bu konuda aynıyız incimnaz. benim annemde bu kişiden arkadaş-sevgili olmaz diyince olmuyor...demek ki anneleri dnlemeliyiz
anne,kkdan bile sesleniyorum ya... beğen birni artık, beğen
senin durumunda olan bir yakınımız vardı, kayınvalidesi iftira atarak boşattırdı oğlundan, kız evden giderken kayınvalidesine yılan gibi sürün inşallah demiş, kayınvalide birkaç yıl içinde bacaklarını kaybetti 5. katta oturuyor asansör yok, sürünerek merdivenleri çıkıyordu kendi gözlerimle gördüm. bu arada oğlunu başkasıyla evlendirdi yeni gelin dönüpte arkasını bakmadı bile kadına bi su bile vermedi... şimdi çok pişman... Ama cehennemde boşuna yaratılmadı değil mi....
Şuraya 7 kez yazdım ve sildim...
Hamilesin... direkt yazamam.. Yaşın çok küçük... söylemek istediklerimi anlamayabilir ve kızabilirsin... Bir de benim yüzümden gerilmeni istemiyorum..
Tek yapman gereken "susmak..."
Yüzüne de hakim olmalısın.. Tek bir mimik bile yok... Bildiğin bir heykel gibi, üzerine düşen hizmeti ver... konuşup gitsinler...
Belki içlerinden bir işgüzar çıkıp da "Sen ne diyorsun gelin hanım?" diyecek..
O vakit yine tepkisiz "Evladım için en doğrusu ne ise o olsun... Anneyim ben, doğmamış olsa bile onun hayrını düşünürüm" diyor, çekiliyorsun.. Başka hiçbir şey, hiçbir söz, hiçbir mimiğe gerek yok... Yeterli taş, yeterli kafaya inmiştir zaten o laftan sonra...
Laf yarıştırıcam diye bu seviyesizlerle bir olma.. Suçladıkları kişiliğe bürünmüş ve onları haklı çıkarmış olursun sadece... Annen için bunu yapma bence..
Ve beni dinlersen...
Yarın olumlu bir karar dahi çıkmış olsa..
Bu adamı, ailesini, sülalesini bırakıp, annenle birlikte evladını büyüt..
Benim ablam da ikinciye evlendi.. Ve ilk evliliğinden dünyalar güzeli bir kızı var.. Şimdi yine bir kız çocuğuna hamile...
Sen yeteri kadar güçlü olabilirsen, Evlad sana mutluluk için yetecektir...
Umarım herşey hayırlısına varır senin için,
yalnış anladınız bn işi yok demedimki işi var hemde çok güzel bi işi. onu yüzüne nasıl bakacam derken bakmak bile istemiyorum anlamında düşündüm hem boşanmak kolay mı ya naparım ben nasıl toparlanırım nerden başlarım nasl ayakta kalırım boşanan var mı aranız da bana bi anlatsın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?