yahu herkesin var ekonomik sıkıntısı. biraz insaflı olun. kim size evlenince masallardaki prensesler gibi yaşayacaksın demişse kandırmış. evlilik fedakarlık ister. düştüğünüz ilk maddi zorlukta zengin insanlara dikip gözünüzü, pişman olmaya başlarsanız sürmez bu evlilik. şimdi eşiniz sizden önce evlenmeyi düşündüğü sizden daha güzel biri evlendi diye pişmanlık duysa ne hissederseniz?
Esinizin tembel oldugunu daha önce anlayamadınız mı. Hesap kitap yapan kiside tembel olmuyor benim bildigim. Ayrıca doktor akrabanızla sırf doktor oldugu icin, maddi durumu iyi oldugu icin evlenecektiniz degil mi? Burada sadece düsündügünüz maddiyat huzurmus, sevgiymis hiic önemli degil.
Esinizin tembelligi degil de kazancı tatmin etmiyor bence sizi.
arkadaşım bir gözünü kapatıptamı yazıyorsun? bu ne böyle harfler birbirine girmiş. ailesinin durumu iyi diye ne demek çalışmasına gerek yok. ne tuhaf bir hayat beklentiniz var sizin. ayrıca ev vermek gibi bir zorunlulukları niye olsunki. daha bir yıl olmuş evleneli. şimdiden dayamayın sırtınızıi bi ispatlayın karı koca kendinizide ondan sonra beklentiniz olsun. hem tembel olsa eşiniz kredi ile bile olsa ev sahibi olma cabasına girmez. bence o tembel değil ama siz hazıra konma derdindesiniz.
ya lütfen gerçekçi olun eşinzn eline daha çok para kazanıcağı iş fırsatı çıksa ve gitmezse sırf ben ilçede yaşayamm sabah erken kalkmam sadece 20 gün tatil yapamam derse ne dersiniz biraz daha fedakarlık isityorum ben evet çok pişmanm böyle değildi en azından yAnsıtmadı....
arkadaş konuyu yazmış ve çıkmış bence dalga geçiyor
arkadaşım bir gözünü kapatıptamı yazıyorsun? bu ne böyle harfler birbirine girmiş. ailesinin durumu iyi diye ne demek çalışmasına gerek yok. ne tuhaf bir hayat beklentiniz var sizin. ayrıca ev vermek gibi bir zorunlulukları niye olsunki. daha bir yıl olmuş evleneli. şimdiden dayamayın sırtınızıi bi ispatlayın karı koca kendinizide ondan sonra beklentiniz olsun. hem tembel olsa eşiniz kredi ile bile olsa ev sahibi olma cabasına girmez. bence o tembel değil ama siz hazıra konma derdindesiniz.
çalmasına gerke yok eşimn ailesinin durumu kötü değil beni sevmedikleri için vermiyolar bi şey ev olduğu halde eşim krediyle ev alıyor vermezler diye evliğim daha 1.yılında krediyle faln uğraşmka isteimyorum dedim eşime hep ikrada mı oturacağz dedi peki dedim söz verdikelri evi versinler bverimyolar ne yapayım diyo pasiflği ve tembelliği beni deli ediyor...
Akraba evliliğine şiddetle karşıyım ben.:smiley-cool:
katılıyrm arkadaşım daha yazının başında saçmalamış....kk ne saçma konular gördü herkes artık ayırt edeblyr gerçeği yalanı hey allah ım ya...
Aynen yaa nasılsa babasının parası herseye yeterr !!
Zengin kayınpeder olmak ta zor valla.
Benim babam dedemden hic birsey görmeden evlenmis durumları varmıs ama babam herseyi kendi yapmak istemis cok sükür halimiz vaktimiz yerinde..
Doktorla evlenemedim diye kızmayın kendinize bence siz tam birbirinizi bulmussunuz. :icecream:
çalmasına gerke yok eşimn ailesinin durumu kötü değil beni sevmedikleri için vermiyolar bi şey ev olduğu halde eşim krediyle ev alıyor vermezler diye evliğim daha 1.yılında krediyle faln uğraşmka isteimyorum dedim eşime hep ikrada mı oturacağz dedi peki dedim söz verdikelri evi versinler bverimyolar ne yapayım diyo pasiflği ve tembelliği beni deli ediyor...
arkdaşım ben kişilik analizi yada evlilik uyumumuzu ölçmeniz için bu konuyu açmadım psikologluğunz kendi ilişkileriniz için kullanın...
biraz acele ettim yazarken herkese cvp vereymi derken,çalmasına gerk yok dedimm,bi arkkdaşa cvp yazdım arkdaş çalsın mı ne yapsın adam dedi ben ona cvp verdim dikkatli okur yada bakarsanız görürseniz ev verme zorunulkları var dier çocuklarına veriyorda benim eşime neden vermiyor bunun maddiyatçılıkla ne ilgisi var allah aşkına eşinize üvey evlat muaamelesi yapsalar ne derdiniz siz
Size ne dememizi isterdiniz? Bence siz konu basında su tarz elestiriler yapın diye yazsaydınız bizde ona göre hareket ederdik..
Evet bence oturun dizinizi dövüün tüüh tüüh neden doktoru almadım diyee !!!
eşinizin ailesinni durumu sizi hiç ilgilendirmez. kayınvalidemin 2 tane evi var. istersem geçebiliceğim halde. gerek yok. biz kendimiz çabalıyalım dedim ve kirada oturuyoruz. onlardan hiç bir maddi yardım görmüyoruz. ve hiçbir sorunumuz da yok.bu arada ev de edindik. araba da..
ev almak zorunda değilsiniz ki. para biriktirin. evin 3te 1 ini çıkarınca kredi çeökersiniz. komple kredi ile ev mi alınır.
herkes illa ki ev sahibi olmak zorunda değil ki...
birbiniz için yaşayın.. mutlu olup eğlenin. birikim yapın kötü günler için. ama hırs yüzünden ev borcuna girmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?