evliliğimde büyük pişmanlıklar yaşıyorum.....

ya aslında açık yazamadım eşimle aynı odadayık şimdi o banyoda onun içn teker teker cvp yazıyorum fedakarlık ister doğru ama karşılıklı olduğu sürece eşim hiç sıkışmak daha çok kazamnmak içn uğraşmıyo bu ayımı geçreyim yeter ben çalışmayı çok istedim ama iş bulamadım ben erkeğin biraz çablamasını isterim tembel erkeğe hi çtahammul edemiyorum sürekli hastayım oram ağrıyo buram ağrıyo dr. gittik hiç bi şey çıkmadı çocuk bile yapmak isteimyorum ki ypamıcam kendisinde ib çaba göremedikçe....

ya lütfen gerçekçi olun eşinzn eline daha çok para kazanıcağı iş fırsatı çıksa ve gitmezse sırf ben ilçede yaşayamm sabah erken kalkmam sadece 20 gün tatil yapamam derse ne dersiniz biraz daha fedakarlık isityorum ben evet çok pişmanm böyle değildi en azından yAnsıtmadı....

Aynen yaa nasılsa babasının parası herseye yeterr !!

Zengin kayınpeder olmak ta zor valla.

Benim babam dedemden hic birsey görmeden evlenmis durumları varmıs ama babam herseyi kendi yapmak istemis cok sükür halimiz vaktimiz yerinde..

Doktorla evlenemedim diye kızmayın kendinize bence siz tam birbirinizi bulmussunuz.
:icecream:

Ben bu konuda esiniz hatalı diye yazdım zaten bir sonraki msj'da bana kızmayın hanımefendi bunlar olayı parca parca anlatmanızdan dolayı oluyor malesef ki..

kız anacım noluyo iki laf bi pazar düşmüşşün eski görücünün derdine du bakalım bi sabret kocanda pek işe yarar bişe gibi durmuyo ama ..
yani sorunu çözmeye çalışmak duruken eski görücüye varsaydım keşkenin hesabını yapıyosun ..
az bi ugraş bakalım eger yola gelmese boşar sonra başkalarına bakarsın..

biraz acele ettim yazarken herkese cvp vereymi derken,çalmasına gerk yok dedimm,bi arkkdaşa cvp yazdım arkdaş çalsın mı ne yapsın adam dedi ben ona cvp verdim dikkatli okur yada bakarsanız görürseniz ev verme zorunulkları var dier çocuklarına veriyorda benim eşime neden vermiyor bunun maddiyatçılıkla ne ilgisi var allah aşkına eşinize üvey evlat muaamelesi yapsalar ne derdiniz siz

canım hayat öyle göründüğü gibi tozpembe deil bende evleneli 1 yıl oldu ayrıca bütün masrafları eşim yaptı ailesi bir gram bişeyde bulunmadığı gibi biz nişanlıyken eşim kayınbabamın borçlarını ödemiş kredi çekip bende bizim evliliğimize hazırlık yapıyor sanıyordum ve hala kredi borçlarıyla boğuşuyoruz peki ozaman benim suçum ne bunda bende mi yakınsaydım yani ama ben şuan çalışmasamda eşime fazla masraf yaptırmayarak yanında olmaya ona destek olmaya çalışıyorum peki benim günahım ne bir balayı bile yapamadım oyüzden haline şükret derim ben canım sana....

katılıyrm arkadaşım daha yazının başında saçmalamış....kk ne saçma konular gördü herkes artık ayırt edeblyr gerçeği yalanı hey allah ım ya...

arkdaşım zaten ön yargılı yaklaşıcam diye gardınızı almışsız zaten sayfalrı baştan sona takip etseniz alnarsızı ama nerde yargılamak varken anlamak nerde.....

arkdaşım ben kişilik analizi yada evlilik uyumumuzu ölçmeniz için bu konuyu açmadım psikologluğunz kendi ilişkileriniz için kullanın...

eşinizin ailesinni durumu sizi hiç ilgilendirmez. kayınvalidemin 2 tane evi var. istersem geçebiliceğim halde. gerek yok. biz kendimiz çabalıyalım dedim ve kirada oturuyoruz. onlardan hiç bir maddi yardım görmüyoruz. ve hiçbir sorunumuz da yok.bu arada ev de edindik. araba da..

ev almak zorunda değilsiniz ki. para biriktirin. evin 3te 1 ini çıkarınca kredi çeökersiniz. komple kredi ile ev mi alınır.
herkes illa ki ev sahibi olmak zorunda değil ki...

birbiniz için yaşayın.. mutlu olup eğlenin. birikim yapın kötü günler için. ama hırs yüzünden ev borcuna girmesin.

arkdaşım ben kişilik analizi yada evlilik uyumumuzu ölçmeniz için bu konuyu açmadım psikologluğunz kendi ilişkileriniz için kullanın...

Size ne dememizi isterdiniz? Bence siz konu basında su tarz elestiriler yapın diye yazsaydınız bizde ona göre hareket ederdik..

Evet bence oturun dizinizi dövüün tüüh tüüh neden doktoru almadım diyee !!!

arkadaşım kimseye kızmayın lütfen relaks..
bi kere konu açarken batırmışşınız ortalığı artık ne kadar söylesenizde ne kadar kendinizi haklı çıkarmaya çalışsanızda boşa yani bun ben demiyorum kk nın kuralı böyle:))

emin olunuzki o üvey evlat muamelesini benim eşimden fazla gören olmamıştır.

kendiniz eşiniz için çabasız ve tembel diyorsunuz. böle bir evlada bir anne baba niye ev versinki. demekki güven duymuyorlar. ayrıca sizde çirkef diyebilecek kadar geçimsizseniz o insanlarla niye size yardım etsinlerki. eminmki kendileri hakkında ne düşündüğünüzü çok iyi biliyorlardır. kimse aptal değil. yine söylüyorum. karı koca istikrarlı bir hayat göstermediğiniz takdirde kimse size ev vermek zorunda değil.

İste bu. !!:ecrin_bebek:

arkadaşın özetle söylediği şu eşim çalışmıo keşke doktorla evlenseydim pişmanım..hiç bir insan böyle bi sorunu varsa çıkıpta pat die 3 cümleyle anlatıp çıkmaz yani kk da paylaşımlar sorunlar böyle anlatılmaz benim bildiğim anlatanlarınkide ancak böle alaya alınır...gerçek olmadığıda gün gbi meydanda yani neden kızıysnz bana anlamadımki yani....okuyup gülüyorum sdce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…