evlendin yazık günah

Esimle 5 yil flört dönemim oldu son 2 yildir ailesiyle konusuyordum cogunlukla telefonda.. kacmam olayina gelincede ailem esimi istemedi ogrenince baskasina vermeye kalktilar...

Esimle 5 yil flört dönemim oldu son 2 yildir ailesiyle konusuyordum cogunlukla telefonda.. kacmam olayina gelincede ailem esimi istemedi ogrenince baskasina vermeye kalktilar...

eşiniz çocukmu kavga etmişseniz kendi aranızda çözün annesine şikayet etmekte nedir ..

Konuyu özetliyorum: "İki çocuk evlenmiş."

Kv 'den orada ne demek istemiş anlamadım ot yoldurmak ne hayatımda ilk defa gördüm böyle bir cümle . Ama kv 'nin kurduğu cümle eşini ilgilendirmez sen eşinin yaptıklarına bakacaksın .Artık özür dilemeni istemiyormuş ki sen konuyu özür dileyim mi dilemeyim mi diye açtın öyle değil mi . Ama eşine üzüldüm zor bir yerde askerlik görevini yapıyor . Birde sizle uğraşıyor benim abilerim askerken üzücü olan olayları onlara yansıtmazdık . Sen birde bir önceki mesajında ağlamış sesi kötüydü diyorsun . Yazık adama .

Yuhh kv niz sizden Özür dilemeli
Dilemeyin eşinizi de aramayın taki o sizi arayana dek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…