• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim

Bende 25 yasindayim esimde aileme karsi aramaz sormaz yanlarina gittiginde konusmazdi bu yuzden annem ondan hic haz almazdi kardesim gelir bize arada bi hafta sonum var neden geliyo der babamla baya uzun bi zaman konusmadi hic gitmedi gormedi kendi kabahati yuzunden beni uzdugu icin babam ona kizdi diye.benim gitmeme gelmeme karisir bi hafta gitsem ikinci hafta gitmek istedigimde daha yeni gittin der ki babam iki sokak ustumde oturuyo en cokta annem yuzinden kizginim ona beni gondermedigi icin annemi vefat etmeden 10 gun once gormustum yakin olmasina ragmen hic affetmiyorum onu buyuzden

ben böyle bir adamla 15 yıldır evliyim 2 çocuğum var çocuklarım için katlanıyorum annem bana her zaman şöyle öğüt verir " hiçmi güzel mutlu gününüz yok bu güzel günleri hatırla ve hemen ayrılma kararı verme çekmeyen kadın yok der ve başlar bir sürü kadınların çektiklerinden örnekler vermeye" bende güzel mutlu günlerin hatrına idare ediyorum birde çalışıyorum bütün gün birbirimizi görmüyoruz akşamlarıda ona güler yüzlü davranıyorum o asık suratlı da gelse kaprisde yapsa buzdolabı gibide davransa ben hiç umursamıyorum neşemi kaybetmiyorum çocuklarımla oyun oynuyorum müzik açıyorum şarkı söylüyorum mutlu olmasamda çocuklarım için kendime mutlu olacak ortamlar oluşturmaya çalışıyorum, ama benim sana göre bir şansımda gittiğim yere karışmaz çocuklarımla istediğim her yere giderim ona karışmaz bende karıştırmam öyle işte benim mesaim bitti daha sonra sohbete katılırım hoşçakalın

Merhabalar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bi kizim var 25 yasindayim yaklasik 1.5 yildir calisiyorum muhasebeci olarak esimle ilgili bazi sorun ve sikintilar yasadim bosanmayi dusunuyorum ama karmakarisigim burdan biraz fikir edinmek istiyorum esim genc ve cocuk ruhlu devamli olarak kavgalar tartismalar yasiyoruz ve bi kac sefer bosanmaya kadar gittik avukattan dondum 3 ay once simdi onunla mutlu olamiyorum bana aileme yapmis oldugu saygisizliklari sineye cekemiyorum o kadar uzunki yasadiklarim yazsam uzun surecek bana bi akil verin bosanmalimiyim ne yapmam gerektigini bilmiyorum duygusal olatak cokmus durumdayim....:confused:

Hakkınızda hayırlısı ne ise olsun konuyu tam yazmamışsın çok yüzeysel ondan boşan yada boşanma diyemiyorum :50: :51:

Böyle bir adamla hayat geçer mi, bilemedim.:26:
Seni çok üzmüş, üzmeye de devam ediyor galiba.
Keşke o evi terk ettiğin bir ayda geri dönmeseydin.
Mutlu değilsen boşanmak en güzel çözüm olur heralde.

Çok küçük evlenmişsiniz.

Bir kadın 20 yaşında da bir ev idare eder ama bir erkek o yaşta bunca ağır sorumluluğa girmemeli bence.

Sorunlarınızın kaynağı eşinizin toy olması ve genç yaşta evlilik ve çocuk sorumluluklarını almış olması.

İlerleyen yaşlarda sakinleşip düzeleceğini düşünüyorum, eğer sabrınız varsa devam edin derim, çocuk var neticede.

Ama kaç yaşında akıllanır bilinmez.

Cocuga gunah ya, ya olgunlasin ya ayrilin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X