evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazık ya!!!

Böyle gencecik kızları alıyorlar sonra da daha hayatlarının baharında yapmadıklarını bırakmıyorlar. Allah'tan da korkmuyorlar

Arkadşım bırak git ne olacak çok çok 1-2 yıl acı çekersin sonra her şey sandıgından da güzel olur kim bilir. Sen sanıyor musun ki, eşin sana deger veriyor. Deger verse önce dogmamış evladına sahip çıkardı. Emin ol, boşansanız 1 aya kalmaz başkasıyla evlenir.

annesinin sözü ile hamile eşini boşamayı düşünen, hele hele annesiyle gorusmesini engelleyen erkek tek bir damla göz yaşını bile haketmez!
yazıklar olsun o kocaya...
annenden asla vazgeçme...
anne olunca daha iyi anlıyor insan anacıgının kıymetini...
karnindaki yavru doğsun kucagına al o zaman cook daha iyi anlarsın...
Allah kayınvalidene insaf, eşine de akıl fikir versin...

Sakın olaki kocan için anneni ezdirme. Koca yine bulursun ama anne bulamazsın.
Senin kocan koca değil ki onun için birşeyler yapasın.
O kim oluyor ki annenle görüşme arama diyor. Bana bunu eşim dese sen kim oluyorsun ki derim. Hiç kimsede benim ailemle arama bile giremez.
bende böyle koca olacak def ederim.
Kocanda sonradan çok taşlara vurur kafasını ama iş işten geçmiş olur.
senin yerinde olsam o adamı bırakırım, çocuğumuda paşalar gibi doğururum ve o babalığı haletmeyen adama çocuğumun yüzünü bile göstermem.

Her şeyden önce kendinize bu kadar eziyet etmeyin. Böyle bir ailede yaşamaktansa cehennemde yaşamak daha iyidir.
Sizin kurtarılacak bir evliliğiniz kalmamış. Yol yakınken dönün. İnanın her şey sizin için daha iyi olacak.

bende hamileyim ve son zamanlarım canım ama sende yok cocuğum olacak çekerim diyosan buyur çek ,ama çocuğunuda senide düşünmeyen bir adamla olman senin zavallı olduğuna işarettir ki asla böyle birseyi kabullenme derim.bebeğinin babaya ihtiyacından daha çok anneye ihtiyacı var seni düşünmeyeni sende düşünme ne halin varsa gör de bence .....

hala evliligim sallantida diyorsun ya pes...
ne evliligi anlamadim ben?
ortada kayinvalidenin ve esinin kralligindan bir de attiginiz imzadan baska hic bir sey yok...
sen piyon gibisin ortada seninle oynuyorlar...
aklin varsa bu evliligi bitir derim, zaten simdi bitirmesen sonra muhakkak bitecek belli cunku esinde is yok...
sakin annene arkani donme o senin herseyin...esin ve kayinvaliden saygiyi bile haketmeyen cok igrenc insanlar kusura bakma...
aklin varsa kurtul...

Son düzenleme:
Canim daha ne duruyorsun o evde git annenin yanina ataman yapilsin bak cocuguna gul gibi

yasin kucuk karakterin oturmamis yoksa kimse bu eziyete katlanmaz eger o evde durmaya devam edersen 25 yasina geldiginde 3. cocugunu dogurmus olursun 30 yasina geldiginde 45 yasinda gibi gorunmeye baslarsin gecen senelerine yazik olur

kaynanan olacak o kadini da allaha havale et rabbim verecektir cezasini kac kurtar kendini ve bebegini

Ben de merakla beklemekteyim..Umarım aklını başına devşirirsin..

umarım benim anladığım kadarıyla o adam zaten sevmiyor karısını kızımıza göstermişler oda beğenmişş aşık olmuş adamın anasıda istemişnişan olunca adam boyu kısa istemem demiş anneside demiş olmaz gecti artık nişan oldu falan filan bu sekilde olan evlilikten ne hayır gelirki zaten.allah yaedımcısı olsun çok küçük daha.

gelişme yok sanırsam:26:

Sevgili Mub yaşın çok küçük evlenmişsin.
Ben de senin gibi sağlıkçıyım.Değil görücü usulü evlenmek,ben işimi elime almadan evlenmeyeceğim diye
tutturdum ve çok şükür ki amacıma ulaştım.
Eski konularına baktım.Sıralamaya göre bir konunda eşinle problemini paylaşmışsın,bir diğerinde
anne olmak istediğinden,hamilelikten vs.bahsetmişsin.
Kızmak istiyorum sana ama buna hakkım yok biliyorum.
Niye kendine bunları reva görüyorsun.
Konularını da takip ediyorum,sürekli bir çıkmazın içindesin.
Bence kendi kaderini kendin belirle,kimsenin insafına bırakma hayatını.
Mesleğinde varmış ne güzel,sınava çalış,kazan ve yavrunla yeni bir hayat kur.

tamamını okuyamadım, içim elvermedi...

ÖMRÜNÜ ÇÜRÜTMEYE HAZIR BİR KADIN DAHA...

üzüldüm, Allah yanında ve yardımcı olsun. doğru yolu göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…