pişmanılkar yaşamamın ilk nedeni eşimn ailesi,çirkefliği 2.ise eşimn maddi durumunun beni tatmin etmiyor sürekli hesap kitap halbuki beni doktor akrabam istedi ama evlenmedim geçen haftada evlendi ve pişmanılğn daha çok katlandı....madddi durumu yanlış anlamayın eşim çok tembel hiç uğraşmıyor
pişmanılkar yaşamamın ilk nedeni eşimn ailesi,çirkefliği 2.ise eşimn maddi durumunun beni tatmin etmiyor sürekli hesap kitap halbuki beni doktor akrabam istedi ama evlenmedim geçen haftada evlendi ve pişmanılğn daha çok katlandı....madddi durumu yanlış anlamayın eşim çok tembel hiç uğraşmıyor
Zengin biriyle evlenseydin!
ya zaten durumu tatmin ettiğ için evlendim çünkü bu zamanda maddiyat olmayıncao lmuyor evllenmeden önce eşimn ailesi size bi ev vericeğiz dediler vermediler eşim görevinde yükseldi ama sabah erken kalkamam uğraşamam deyip gitmedi...
ilginç gerçekten.. zengin doktor akrabam istedi beni.. evli birine kararını vermiş seçimini yapmış birine bu yakışıyormu?? zengin olsaydınız huzurunuz mutluluğunuz olucakmıydı?? eşiniz tabikide hesap kitap yapıcak bu devirde hesap kitap yapmadan çark dönmüyor eşim tembel diyorsunuz ozaman sizde destek olun sizde çalışmayı düşünün böylelikle çirkef dediğiniz eşinizin ailesiylede fazla muhattap olmak zorunda kalmazsınız..
yaa yetinmesini biliceksiniz, yada çalıcaksınız.
ayrıca dr. akrabanız evlenmese ise sanki evli halinizle sizi alacaktı.
ayrıca en başından beri güzel gitmeyen bir evlilikte ne olsa gözünüze batar.
eşimin peşinde büyk şehirden ayrılıp onun blunduğu yere geldim ben çok iş baktım bu şehri de bilmedğim için bulamadım eşim hiç ilgilenmedi geçen ylı 3 ay çalıştım el değiştrdi o 3 ayda bile fazla maaş almadğım halde eşim benim paramın sürekli hesabını yaptı şimdi yn ie elvendin diyeceksin böyle değildi zaten şehir dşındaydık ikimiz arkdaşlarımz tanıştdı çok görüşmedik bi yıl kadar sonra evlendik..
ondan değil eşim hemen bilgi stedi bi şey bakıcam dedi acil deyince çıktım verdim ona sonra 5 dakka sonra girdim ne dalgası yaaa...arkadaş konuyu yazmış ve çıkmış bence dalga geçiyor
severek evlendıysen gozun gormemıstır daha evvelkı tembellıgını falan sımdı sımdı dank edıyordur...pısmanlıgın sa gecer yakında yada gecmezse zından olur hayat sanada onada ...Zengin biriyle evlenseydin!
çalmasına gerke yok eşimn ailesinin durumu kötü değil beni sevmedikleri için vermiyolar bi şey ev olduğu halde eşim krediyle ev alıyor vermezler diye evliğim daha 1.yılında krediyle faln uğraşmka isteimyorum dedim eşime hep ikrada mı oturacağz dedi peki dedim söz verdikelri evi versinler bverimyolar ne yapayım diyo pasiflği ve tembelliği beni deli ediyor...
çalmasına gerke yok eşimn ailesinin durumu kötü değil beni sevmedikleri için vermiyolar bi şey ev olduğu halde eşim krediyle ev alıyor vermezler diye evliğim daha 1.yılında krediyle faln uğraşmka isteimyorum dedim eşime hep ikrada mı oturacağz dedi peki dedim söz verdikelri evi versinler bverimyolar ne yapayım diyo pasiflği ve tembelliği beni deli ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?