• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim

miniqim_naz_bnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
379
322
103
Merhabalar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bi kizim var 25 yasindayim yaklasik 1.5 yildir calisiyorum muhasebeci olarak esimle ilgili bazi sorun ve sikintilar yasadim bosanmayi dusunuyorum ama karmakarisigim burdan biraz fikir edinmek istiyorum esim genc ve cocuk ruhlu devamli olarak kavgalar tartismalar yasiyoruz ve bi kac sefer bosanmaya kadar gittik avukattan dondum 3 ay once simdi onunla mutlu olamiyorum bana aileme yapmis oldugu saygisizliklari sineye cekemiyorum o kadar uzunki yasadiklarim yazsam uzun surecek bana bi akil verin bosanmalimiyim ne yapmam gerektigini bilmiyorum duygusal olatak cokmus durumdayim....:confused:

Canım öncelikle allah kolaylık versin, hayırlısını eylesin.. Burdan bizim 'boşan' yada 'boşanma' gibi kesin cümleler kurmamızda mümkün değil, vebali de bize olur sonuçta.. Bence, bi aile terapistine gidin.. Bide forumda falan gördüm, eşine mektup yazanlar var, etkili oluyor.. Tüm dert edindiklerini, kırıldıklarını, onu incitmeyecek şekilde yaz.. Hem yazdıkça sen de rahatlarsın.. Sabah işe gidiyorsa kapıya, yada mutfak masasına vs, görüp de okuyabileceği bir yere koy.. Belki de senin açından iyice görür olayları, pişman falan olur.. Bide, eşinle bir akşam, karşılıklı oturun, bu güne kadar birbirinizin hoşlanmadığı davranışları, kırıldığı olayları konuşun.. Sen hatanı görürsün, o da hatasını görür..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üç beş cümle ile kimse sana boşan diyemez. Bahsettiğin saygısızlıklar neler?

Detay vermezsen fikir veren olmaz. En azından hangi konuda saygısızlık yaptığını ve neden tartıştığınızı yazmalısın ki objektif bakabilelim.

Kendi hislerini yazmışsın sadece ama..

Eşinin tüm artılarından, eksilerinden bahsedersen daha sağlıklı yorumlar alabileceğini düşünüyorum..

Defalarca kez kavga ettik eften puften sebeplere bana vurdugu oldu itip kaktigi oldugu hamileyken cangami elime verip git bu evden dedigi oldu ve ben 2 sene oncw annemi kaybettim anneme yakin olmasina ragmen gidemezdim aileme karsi hic yakin olmadi hep bi kulp yakti cevreme aarkadaslarima hep bu kilif uydurdu kardesime arkadslarndan yuz kizartici seyler duydugunu idda ederek kotu seyler soyledi yani saygisizlik diz boyu ve ben artik onu sevmiyorum ve istemiyorum butun hayatimi baski altina almaya calisiyo bi es kurban bayrami sabahi kahvalti yzunden itilip kakilip cocugu elinden alinarak tehdit edilirmi bunu yapti ve bunun gibi bi cok sey

Defalarca kez kavga ettik eften puften sebeplere bana vurdugu oldu itip kaktigi oldugu hamileyken cangami elime verip git bu evden dedigi oldu ve ben 2 sene oncw annemi kaybettim anneme yakin olmasina ragmen gidemezdim aileme karsi hic yakin olmadi hep bi kulp yakti cevreme aarkadaslarima hep bu kilif uydurdu kardesime arkadslarndan yuz kizartici seyler duydugunu idda ederek kotu seyler soyledi yani saygisizlik diz boyu ve ben artik onu sevmiyorum ve istemiyorum butun hayatimi baski altina almaya calisiyo bi es kurban bayrami sabahi kahvalti yzunden itilip kakilip cocugu elinden alinarak tehdit edilirmi bunu yapti ve bunun gibi bi cok sey

biraz sorunlu gibi geldi eşiniz ..sizi soyutlarsa mutlu olamazsınız iki kişilik bir yaşam olmaz anlatın isterseniz eşinize..

Yüz kızartıcı şeyler duyduğunu söylemesi..
Gerçekten bu tür söylentiler var mı?
Olsa dahi insan karısını tanımaz mı? Hadi bunu da geç ispat etmeden hakaret etmek olayınızı çözüyor mu?

Aslinda suan acik acik herseyi yazmak istiyorum o kadar kafam karisikki is yerinde oldugumdan genis genis acamadim konuyu ama hep sorunlu bi evlilikti basindan beri 1 ay evi terkettim beni 1 ayin sonunda ikna etmeye ugrasti ve bir ay hic arayip sormadi donmem icin bi suru yeminler etti iyi olcak diye dun yine kardesim le alakali arkadaslarmla alakali ve benle alakali bi suru sacma sapan seyler soyledi yani cevremdeki butun insanlar kotu ve benim iyiligimi istedogi icin onlarla ve kardesmle gorusmemem gerektgini ima etti sizin esleriniz de bu tur huylar varmidir kiskanclik ve abartilmis hali

Merhaba

Eşin asla değişmez ne kadar konuşsanda terapiyede gitsen kendinide değiştirsen asla değişmez, boşanma kararını vereceksen çok iyi düşün çünkü arada çocuk var çocuk sendede kalsa onda da kalsa çocuk kendi başına aranızda gidip gelene kadar çocuk alıp vermelerde illaki görüşeceksiniz çocuklar ilgili kararlarda birbirinize soracaksınız bunlar boşanma sonrası yaşananlar evliliği devam ettirirsen kadına vurabilen bir karekterse bundan asla vazgeçmez ağız burun girişmesede bu sefer tartaklamaya başlar veya boğarım keserim bi gün elimde kalacaksın diye tehdit eder böyle insanlardan kurtuluş zordur onlar ruh hastası ama hasta olduklarını kabul etmezler hep onlar haklıdır sen kadınsın çok bilmeni istemez fazla arkadaş çevren olsun istemez kendi ailenle mutlu olmanı iyi vakit geçirmeni istemez her yerde surat asar burnundan getirir bir sorunu konuşamazsın hep bıkmıştır dinlemek istemez çözüm üretmez kısacası Allah böyle erkeklerle evli olan kadınların yardımcısı olsun... Allah ya hidayet versin yada kurtarsın ...

Bosanmak son sey olmali akliniza gelen.. 3 yasinda kiziniz varmis.. esinizle muhakkak ki konusmussunuzdur.. tam olarak ne yapmak istiyor..bosanmak taraftari mi.yoksa evliliginizin surmesini mi istiyor .. eger istiyorsa, yapici olmak adina ikiniz de ortak kararlar almalisiniz.

Merhaba

Eşin asla değişmez ne kadar konuşsanda terapiyede gitsen kendinide değiştirsen asla değişmez, boşanma kararını vereceksen çok iyi düşün çünkü arada çocuk var çocuk sendede kalsa onda da kalsa çocuk kendi başına aranızda gidip gelene kadar çocuk alıp vermelerde illaki görüşeceksiniz çocuklar ilgili kararlarda birbirinize soracaksınız bunlar boşanma sonrası yaşananlar evliliği devam ettirirsen kadına vurabilen bir karekterse bundan asla vazgeçmez ağız burun girişmesede bu sefer tartaklamaya başlar veya boğarım keserim bi gün elimde kalacaksın diye tehdit eder böyle insanlardan kurtuluş zordur onlar ruh hastası ama hasta olduklarını kabul etmezler hep onlar haklıdır sen kadınsın çok bilmeni istemez fazla arkadaş çevren olsun istemez kendi ailenle mutlu olmanı iyi vakit geçirmeni istemez her yerde surat asar burnundan getirir bir sorunu konuşamazsın hep bıkmıştır dinlemek istemez çözüm üretmez kısacası Allah böyle erkeklerle evli olan kadınların yardımcısı olsun... Allah ya hidayet versin yada kurtarsın ...

Iste tamda boyle cok guzel aciklamissiniz ne yapacagimi bilemez durumdayim gercekten

Merhabalar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bi kizim var 25 yasindayim yaklasik 1.5 yildir calisiyorum muhasebeci olarak esimle ilgili bazi sorun ve sikintilar yasadim bosanmayi dusunuyorum ama karmakarisigim burdan biraz fikir edinmek istiyorum esim genc ve cocuk ruhlu devamli olarak kavgalar tartismalar yasiyoruz ve bi kac sefer bosanmaya kadar gittik avukattan dondum 3 ay once simdi onunla mutlu olamiyorum bana aileme yapmis oldugu saygisizliklari sineye cekemiyorum o kadar uzunki yasadiklarim yazsam uzun surecek bana bi akil verin bosanmalimiyim ne yapmam gerektigini bilmiyorum duygusal olatak cokmus durumdayim....:confused:

Sen 25 yaşındaysan eşin kaç yaşında?

Ve ayrıca sana ve ailene yaptığı saygısızlıklar nedir aç biraz konuyu?

Son düzenleme:
Back
X