evliliğimde büyük pişmanlıklar yaşıyorum.....

Eşinizle sadece tembelliği konusunda sorun yaşamıyorsunuz sanırım,daha önceki konulara bakınca sinirli olmasıyla ilgili de çok dert yanmışsınız.
İki huyu da birbirinden kötü.Ayrıca ailesiyle de problemleriniz varmış.
Psikolojinizi anlamak zor değil.Pişmanlıklar yaşıyorsunuz ama geçen geçmiş.
Çözüm bulmaya gayret etmek lazımguclubacismile

gülüyosunuz ve ciddiye almıyosunuz ama ne hikmetse konumlada en çok ilgilenenlerden birisiniz.....zaman harcamaya değmez gdin başka konulara yorum yapın bakın...

arkdaşalr bakın çok sinirlendim eşime ve konuyu açtım eğer açmasaydım siz de fikir vermeseydiz kötü olurdım açtığım konu bi birikim bi kaç cümleyle konuyu açtığıma bakmayın aceleyle yazıdım eşimle aynı odadaydık sonuçta görmesini istemezdim,
halamın 15 yıldan sonra bi çocuğu oldu ve ben bi şeyler takalım takı takalım dedim eşim yine para yok bilmem ben takamm bi şey ama halam bi bilezik taktı düğünme bide başka çocuğu olmucak alıcağı şey 100 tllik en fazla bişey benim lisede okuyan kardeşim bile parasını birktirp bi şey almış çok utandım sıkldım bunaldım ama herkes açtığım konu yüzünden beni maddiyatçı olarak gördü ve direk saldırıya geçti haklılar ama aceleyke yazdım sinirden ne yazdığımı bile bilemedim....

keske insan evlenmeden önce bazı seyleri aklı ile de görebilse hersey dsaha güzel olabilirrr
umarım düzelir ama halana o takıyı takmalısın demekten kensdimi alamayacagım tabiki imkanın varsa..

Açtığınız bütün konuları hatırlıyorum neredeyse feryalcan.
Bence maddiat dışında çok daha önemli sıkıntılarınız var.
Bir kere kayınvalidenizle aranız açık, şimdi bu insanlar neden size ev versinler.
Bütün evlatlarına vermiş olsalar dahi, size ev vermek zorunda değiller.
Çoğu kişi kirada oturuyor, annesine babasına güvenmiyor.
Eşinizde kredi çekiyormuş ev almak için yanlış okumadıysam,
daha ne ,demek ki sizi ve isteklerinizi düşünüyor.
Ailesine yalvarmak zorunda değil ev versinler diye.
Gerekiyorsa insan ömür boyuda kira da oturur.
Ya da kendi emeğinizle alırsınız işte.
Eşinizin tembelliğine gelirse, tembelse tembel pek yapacak birşey yok.
Ama siz tembellikten çok maddi getirisine takılmışsınız yine.
Evet doktorla evlenseydiniz, kimbilir herşeyiniz olurdu, mutlu olurmuydunuz peki, muallak.
Geçmişi düşünceğinize, bugüne baksanız , eşinizle ilgili kararlar alsanız iyi olur.

Eski konularınızdan da anladığım kadarıyla baya canınız sıkkın.. Hiç mi iyi yönü yok evliliğinizin ? Küçük şeylerle de olsa kendinizi mutlu etmeye çalışsanız. Eşinizle konuşsanız bir yerlere varamaz mısınız ? Az çok onu tanımışsınızdır 1,,5senede.. Onun huyuna göre davranıp, fikirlerinizi söyleseniz. Alttan almayı öğrenseniz.. Beraber ele ele verip sorunları çözmeye çalışsanız.. ve bol bol dua etseniz, hiç mi bir şey düzelmez .. buyrunnnnnnnnn

Rabbim yardımcınız olsun, her şey gönlünüze göre olsun inşAllah :Saruboceq:

Sevgiler ... a.s.

ooohh ne ala valla...eşinizin ailesine güvenip mi evlendiniz? bir de ev vermiyorlar diye kızıyorsunuz,mecburlar mı size ev vermeye sanki?madem 2 kişi birbirinize destek olup birşeyler başaramayacaksınız,niye evlendiniz?hemcinslerimi anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.

keske insan evlenmeden önce bazı seyleri aklı ile de görebilse hersey dsaha güzel olabilirrr
umarım düzelir ama halana o takıyı takmalısın demekten kensdimi alamayacagım tabiki imkanın varsa..

ben çalışmıyorum iş bulamadım kim bilir belki de ömür boyu çalışamıcam eşimn bana tabii takalım demesini beklerdim bana değer veren insan çevremede verir değeri ben bu parayoı biriktirebilrim gizlice ama kendisinin söylemesi lazım aslında aylık ücreti okadar da azdeğil aam bunlar ayda yılda bir olucak şeyler.....

valla böyle insanları gördükçe kendimle guru duyuyyorum

ben evlenmeden önce hep çalıştım evlendğimde her şeyimi kendim yaptım ama evlendkten sonra bu şehirde iş bulamadım buluncada kısa sürdü maalsef mezun olduğum bölümn iş alanı çok dar.....fesefe mezunuyum..

anladım ama ilk mesajınızda sanki kolaycı, maddiyata çok önem veren, eşinizi para yüzünden sevmiyormuşsunuz gibi bir imaj yaratmışsınızda

gizlice olmaz canım
ama takman gerektiğini insani bir dille anlatman gerek,,
gizli olmaz er gec duyar daha kötü hem

anlaadım sorun eşinizin tavırlarımı yoksa size istediğiniz hayatı yaşatamamasımı

konuyu açarken tamamen kendimi ifade edemedim eşimn çok önemli ve özel dırumları bile hesap konusu yapması beni çok kırıyor ve ister istemez bu tarz düşüncelere yönelebiliyorum o kadar bunaldım ki doğum günlerini evlilik yıl dönümünü hepsini geçtim ama kendi çevreme mahçup olmak isteimyorum çnükü şöyle düşünecekler eminim kendisi istedi bu insanla evlenmeyi işte seçtiği adam bu kadar olur diyecekler annm dedi ki eşin almak istemyosa ben alırım ama sürekli anm mi alıcak iki kardeşim var olnar elvncek çocukları olucak vs sürekli annm mi alıcak

gizlice olmaz canım

cnm gizlice derken çalarak falan değil mutfak masrafından kısarak falan inanın aylık 1.650 alıyo benim için bunun 100 tlsini ayıramıyor çok ağrıma gidiyor...

anladım ama ilk mesajınızda sanki kolaycı, maddiyata çok önem veren, eşinizi para yüzünden sevmiyormuşsunuz gibi bir imaj yaratmışsınızda

eşime çok kızdım bi an aklmdan geçenleri biraz da acleyle çünkü aynı odadaydık yazdım inanın o an yazmasaydım patlardım heralde sürekli param param yok dediği halde tembellik yapmasına yine çok kızıyorum...yani sonuçta bütün erkeklerin eşi çalışmıyo türkiyede ev hanımlıyla evlenen yığınla insan var böyle bi davranmak gerek

gizlice olmaz canım

yok ya bende eşimden gizli hiçbilşey yapmam sakız alsak birbirimizin haberi olur ancak bazı durumlar için gerekli kadının para biriktirmesi.

bizim bi komsu teyze "bir kadının kocasından gizli parası olması şart çünkü erkekler çocuklara çeyizmiş, hediyeymiş anlamaz" demiş anneme. annemde gün paralarını, pazardan artan paraları koymuş kenara, ben evlenirken çoğu şeyimi ondan almıştık.

kayınvalidemde benim altınlarımı kendi biriktirdiklerinden yapmıuştı, erkeklere kalsa yanmıştık. gelin kaynana hallettik :Saruboceq::Saruboceq:

Bu başkalarını bence bu kadar önemsememek lazım.
Birşeyleri yaparken insanın kendi şartları önemlidir.
En yakınınız olsa dahi eğer maddi durumunuz yeterli değilse,
kötü hissedeceğiniz bir durum yok.
Eğer maddi durumunuz yetiyor ise, sırf eşiniz birşey yapmak istemiyorsa,
o zaman birşekilde yaptıracaksınız ya da yapacaksınız.
Herkes aynı şartlarda yaşamıyor.
Eşinizin ayağına kadar gelen ek işleri, çok keyfi şekilde,
red etmesi pek hoş değil, haklısınız.
Ama eşiniz dediğiniz üzere iyi kazanıyormuş,
bu durumda maddi sıkıntınız yok demektir.

feryalcan açtığın konuları hatırlıyorum, galiba sen eşini sevmiyorsun, hep şikayet ediyorsun memnun değilsin, belkide ayrılmayı düşünmelisin, bi kadın eşine saygı hissetmiyosa, o erkek asla eşine çekici gelemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…