evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konuda aynıyız incimnaz. benim annemde bu kişiden arkadaş-sevgili olmaz diyince olmuyor...demek ki anneleri dnlemeliyiz

anne,kkdan bile sesleniyorum ya... beğen birni artık, beğen

canım boşver annene güven bekle o en iyisini bilir

vay beeee eeee rabbimin parmağı yokki gözüne soksun bu dünyadada çekmeli insan dimi

diğer konunu da biliyorum senin.. bence sana bu kadar kötü davranmalarına izin verme artık.
inan ki daha iyi bir hayatı hakediyorsun...

bu iğrenç kadının bir kızı varmı?kendi kızına aynı şey yapılsa ne halde olurdu?ALLAH a havale et boşanacam diyede üzülme yollarını açtıkları için sewin bu adam bugün yarın olmassa eninde sonunda boşar seni.... yada anasınada bi nikah kıyıp çekiceksin kahırlarını...sen karnındaki bebeği öldürmeye teşebbüs ettiği an açıcaktın davanı....haytta hiçbişey geç değil senin için BOŞANMAK dışında...

Allah yardımcınız olsun..Çok zor bir durum.

Ne olursa olsun, ne konuşulursa konuşulsun, annende sende sakinliğinizi koruyarak konuşun.

Aksi olursa eşinde sende arada kalırsınız.

Bu arada daha çok yeni evlisiniz, hamilesiniz, neden bu duruma kadar geldi evliliğiniz ?

İnşaallah büyük kavga olmadan halolur sorununuz.

Tekrar düşün, değmez üzülmeye, bu evliliği devam ettirmeye diyeceğim ama ortada bebek var, söz düşmüyor ki başka şahıslara.

Ne diyelim mub, hayırlısı olsun.

Eşinin gözlerinden ayırma gözlerini kavga sırasında, bak bakalım ne tepkiler veriyor.

Seni sevip sayıyorsa orada seni ezdirmez.

Bence kesinlikle dik dur. Sakın kendini ve anneni ezdirme. Bu adam seni seviyorsa başkasının dolduruşuna gelerek seninle boşanmaz. Öyle ana kuzusu , kendi fikirleri olmayan biri ise olmasa da olur. Şimdi alttan alırsan ömür boyu alttan almak zorunda kalırsın. Ne demek senin annen evine gelemeycek mi? Çok sinirlendim valla. Bir de ailelerin toplanması ne ya? Bu evlilik ikinizin arasında onlar ne karışıyor? Of bu anneler. Ben de bir oğlan annesiyim ama ileride oğlum evlenince kesinlikle onların hayatlarına müdahale etmeyeceğim:)

Söylenmesi gereken herseyi arkadaslar bur guzel söylemiş zaten, ekleyecek birşey kalmamış. Yalnız kendi adıma söyleyeyim, annem hakkında bu sekilde konuşacak insanı ben evime sokmam ne yalan söyleyim. Ve açıkcası sakın de kalamadım, eteğimdeki tasları dökerim, zaten bazı insanlar sakinlikten anlamaz, dinsizin hakkından imansiz gelir diye bosuna dememiş atalarımız... Bir de illa erkek anneleri vardır arkadaşların icinde, sözüm meclisten dışarı ama, ne yazık ki erkek anneleri nedense kendilerinde hak görüyorlar, sanki erkek annesi diye onlar DAHA ÇOK ANNE, sanki kiz anneleri eksik anne. Böyle sanıyorlar ne derseniz deyin. Bir erkek annesini. Kendinde hak gördüğü seyleri, hiçbir kiz annesinin kendine hak gördüğünü görmedim bugüne kadar...

pis ucube kadın
sinirlerim hopladı resmen
benim kuzenin kaynanası gibi
o da kuzenimin çocuklarına sürekli sizin anneniz kötü çirkin
ben size cici güzel anne getireceğim deyip duruyordu
oğlumu senden alacağım diye cıngar çıkarıyordu sürekli
boşanmadılar ama kadın artık elini ayağını çekti kuzenimden
şimdi mutlular
her zaman şans dönmeyebilir
işini şansa bırakma başınızda babanız yok ya iki kadın sizi güçsüz bulmuşlar tepenize binmişler
daha fazla kendini ve anneni ezdirme

..........................mesaj tekrarı...............................

Son düzenleme:
......…mesaj tekrarı.............

Son düzenleme:
Teyze teyze deyip duruyorsun ama neticede eşinin teyzesi de kaynananın kardeşi.

Ne olacağı belli olmaz, temkinli ol ama kendini doldurma, kafanı topla gidişata göre hareket et.

Teyzenin sözünü dinle ama çok fazla güvenip de sırf ona göre hareket etme.

Daha 19 yaşındasın, yaşamadığın dert kalmamış gibi, bir de teyzeden kazık yersen şaşırmam.

Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Canım yorum yazmıştım ama kendimi tutamadım yine yazıyorum.O toplantıdan bi cacık çıkmaz ben söyleyeyim.Nerde çokluk orda .... hesabı.Çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsun,bence artık daha fazlasını yapmalarına müsade etme.

Burada yanlis olan kisi k.validen degil, esin.

K.valide ruh hastasi olabilir ama esin onu bir sekilde idare edip sana kalkan olmaliydi.

O adamdan sana koca olmaz guzelim.

Kusura bakma ama esin adam olmadiktan sonra dunyadaki tum insanlar gelse sizi birlestirmeye calissa nafile.

bende kendimi kötü durumda sanardım allah sana sabır versin ki zaten 8 aydır ii cekmissin bunları sen.dimdik dur ve kendini savun tabiki de kendini ezdirme sana iftira atmalarına izin verme ama is isten coktan gecmis kaynanan ipleri eline almıs.dedikleri gibi o toplantıdan bi cacık olmaz zaten neye toplanılıyo onuda anlamadım ne yani gelceklerde ne olcak ne konuscaksınız kaynanan sana cemkirip durucak esin kafa sallıcak sana karsı daha cok kinlenicek vs vs. evliligini bozdurma dicem ama ortada evlilikte yokki bosver dicem olmıcak.inceldigi yerden kopar sende annende yanlızmıs madem gidersin anacıgının yanına.isin zor bacım allah sabır versin hakkında hayırlısı olsun.

o kadın bunun hesabını nası vericek...hamilesin üstelik,üzülme kardeşim yukarda allah var..hakkında hayırlı olsun allah yardımcın olsun ne diyim

Bacim sizin evliliginizin neresinden tutsak elimizde kaliyor (maalesef).
Yazilarinizi okurken dert sahibi oldum.
Kacin kurtulun bu insanlardan yoksa kadinlar kulubü olarak depresyona girecegiz.

Ah ahh tek sorun kayınvalide değil ki...

bu yazıyı tüm kalbimle onaylıyorum..

hayatım bak bosanmak kolay mı dıyorsun? pekı böyle temelı saglam olmayan bır evlılıge cocuk getırmek kolay mı? meslegın var elınde. atamasan bıle bı saglık kurulusunda calısabılırsın. Kımse senı kırmak ıstemıyor fakat böyle evlılık olmaz. Bu adam olgunlugunu tamamlıyamamıs daha. Sımdı bosanmasanız bıle ılerde bosanırsınız. Bosanmayı gectım bu Kayınvalıde hayatı zından eder sana. Daha yasın cok kucuk, ılerde çok üzüleceğin hatalar yapma. Nerden baslarım dıye bısey yok. Evlenmeden once napıyordun annenle yaşamıyormuydun.

bıraz acımaz oldu ama böyle bır evlılıge evlat getırerek ona haksızlık etmıs olursun

allah yardımcın olsun canım,yaşadıkların çok zor...
Lütfen sılkelen ve kendine gel.kendini bu kadar ezdırme artık.
Daha 19 yaşındaymışsın,bu kadar ezılmeyı,bu kadar ıncınmeyı hakediyor musun sen?
Bizler burda sana kıyamazken sen kendine nasıl kıyıyorsun ,başpara etmez bir adam ıçın gençliğini vermişsin zaten,bütün ömrünü demi vereceksin?
Sakın unutma SENDE ANA KUZUSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…