Ben bırakacağım zaten ama nasıl gitmiyor bende gidemem çünkü devlet memuruyum şuan il de kurumda değiştiremem o gitmeli evden bunu yapamıyorum herseye söylüyorum istemediğimi git diyorum gitmiyorGerçekten bundan sonra rahat bir hayat istiyorsan o adamı bırakacaksın ve dirayetli olup geri dönmeyeceksin. Bunu yapamıyorsan boşuna kendine niye mutsuzum diye sorma.
Bunu yaparken. Benim ve oğlumun yaşayacaklarını düşünüyorum ki oğluma kayınvalidem bakıyor çocuğumu elimden alırlar diye korkuyorum birde uzaklaştırma kararı yerine kolay yoldan bir uzaklaşmasını istiyorum çünkü başıma bir şey geldiğinde alo diyebilecek kimsem yokUzaklaştırma kararı çıkar davayı açıp. O zaman mecbur gidecek
Devlet memuru aklı başında anneden oğlunu hangi hakim alır ki...Bunu yaparken. Benim ve oğlumun yaşayacaklarını düşünüyorum ki oğluma kayınvalidem bakıyor çocuğumu elimden alırlar diye korkuyorum birde uzaklaştırma kararı yerine kolay yoldan bir uzaklaşmasını istiyorum çünkü başıma bir şey geldiğinde alo diyebilecek kimsem yok
Bunu yaparken. Benim ve oğlumun yaşayacaklarını düşünüyorum ki oğluma kayınvalidem bakıyor çocuğumu elimden alırlar diye korkuyorum birde uzaklaştırma kararı yerine kolay yoldan bir uzaklaşmasını istiyorum çünkü başıma bir şey geldiğinde alo diyebilecek kimsem yok
Aramıza hoşgeldin ♥
Uzaklaştırma kararı çıkar davayı açıp. O zaman mecbur gidecek
Bunu yaparken. Benim ve oğlumun yaşayacaklarını düşünüyorum ki oğluma kayınvalidem bakıyor çocuğumu elimden alırlar diye korkuyorum birde uzaklaştırma kararı yerine kolay yoldan bir uzaklaşmasını istiyorum çünkü başıma bir şey geldiğinde alo diyebilecek kimsem yok
Oğlun 3 yaşında krese gidebilir. Esyali bir apart tut. Cocugu krese ver. Davani ac. Cocuk icin aldigin nafakayi krese verirsin. Esyalari paylasmak istedigini de mahkemede soylersin olur biter. Tabi ayrilmak.istiyorum dedigin icin soyledim bunlari
Devlet memuru aklı başında anneden oğlunu hangi hakim alır ki...
kolay yoldan bir uzaklaşmasını istiyorum demissiniz de bu nasıl olacak bir tek siz bilirsiniz. git diyorum gitmiyor, gelmiyor, yapmıyor, etmiyor. böyle nereye varmayı düşünüyorsunuz?
Bir kez cesaret etmişsiniz zaten ayrılmaya şimdi neden yapmadığınızı anlayamadım.
Devlet memurusunuz, çocuğunuzu kreşe ya da bakıcıya teslim edip evinizi tutup davanızı açabilirsiniz.
Boşanmak istiyorsanız, gidip bir avukatla görüşün. Evi boşanma gerçekleşene kadar size ve çocuğunuza tahsis ederler diye düşünüyorum. Ayrıca evliyken edinilen mallar yarı yarıya bölüşülür. İşinizde varmış gül gibi geçinirsiniz çocuğunuzla ama avukat şart.
Devlet memurları boşandığında ailesinin olduğu ile tayinle gitme hakkı var öyle bir şey yapabilirsiniz
Şimdi ben bunu daha önce yaptım şimdi niye yapamıyorum maddi anlamda korkum var çünkü ev aldık eşim ev bende ihtiyaç kredisi çektim elime kalan para 1200 lira filan eşimin maaşının hepsi krediye gidiyor şimdi ayrılmaya kalksam avukat para ev tutcam para kreş para bakıcı para bu yüzden yapamıyorum eğer eşim beni bırakır giderse ev derdim olmayacak düzen derdim olmayacak ama giderse de borcu ödemeye devam ederim bilmiyorum çünkü hiç nakiti kalmıyor ben nafakada istemesem oda beş parasız kalıcak evi satarsa ben yine aynı borçla kalırım diye korkuyorum ilkini yaptığımda maddi sorunum yoktu terapist konusuna gelince hiç eşime göre şeyler değil ama ben ne kdar düzelmede istemiyorum çünkü o bana iyi davrandığında ben tersliyorum istemsiz olarakSeni çok iyi anlıyorum. Ama her şeyi bitirmeden önce aile terapisine gidin. Çözüldü çözüldü. Çözülmedi zaten terapist bosanmaniz gerektiğini ikinize de söyler.
Şiddet vs yoksa, ev borcu bitene kadar sabredeceksiniz o zaman. Ayrıca ödediğiniz parayı ev için ödediğinizi de kanıtlamaya çalışın bu süre içinde.Şimdi ben bunu daha önce yaptım şimdi niye yapamıyorum maddi anlamda korkum var çünkü ev aldık eşim ev bende ihtiyaç kredisi çektim elime kalan para 1200 lira filan eşimin maaşının hepsi krediye gidiyor şimdi ayrılmaya kalksam avukat para ev tutcam para kreş para bakıcı para bu yüzden yapamıyorum eğer eşim beni bırakır giderse ev derdim olmayacak düzen derdim olmayacak ama giderse de borcu ödemeye devam ederim bilmiyorum çünkü hiç nakiti kalmıyor ben nafakada istemesem oda beş parasız kalıcak evi satarsa ben yine aynı borçla kalırım diye korkuyorum ilkini yaptığımda maddi sorunum yoktu terapist konusuna gelince hiç eşime göre şeyler değil ama ben ne kdar düzelmede istemiyorum çünkü o bana iyi davrandığında ben tersliyorum istemsiz olarak
Bundan farklı olarak birde dediğim gibi gitmiyor ne kavgalar ne laflar dönüyor ama gitmiyorŞimdi ben bunu daha önce yaptım şimdi niye yapamıyorum maddi anlamda korkum var çünkü ev aldık eşim ev bende ihtiyaç kredisi çektim elime kalan para 1200 lira filan eşimin maaşının hepsi krediye gidiyor şimdi ayrılmaya kalksam avukat para ev tutcam para kreş para bakıcı para bu yüzden yapamıyorum eğer eşim beni bırakır giderse ev derdim olmayacak düzen derdim olmayacak ama giderse de borcu ödemeye devam ederim bilmiyorum çünkü hiç nakiti kalmıyor ben nafakada istemesem oda beş parasız kalıcak evi satarsa ben yine aynı borçla kalırım diye korkuyorum ilkini yaptığımda maddi sorunum yoktu terapist konusuna gelince hiç eşime göre şeyler değil ama ben ne kdar düzelmede istemiyorum çünkü o bana iyi davrandığında ben tersliyorum istemsiz olarak
Bundan farklı olarak birde dediğim gibi gitmiyor ne kavgalar ne laflar dönüyor ama gitmiyor
10 yıl borcumuz oda olacak gibi değil işte dikta koysam almıyor boşa koysam dolmuyor ne yapacağım diye düşünmekten bıktım rahat bir hayat istiyorum allah şükür oğlumunda benimde sağlığım yerinde ama bu hayat istediğim hayat değilŞiddet vs yoksa, ev borcu bitene kadar sabredeceksiniz o zaman. Ayrıca ödediğiniz parayı ev için ödediğinizi de kanıtlamaya çalışın bu süre içinde.
Ben geri gelmeyecektim zaten işte çocuk var dedi ağladı yalvardı seni çok seviyorum falan filan derken kendisi zorladı bende bi an boşluğa geldim salak gibi aslında dedim ya o dört ay geriye iyiydi sonradan bozuldu herşey ailesiyle tekrar görüşmeye başlayınca bozuldu şimdi bitse bir DHA aynı hatayı yapmam ama şuan çekip gidecek cesaretim var gücüm yok ona dedim sen git boşanalım dedim ben hiç biryere gitmiyorum sende otur oturduğun yerde seni seviyorum falan filan diyor ama ben istemiyorum çünkü o ağzıyla kuşta tutsa yaranamıyor bana ve dersini anlatacak tek bir Allah’ın kulu yok gidecek yerimde yok allahım yardım et...İpler bir defa koptumu,toparlamak çok zor oluyor ,zamanında gitmişsin ,kendine bir düzen kurmuşsun ,yalvardı yakardı diye affetmişsin,geri dönünce bir de ev almışsınız kredi borcu ,adam ödüyor tabi gitmez o evden ,10 yılda az değil o borç bitecekte ,ohoo ,dayanacak gücün yoksa ,eşyalı ev tutacaksın kendine ,boşanma davanı açacaksın ,fakat çok iyi düşün geri adım atmayacaksan ,kendine güveniyorsan ,yola çık ,yoksa git gel ,terket ,affet ,laçkalaşmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?