arkadaşın özetle söylediği şu eşim çalışmıo keşke doktorla evlenseydim pişmanım..hiç bir insan böyle bi sorunu varsa çıkıpta pat die 3 cümleyle anlatıp çıkmaz yani kk da paylaşımlar sorunlar böyle anlatılmaz benim bildiğim anlatanlarınkide ancak böle alaya alınır...gerçek olmadığıda gün gbi meydanda yani neden kızıysnz bana anlamadımki yani....okuyup gülüyorum sdce...
çalmasına gerke yok eşimn ailesinin durumu kötü değil beni sevmedikleri için vermiyolar bi şey ev olduğu halde eşim krediyle ev alıyor vermezler diye evliğim daha 1.yılında krediyle faln uğraşmka isteimyorum dedim eşime hep ikrada mı oturacağz dedi peki dedim söz verdikelri evi versinler bverimyolar ne yapayım diyo pasiflği ve tembelliği beni deli ediyor...
keske insan evlenmeden önce bazı seyleri aklı ile de görebilse hersey dsaha güzel olabilirrr
umarım düzelir ama halana o takıyı takmalısın demekten kensdimi alamayacagım tabiki imkanın varsa..
valla böyle insanları gördükçe kendimle guru duyuyyorum
ben evlenmeden önce hep çalıştım evlendğimde her şeyimi kendim yaptım ama evlendkten sonra bu şehirde iş bulamadım buluncada kısa sürdü maalsef mezun olduğum bölümn iş alanı çok dar.....fesefe mezunuyum..
ben çalışmıyorum iş bulamadım kim bilir belki de ömür boyu çalışamıcam eşimn bana tabii takalım demesini beklerdim bana değer veren insan çevremede verir değeri ben bu parayoı biriktirebilrim gizlice ama kendisinin söylemesi lazım aslında aylık ücreti okadar da azdeğil aam bunlar ayda yılda bir olucak şeyler.....
anlaadım sorun eşinizin tavırlarımı yoksa size istediğiniz hayatı yaşatamamasımı
gizlice olmaz canım
ama takman gerektiğini insani bir dille anlatman gerek,,
gizli olmaz er gec duyar daha kötü hem
anladım ama ilk mesajınızda sanki kolaycı, maddiyata çok önem veren, eşinizi para yüzünden sevmiyormuşsunuz gibi bir imaj yaratmışsınızda
gizlice olmaz canım
ama takman gerektiğini insani bir dille anlatman gerek,,
gizli olmaz er gec duyar daha kötü hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?