evliliğimde büyük pişmanlıklar yaşıyorum.....

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
pişmanılkar yaşamamın ilk nedeni eşimn ailesi,çirkefliği 2.ise eşimn maddi durumunun beni tatmin etmiyor sürekli hesap kitap halbuki beni doktor akrabam istedi ama evlenmedim geçen haftada evlendi ve pişmanılğn daha çok katlandı....madddi durumu yanlış anlamayın eşim çok tembel hiç uğraşmıyor

yaa yetinmesini biliceksiniz, yada çalıcaksınız.

ayrıca dr. akrabanız evlenmese ise sanki evli halinizle sizi alacaktı.

ayrıca en başından beri güzel gitmeyen bir evlilikte ne olsa gözünüze batar.

:uhm: cok ilginc

yahu herkesin var ekonomik sıkıntısı. biraz insaflı olun. kim size evlenince masallardaki prensesler gibi yaşayacaksın demişse kandırmış. evlilik fedakarlık ister. düştüğünüz ilk maddi zorlukta zengin insanlara dikip gözünüzü, pişman olmaya başlarsanız sürmez bu evlilik. şimdi eşiniz sizden önce evlenmeyi düşündüğü sizden daha güzel biri evlendi diye pişmanlık duysa ne hissederseniz?

durumunuzu yeterince acik anlatmamissiniz o yuzden cok cesitli seyler duyacaksiniz
bunu okuyunca esinizin tembel olmasinin yaninda size hakverdigim bir nokta yok

ilginç gerçekten.. zengin doktor akrabam istedi beni.. evli birine kararını vermiş seçimini yapmış birine bu yakışıyormu?? zengin olsaydınız huzurunuz mutluluğunuz olucakmıydı?? eşiniz tabikide hesap kitap yapıcak bu devirde hesap kitap yapmadan çark dönmüyor eşim tembel diyorsunuz ozaman sizde destek olun sizde çalışmayı düşünün böylelikle çirkef dediğiniz eşinizin ailesiylede fazla muhattap olmak zorunda kalmazsınız..

Zengin biriyle evlenseydin!

ya zaten durumu tatmin ettiğ için evlendim çünkü bu zamanda maddiyat olmayıncao lmuyor evllenmeden önce eşimn ailesi size bi ev vericeğiz dediler vermediler eşim görevinde yükseldi ama sabah erken kalkamam uğraşamam deyip gitmedi...

Esinizin tembel oldugunu daha önce anlayamadınız mı. Hesap kitap yapan kiside tembel olmuyor benim bildigim. Ayrıca doktor akrabanızla sırf doktor oldugu icin, maddi durumu iyi oldugu icin evlenecektiniz degil mi? Burada sadece düsündügünüz maddiyat huzurmus, sevgiymis hiic önemli degil.

Esinizin tembelligi degil de kazancı tatmin etmiyor bence sizi.

Burada esiniz suclu beyefendiye öglen is bası yapacagı bir isyeri yaratamayız. Gitmeliydi peki neyle geciniyorsunuz siz?

eşimin peşinde büyk şehirden ayrılıp onun blunduğu yere geldim ben çok iş baktım bu şehri de bilmedğim için bulamadım eşim hiç ilgilenmedi geçen ylı 3 ay çalıştım el değiştrdi o 3 ayda bile fazla maaş almadğım halde eşim benim paramın sürekli hesabını yaptı şimdi yn ie elvendin diyeceksin böyle değildi zaten şehir dşındaydık ikimiz arkdaşlarımz tanıştdı çok görüşmedik bi yıl kadar sonra evlendik..

CADIARZUşaşkınım

yaa yetinmesini biliceksiniz, yada çalıcaksınız.

ayrıca dr. akrabanız evlenmese ise sanki evli halinizle sizi alacaktı.

ayrıca en başından beri güzel gitmeyen bir evlilikte ne olsa gözünüze batar.

çalmasına gerke yok eşimn ailesinin durumu kötü değil beni sevmedikleri için vermiyolar bi şey ev olduğu halde eşim krediyle ev alıyor vermezler diye evliğim daha 1.yılında krediyle faln uğraşmka isteimyorum dedim eşime hep ikrada mı oturacağz dedi peki dedim söz verdikelri evi versinler bverimyolar ne yapayım diyo pasiflği ve tembelliği beni deli ediyor...

Bu cümlelerden sonra kesinlikle kısa sürede tanısıp evlenilmemesi gerektigine bir kaz daha emin oldum.:hulya:

Babasına güvenerek mi evlendiniz arkadasım esinize söyleyin sıksın disini alsın evini. Calısmadan olmaz isler armut pis agzıma düs falan yok yani..

arkadaşım bir gözünü kapatıptamı yazıyorsun? bu ne böyle harfler birbirine girmiş. ailesinin durumu iyi diye ne demek çalışmasına gerek yok. ne tuhaf bir hayat beklentiniz var sizin. ayrıca ev vermek gibi bir zorunlulukları niye olsunki. daha bir yıl olmuş evleneli. şimdiden dayamayın sırtınızıi bi ispatlayın karı koca kendinizide ondan sonra beklentiniz olsun. hem tembel olsa eşiniz kredi ile bile olsa ev sahibi olma cabasına girmez. bence o tembel değil ama siz hazıra konma derdindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…