feryalcan eski konularına baktımda Allah sabır versin sana kardeşim. bu kadar yaşadığın şeyden sonra tabi ki eski taliplerini incelersin...
eşinle mümkün olduğunca ailesinden uzağa git, hatta başka şehire... ortamından uzaklaşırsa belki bu tembelliği, vurdumduymazlığı değişir... bir an önce kendi ayaklarının üzerinde dur. hastalık sahibi olursun bu gidişle...
pişmanılkar yaşamamın ilk nedeni eşimn ailesi,çirkefliği 2.ise eşimn maddi durumunun beni tatmin etmiyor sürekli hesap kitap halbuki beni doktor akrabam istedi ama evlenmedim geçen haftada evlendi ve pişmanılğn daha çok katlandı....madddi durumu yanlış anlamayın eşim çok tembel hiç uğraşmıyor
feryalcan eski konularına baktımda Allah sabır versin sana kardeşim. bu kadar yaşadığın şeyden sonra tabi ki eski taliplerini incelersin...
eşinle mümkün olduğunca ailesinden uzağa git, hatta başka şehire... ortamından uzaklaşırsa belki bu tembelliği, vurdumduymazlığı değişir... bir an önce kendi ayaklarının üzerinde dur. hastalık sahibi olursun bu gidişle...
aynen katılıyorumvereliniortak
kaç defa burda konu açtın canım.öyle ki nikin aklımda kalmış düşün
o şehirden eşinin ailesinden uzaklaş yoksa huzuru hiç bulamazsın:1no2: